ЯНУАРЧЕТА 2015, Добре дошли

• 28 283
  • 726
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте момичета,днес бях на преглед и видяхме сакчето  Crazy в 5с 3д съм.Термин още не ми е определил,другата седмица но по мои изчисления ще е за 26.01  Hug
Измериха ли ти сакчето , с какви размери беше !
Да 12.2 mm

# 631
  • London
И аз не спя вече по корем, пречи ми тумбата, а ме е малко страх...  Crazy

аз отдавна не спя по корем  Mr. Green не ми удобно изобщо да спя легнала, ни на ляво, ни на дясно.., за гръб да не говорим  Thinking Mr. Green ужас ми е спането, и като ми стане лошо през нощта не си намирам мястооо  Sick  вие как сте със спането? newsm78

И аз съм така, не мога да спя на никоя страна само по гръб, но пък така ме заболява  ooooh! Вечер заспивам рано и се будя рано  Simple Smile

# 632
Към момичетата, които са на Утрогестан: как ви действа това нещо, защото на мен, леко -   Stuck Out Tongue Winking Eye + сънливост Simple Smile

# 633
  • гр.Пловдив
Добро утро мами.Айде и аз в отбора на но-шпа и дуфастон, след среднощното препускане в спешна помощ вчера,заради адски болки ниско долу и в стомаха.Плода си е наред слава Богу.

# 634
Здравейте,всички бъдещи и настоящи  мами! Аз чак сега се престрашавам да се запиша при вас,но ви чета от самото начало. За мен това е втора бременност. Имам момиченце на 2   годинки. Термина ми е за 04.01, вече ходих на 2 прегледа и чух сърчице. И аз като повечето от вас съм с гадене и сънливост. Поздрави на всички и леко бременеене!

# 635
Добро утро,маминки  Hug
desita6063 почивай си и не се притеснявай  Hug
Малко.мамче добре дошла и леко бременеене на теб и на всички ни  preggo  Hug

Към момичетата, които са на Утрогестан: как ви действа това нещо, защото на мен, леко -   Stuck Out Tongue Winking Eye + сънливост Simple Smile

Ако го приемаш през устата може да ти е по-замаяно и да ти пада повече кръвното.Ако го слагаш вагинално няма ги тези странични действия.Аз за сега го приемам през устата,тъй като съм в отпуск,но живот и здраве другата седмица като тръгна на работа пак,предполагам че ще по продължа вагинално.

# 636
Добро утро

По корем мога да спя все още, не ми пречи, предполагам, че ще е за кратко. Иначе заспивам рано и се будя по няколко пъти през нощта. Гади ми се и не мога да заспя.

За Утрогестана имайте предвид, че сваля кръвното, може заради това да не ви е добре.

Хубав ден момичета Simple Smile

# 637
  • В сърцето на любимите мъже!
Iggiberry само да кажа че има един ранен биохимичен скрининг между 9 и 11 седмица.

А това пък какво е и за какво се прави. С предишните ми бременности не са ми го правили. А и сега тоно тогава се пада да съм в Анталия, така че ще го пропусна.

# 638
Iggiberry само да кажа че има един ранен биохимичен скрининг между 9 и 11 седмица.

А това пък какво е и за какво се прави. С предишните ми бременности не са ми го правили. А и сега тоно тогава се пада да съм в Анталия, така че ще го пропусна.

Понеделник и на мен ще ми правят изследвания /урина+кръвни/, иначе за ехограф ми каза краят на юни, тогава ще сме оставили 1-ви триместър зад гърба си  Praynig, дано всичко да е наред   bouquet

# 639
Добро утро момичета Simple Smile

Аз пък нямам никакъв проблем със съня. Даже да не казвам, че спя по-добре от преди. Както си заспя вечер, се будя чак сутринта или от алармата на телефона, или от това, че много ми се пишка  Grinning Колкото до спането по корем - от време на време го правя, но като цяло май вече не ми е особено удобно.
Та съня е добре, но виж...сутрешното гадене направо ми разказва играта, особено днешното както беше придружено със световъртеж. Но...май няма начин, ще се търпи Simple Smile Хубав ден на всички   bouquet

# 640
Здравейте момичета и добре дошли на новите мамчета ! Hug  bouquet
При мен проблема със съня отшумя - вече си спя по-спокойно и се наспивам (стига да не ставам много рано) . Добре , че излизам в сесия вече понеже това гадене ( все още не придружено от повръщане) сутрин , доста ме измъчва и само стабилно хапване ме пооправя... Ахх и това хапване - усещам , че вече започвам да си качвам ( а по кантар съм + 1-2 кг. ) по дупе и крака ии започвам да се депресирам  Cry Но това е неизбежно , пък и сме млади - ще сваляме  Whistling  Другата седмица съм на преглед и с нетърпение очаквам мнението на лекарката дали си имаме 2 ембриончета  Praynig и естествено искам да чуя  Two Hearts много се вълнувам !! А за спането по корем - все още нямам проблем с това .. на мен ми е любима поза и доста ще ми е трудно да се разделя с нея  Blush .. Искам да попитам има ли допустими килограми , които можем да вдигаме или е препоръчително при повече от 2 кг да не си пробваме късмета ?

Последна редакция: чт, 29 май 2014, 10:52 от vanchetoo

# 641
 и аз тук:) 2 бременност и момченце на 2,7 г. По-късно ще пиша подробности, понеже ми е нов профила по разбираеми причини:) Приятен ден!

# 642
Здравей и добре дошла,К1980  Hug

Имам идея за име на новата тема: Слънце навън пече ли пече,а нашето Януарче все повече расте
или
Януарче продължава да расте,мама се готви вече за море

Последна редакция: чт, 29 май 2014, 12:15 от Viva Nova

# 643
Момичета, мисля да си купя този крем за мазане, чували ли сте нещо за него newsm78

# 644
има много доволни мами от Палмерс и аз мисля да си поръчам сега да ги пробвам.Но специално това масло знам,че е доста гъсто(трудно се нанася и бавно попива) и аз специално бих се мазала в по напреднал етап от бременността. Peace

Общи условия

Активация на акаунт