Размисли и страсти за деца, родени чрез АРТ - 4

• 19 714
  • 752
  •   1
Отговори
# 450

Мече, ма и ти нищо не си разбрала от мотото на темата - анатема на близнаците! не разбра ли колко е опасна и рискова двойната бременност? Тя пак близнаци иска. Бамба и тя - с шепите ше ги прибира...
то да беше анатема само за близнаците  ooooh!
то май се оказа, че инвитрото е опасна работа  Mr. Green
дано детето да оцелее и да радва родителите си  Praynig

# 451
Просто ридендо пурпура имаше огромното желание всички вкупом да й кажем - точно така, права си за всичко. Да, обаче не всичко е черно и не всичко е бяло и всеки си има собствено мнение. И когато то не съвпада с нейното, се превръщаш в злобар, който търси къде да си излее злобата... #Silly Вчера беше фиксчето, после фели, светулкова, после аз. Някои пък директно ги зариха като по-опасни Laughing Аз съм икономист по професия, ма веднъг мога да направя психопрофил.

# 452
Когато свършат аргументите, започват обидите. Не се занимавайте...
Тъпо ми е само за авторката. С тези неща, които приказва, другия път я иде да и направят серклаж, я не. Дано само детенцето да има късмет.

# 453
Аз разбирам драмата на авторката и много й съчувствам. Но не й прави чест, да ходи да развява Николина с нейната драма и да я съди. И като каква ще я съди???

# 454
Аз разбирам драмата на авторката и много й съчувствам. Но не й прави чест, да ходи да развява Николина с нейната драма и да я съди. И като каква ще я съди???
Нещо съм изпуснала. Нещо са намесили nikolina-pikolina ли?

Сега прочетох... Ми без коментар...

# 455
Даааа Peace Първо, авторката на темата постна една статия от вестник с възмущението, как не се била поучила от грешката си и била простооо.......че я повторила ooooh! И понеже това не й стигна, постна и нейно видео, като повтори колко била възмутена, че Николина и втория път се е съгласила да й върнат повече от един ембрион. Тя на нейно място, не би го допуснала.

# 456
  • София
Като четях темата, имах чувството, че слушам редовната лекция на Сигридов ooooh!
Даже се усъмних дали лично той не я е сътворил ooooh!

# 457
Е, накрая Сигридов си призна, че не е бил бременен с близнаци и не знае какво е Peace

# 458
Ванче, обясни ми тогава моля ти се- как знаеш кой го оставиха с близнаци, при условие, че е ясно че двуплодна бременост не може да се износи дълго време  newsm78
За Сигридов и Шефкетова говоря.

# 459
  • София
Ее, значи не е той, той винаги всичко знае Mr. Green

# 460
  • София
Ванче, обясни ми тогава моля ти се- как знаеш кой го оставиха с близнаци, при условие, че е ясно че двуплодна бременост не може да се износи дълго време  newsm78
За Сигридов и Шефкетова говоря.
Ко newsm78 newsm78

# 461
Оставете това, ами приспах детето преди половин час. Който може да си сипва с мен по едно туй- онуй, че Фели да не ми се кара  Embarassed.

# 462
Нали Сигридов е против двуплодната бременост, а я остави на тоя дет ти каза, кой ми е педиатъра.
Сега зацепи ли?

# 463
  • София
Тука в отделението има една жена на 52 год. Бременна с близнаци и е в 37- ма седмица. Твърди, че е забременяла естествено, що ли хич не й вярвам Mr. Green

# 464
  • София
Зацепих, ама не я е оставил той. Той твърди, че Вожда е виновен и едва ли не той зарад нея е напуснал...
Аз също много му бърках в очите и последния път почти се скарахме...

Общи условия

Активация на акаунт