Отговори
# 150
Така е Simple Smile Ама може да се понесе доста по-леко, ако е информирана и с правилна нагласа...абе всичко е въпрос на психика и добър лекар Simple Smile

# 151
Така е Simple Smile Ама може да се понесе доста по-леко, ако е информирана и с правилна нагласа...абе всичко е въпрос на психика и добър лекар Simple Smile

За нагласата съм абсолютно съгласна с теб. Много е важна. Родих два пъти секцио. Първият път отидох да раждам с  нагласата,че ще умра от болка, възстанових се буквално за 3-4 дни. Вторият път отидох да раждам с нагласата, че ще е като първия път, обачеее няма такова тежко раждане, няма такава болка. 10-15 дни след това бях на обезболяващи. Tired

# 152
Въобще не е въпрос на психика и нагласа, това е най- голямата заблуда.

# 153

А на какво? И изобщо, желателно е да прочетеш целия пост, преди да се хванеш за една дума... Имах доброто желание да споделя мнение и да помогна по някакъв начин на момичето, а не да влизам в безсмислени спорове  Peace Благодаря на тези, които се съгласиха с мен  Hug

# 154

Това е твоето мнение, но аз съм живия пример, че нагласата е голяма работа. Първия път ми помогна, а втория път ми изигра лоша шега Sunglasses

# 155
Имам позната , която роди първото си дете нормално , още настръхва когато го разказва , възникнал проблем и се наложило да извадят бебето чрез форцепс. Второ си дете роди планово секцио по разбираеми причини и след това разказваше , че било "песен".
Разбира се не при всеки се случва ,но всяка жена трябва да знае както положителните , така и отрицателните страни и на двата вида раждане.

# 156
Аз съм 155см. висока и родих нормално 4кг бебе. Боли си няма как, но в деня в който родих, след 4-5 часа ми докараха една жена в стаята беше родила секцио та аз и помагах с всичко, защото тя не можеше да се помръдне от болка. Не знам защо хората си мислят, че секциото е по-лесния начин. При нормалното раждане часове след него можеш да си вземеш детенцето и да му се радваш. Страхотно е. Преди няма месец претърпях операция, е вярно има разлика, но все си те отварят и все още са ми трудни много неща. Ако пак реша да раждам силно се надявам да е нормално. Това е чудото на живота - незабравимо е!!! Не си отнемайте тези моменти  Peace

# 157
  • Русе
Цитат
Това е чудото на живота - незабравимо е!!! Не си отнемайте тези моменти

Точно! Нищо друго не може да се сравни с този миг.

# 158
Не се чувствам все едно ми е отнето нещо.  Rolling Eyes

# 159
  • София
Аз съм ЗА раждането по естествен начин. Оправдавам жени, които раждат със секцио, само ако имат проблем.

# 160

И аз така  newsm10
Чак се чудя как още някой не е повдигнал темата за по-добрата имунна система на родените естествено деца и по-силната им привързаност с майките...  ooooh!

# 161
  • София

И аз така  newsm10
Чак се чудя как още някой не е повдигнал темата за по-добрата имунна система на родените естествено деца и по-силната им привързаност с майките...  ooooh!

+1  newsm10

За лесно раждане по естествен път си има и хитринки.  newsm10  Ако родилката попадне на добър екип, всичко ще е О.К. при раждането по естествен път!

# 162
  • София
хахахах оправдаваш, а ? Сладурана Simple Smile

# 163
Аз съм ЗА раждането по естествен начин. Оправдавам жени, които раждат със секцио, само ако имат проблем.
Боже, как пропуснах да се допитам до теб може ли да родя секцио идали е оправдано? Whistling

# 164
  • София
Не си досетлива явно!

Общи условия

Активация на акаунт