Четки за грим-5

• 77 981
  • 732
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Поръчах тази четка за да си я нося в чантата, малка е и с калъфче. Отзивите или всъщност, единствения отзив, който намерих в нет-а не е добър, но е много красива... Ще споделя, като дойде.

Получих я, мноооооооого е твърда, по-твърда дори от метеоритната...

Ще я изпера довечера и ще докладвам най-рано в неделя, как нанася бронзър и метеорити  Hug

# 61
Купувала съм си и малко кабуки в калъфче от buyincoins, но не го намирам нещо. Беше черна четка в черно калъфче, изкуствен и много мек косъм, гъста и стегната. По-компактна и по-удобна ми е от четката на Сефора. Струваше по-малко от 3 долъра  Mr. Green

# 62
Точно то!

# 63
Благодаря за предложенията  Hug...тази имитация на кабукито на МАК и аз съм я виждала в buyincoins, но сега не можах да я намеря. В крайна сметка поръчах тази на Саманта от iherb, като размери е мааалко по-малка от екотулс.

# 64
Само да се оплача, че метеоритната четка на Guerlan ми се разпадна ...  Sad
Изпрах я и излезе от мястото си ....

Последна редакция: пт, 09 май 2014, 22:30 от tier

# 65
  • Австрия
Трябва ми бюджетно кабуки, с капачка за да мога да си го нося в дамската чанта и да ми е под ръка.

Точно тази мисъл ми се върти из главата от 2-3дни! И в края на краищата поръчах кабукито на екотулс..

# 66
Оригинал ли е?

# 67
Оригинал ли е?

Повече от оригинална  Peace
Току що си взех една четка за 5 лева и върши идеална работа .

# 68
# 69
  • София
Аз пуснах бронзиращата четка на Герлен в продавалника, толкова е твърда, че допира до лицето е неприятен.

Язък, че е толкова красива  ooooh!

# 70
Моята на Пучи си стои ей така по същата причина. Много твърда и неприятна на допир. Даже си мислех, че може да е менте, защото я купих от ибей. Като я разглеждам отблизо обаче и нея и калъфчето, не изглежда да е менте, но просто за нищо не става.

# 71
Току що се сдобих със 126 и 104 на Зоева Simple Smile иначе четка за руж любима нямам, последно на РТ си взех, но нещо ми е много голяма май. Странно, но ми харесва да нанасям ружа с бъфинг четката на РТ Simple Smile а сега и аз чакам от пудрите на Диор, ще го видим това кабуки.

# 72
Аз пуснах бронзиращата четка на Герлен в продавалника, толкова е твърда, че допира до лицето е неприятен.

Язък, че е толкова красива  ooooh!
Да и аз я пробвах, много е твърда, но е страшно красива. Heart Eyes

# 73
Аз имам малка четка за метеорити, от комплект с 3те малки кутиики, още по-старите видове, подарък от съфорумка  Heart Eyes отлепи се металната част от дървената, но я лепнах с капчица и не съм имала повече проблем.
Влязла ми е една муха, по-скоро 2  Wink, четка за фдт /Шисейдо или Диор/ и нова за руж /Том Форд или Нарс/. Има ли Том Форд и Нарс в Солун?

# 74
На мен космите ми излязаха от металната част така че не може да се залепи ...

Общи условия

Активация на акаунт