ЯНУАРЧЕТА 2015, Добре дошли

• 28 294
  • 726
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте на всички. Аз в понеделник бях на първи преглед, всичко е наред, сърцето чухме... само ме притесни малък хематом острани на сакчето и сега съм малко на тръни, но какво да се прави... Sad аз също съм на Утрогестан.
И много странно, но днес влизам в 7 седмица и би трябвало гаденето да достигне т.к. своя пик и така чак до 12 седмица, но странното е, че днес за първи път от доста време не ми се гади, нищо не усещам даже. И за това сега малко се  тревожа, кажете, при някоя от вас има ли подобно нещо? Sad
Ох, как ще издържа до следващия преглед чак на 9 Cry
П.С.: Честито на новите, пак пожелавам на всички да си останем докрай в темата и да гледаме здрави и доносени бебета  Hug stork-girl stork-boy
Не се тревожи и при мен е така,аз вече трябва да съм в 8 седмица и досега 2-3 пъти само леко ми се е гадило,но пък много ми се спи...което е по добрият вариант за мен  newsm78

# 616
  • В сърцето на любимите мъже!
puffy2307 ,
да ви питам - вие мислите ли да си вземате болнични или ще работите до края? аз дори се чудя декември дали да си взема такъв. скоро ме повишиха, мога да си работя отвкъщи и ако всичко е наред мисля и декември да съм на работа до празниците. много хора казват, че съм луда, но пък има смисъл, според мен.вие на какво мнение сте?
И аз съм така, и мен скоро ме повишиха и хем ми се работи, хем на моменти си давам сметка, че съм неадекватна. А работата ми е таква, че половината мога да я втрша от вкъщи, но другата половина е по строителните площадки.
А и така ми се спи през деня, че....
Напоследък нощем се будя към 4 часа и не мога да заспя до сутринта. Много ми е тъпо, после цял ден се прозявам. Това е единствената приина да си мисля за болничен.
Аз пък нямам час за следващ преглед и мисля да отида чак след 12-та седмица вече на женска консултация да си ме водят. Ама това ще е през юли. Живея в Млаодст в София и се чудех за някое място по-наблизо, но освен за Токуда, за друго място не се сещам. Вие къде ходите?

# 617
Живот и здраве всичко да върви нормално и аз мисля да работя до последно. Работя в офис, така че не мисля, че ще ми пречи...стига колегите да не ме изнервят прекалено много  Grinning

# 618
И на мен ми е едно гадно , умерено и не знам до кога ще карам. Много често ми е лошо а от два дена имам и главоболие, мерих си кръвното нормално е , не смея да пия никакви обезболяващи и така стискам зъби. Аз съм на преглед на 10.06. Относно работата засега ще работя, но като видя че ми е тежко ще си взема болничен.

# 619
Аз отдавна не съм писала,но ви чета редовно  Hug
Здравейте и добре дошли на новите мами.
desislavass не се притеснявай,аз влезнах в 9 г.с.(8г.с. и 3дни) и от няколко дни нямам нито болки в корема(само ако нещо се натоваря или вървя повече) и гърдите ми вече не са така болезнени(твърди,леко напрегнати,но не и болезнени).Гади ми се все по рядко,хрупкам солетки.Дано всичко е наред,смятам че всяка бременност е индивидуална,нито един симптом не е константа.
За спането по корем?Какво ви е мнението?-аз си спя така все още(любимата ми поза),но гледам да съм по внимателна,на моменти ми става неприятно.Ама бебчето само ще си покаже като е време да спра да спя така.
Хубав ден на всички! Hug Усмихвайте се! Sunglasses

Последна редакция: ср, 28 май 2014, 16:17 от Viva Nova

# 620
Iggiberry само да кажа че има един ранен биохимичен скрининг между 9 и 11 седмица.

# 621
Здравейте момичета,днес бях на преглед и видяхме сакчето  Crazy в 5с 3д съм.Термин още не ми е определил,другата седмица но по мои изчисления ще е за 26.01  Hug

# 622
Здравейте на всички. Аз в понеделник бях на първи преглед, всичко е наред, сърцето чухме... само ме притесни малък хематом острани на сакчето и сега съм малко на тръни, но какво да се прави... Sad аз също съм на Утрогестан.
И много странно, но днес влизам в 7 седмица и би трябвало гаденето да достигне т.к. своя пик и така чак до 12 седмица, но странното е, че днес за първи път от доста време не ми се гади, нищо не усещам даже. И за това сега малко се  тревожа, кажете, при някоя от вас има ли подобно нещо? Sad
Ох, как ще издържа до следващия преглед чак на 9 Cry
П.С.: Честито на новите, пак пожелавам на всички да си останем докрай в темата и да гледаме здрави и доносени бебета  Hug stork-girl stork-boy

На мен ми се гадеше само два дена в 5г.с., сега да чукна на дърво все едно не съм бременна никакви оплаквания нямам  Praynig

# 623
Здравейте момичета,днес бях на преглед и видяхме сакчето  Crazy в 5с 3д съм.Термин още не ми е определил,другата седмица но по мои изчисления ще е за 26.01  Hug
Измериха ли ти сакчето , с какви размери беше !

# 624
Тракийка , нищо в една бременност не е задължително, така че спокойно ! Simple Smile Това че пише, че от 7-ма до 12-та гаденето трябва да е най-силно не се отнася строго конкретно към всички.. Simple Smile

Вива Нова, твоят термин за кога е ? И аз съм в 8г.с. и 3 дни с термин 1-ви януари  Simple Smile
На мен не ми се гади, но пък имам страхотни киселини  Crazy и ме боли кръст  ooooh!
Утре ни предстоят два полета със самолети всеки от които по 3 часа, стискайте палци да минат наред, че с това моето лудото  Crazy Дано не мрънка много в самолета и дано не се налага да го всигам повечко  Whistling

# 625
Канарска-маймунка на мен АГ ми каза 03.01,по календарите ми излиза 02-03.01.Така че терминът ми е ден-два след твоя.Мен също ме боли кръста,киселините ми понамаляха вече.Лек полет утре и дано и малкото и голямото мъниче пътуват спокойно  Hug

Видяхте ли,че вече има тема за февруарските мами 2015  Peace
А на нас май ни е време да започваме да си правим нова тема,но доколкото знам трябва да и измислим име.Има ли някой вещ по въпроса?

# 626
"За спането по корем?Какво ви е мнението?-аз си спя така все още(любимата ми поза),но гледам да съм по внимателна,на моменти ми става неприятно.Ама бебчето само ще си покаже като е време да спра да спя така."

И на мен любимата ми поза за спане беше по корем,но вече не мога Sad нищо това да е проблема само Wink

# 627
И аз не спя вече по корем, пречи ми тумбата, а ме е малко страх...  Crazy

# 628
И аз не спя вече по корем, пречи ми тумбата, а ме е малко страх...  Crazy

аз отдавна не спя по корем  Mr. Green не ми удобно изобщо да спя легнала, ни на ляво, ни на дясно.., за гръб да не говорим  Thinking Mr. Green ужас ми е спането, и като ми стане лошо през нощта не си намирам мястооо  Sick  вие как сте със спането? newsm78

# 629
Благодаря ви за отговорите   bouquet
Аз като цяло вече заспивам трудно, вечер се будя 3-4 пъти, всяка вечер сънувам нещо... преди не беше така + сутрин към 7-8 часа се будя и край, не заспивам повече. Не ме притеснява да спя по корем още, стига да успея да заспя!  smile3514

Общи условия

Активация на акаунт