Размисли и страсти за деца, родени чрез АРТ - 4

• 19 284
  • 752
  •   1
Отговори
# 60
Оказва се, че държавната кухня освен, че е три пъти по евтина от частната е и доста по вкусна  Thinking
Подозирам ги, че ползват сол и захар в известни количества. Частната ДК тук грам сол няма до 3 г.

# 61
Оказва се, че държавната кухня освен, че е три пъти по евтина от частната е и доста по вкусна  Thinking
Подозирам ги, че ползват сол и захар в известни количества. Частната ДК тук грам сол няма до 3 г.

Peace
Аз доскоро се чудех защо Миша не яде кремчетата, които и правя в къщи и се усетих , че им слагам само по щипка захар, а тези от кухнята са по-сладички. Слагат и солчица в ястията.

# 62
В храната, която аз взимам мисля, че няма сол, а захар може би съвсееем малко.
Вчера имаше леща, която младежа не одобри - опитах я, толкова безсолна беше, че направо сладка ми се стори. Иначе не беше лоша, останалите подправки си бяха на място.

# 63
Младежите по леглата, изпратихме дъщеря ми на екскурзия в Гърция - сега с тати ще лудуваме Joy

# 64
Аз пък изпратих тати и кака при баба и сега ще си почивам и ще си легна рано  Mr. Green

# 65
От сън спомен няма, Сладко Wink

# 66
Нищо... Whistling

# 67
Сладко, лека и мека Simple Smile

# 68
Аз пък ще гладя - нещо, което не ми се е случвало от около година  Mr. Green

# 69
Добър ден.
Честит ден на труда  Joy Joy Joy

Палавата Надя напалува ли се  hahaha hahaha hahaha

Ай да ви почерпя, че днес ставаме на 11 месеца  Mr. Green

# 70
  • Пловдив
Фели, да са ти живи и здрави синковците, палави и жизнерадостни  Laughing  bouquet

# 71
  • София
Да са живи и здрави момчетата и да продължават да те правят луда калинка hahaha Mr. Green hahaha

# 72
Нищо не напрайх, само устата ми голяма Laughing Поне като сладкото се наспах Mr. Green

Фели, честита месечинка bouquet Малко остана и рожденници ще имаме Heart Eyes

Аз в чест на деня на труда, правя на децата агнешко за обяд - варя им го, сложих пресен лук, пресен джоджен, ориз, микс зърна (елда, просо, спелта, киноа и амарант), сладък картоф и обикновен картоф. Чудя се дали да не прасна вътре и едно пакетче спанак - и аз почвам като миракси да размишлявам по въпроса Joy Joy Joy

Оф беее, хвана ме крастатааа Crossing Arms

# 73
Фели, да са ви живи и здрави децата  Money
Наде, момчетата ако не го изядат това, пращай насам  Mr. Green
Аз ще правя спаначен кейк днес, не съм готвила от 4 дни.

# 74
Забрайх да кажа - към 4 през нощта получих 25 СМС-а и мъжа подскочи. Викам споко беее, не са любовни - теглят ми парите за памперсите и кърпите Joy

Общи условия

Активация на акаунт