какво се случва

• 727
  • 4
  •   1
Отговори
Преди няколко дни по кожата имах две пъпки болезнени по кожата на интимните части но отвън. За обезкосмяване използвам самобръсначка може да се каже всеки ден. Та тези пъпки след няколко дни се спукаха и изтече кръв и гной. Приятеля ми ми каза че получил ситни незабележими пъпчици след секс и аз си помислих че имам нещо и започнах да се ровя в интернет и ме достраша да не е папилома Cry папиломата кърви ли и има ли гной. Нито изпитвам сърбежи нито имам по странно течение. Преди няколко дни имах лека болка в яйчниците. От кактп прочетох за този вирус съм ужасно притеснена но сега се почива и ще отсъствам от града и не мога да отида на лекар. Наскоро претърпях силен стрес и от тогава страха ми от болести се увеличи двойно . Непрекъснато си втълпявам нещо. Дано и това е поредния страх.

# 1
Да не би да са били обърнати косъмчета /твоите/ ?

# 2
И аз за това си помислих. Едната беше по -голяма и още е леко като раничка. Аз де притесних допълнително защото имам като белези които ми заприличаха малко на тези от снимките но не си спомням от порязвания ли са или стари пъпки.

# 3
  • София !
Според мен, най-добре да отидеш на лекар при първа възможност, за да разбереш какво се случва  Peace .

# 4
  • Плевен
Оооо и аз имам такива.Спокойно,обърнати косъмчета са.Първо от едната страна се появи,чиклично се подува,боли и като го пукна изтича гной и малко кръв.Ходих на кожен гори ми го,замразява го...Пак се появява.Сега се появи и от другата страна,пак същото.Преди цикъл обикновено се активизира,но не всеки месец.През 5 или 6 месеца се повтаря.Първото което се появи сега е завехнало и отдаван не се е подувало,от около 2,4 месеца(от както родих).И на гинеколог ходих,и на кожен

Общи условия

Активация на акаунт