Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 75 от 30.04 до 30.05.2014

• 52 292
  • 549
  •   1
Отговори
# 75
# 76
Бихте ли ми казали къде са складовете в:

Amazon.it
Amazon.es

Оиптвам с налучкване, но..
Дори моля да се допълни на първа страница.
Благодаря.

# 77
Бихте ли ми казали къде са складовете в:

Amazon.it
Amazon.es

Оиптвам с налучкване, но..
Дори моля да се допълни на първа страница.
Благодаря.
Това е италианския http://www.amazon.it/s/ref=sr_pg_1?me=A1HO9729ND375Y&rh=n%3A … mp;qid=1399122265, а испанския и аз го искам:)

# 78
Когато правите нов акаунт използвате ли вече регистрирана карта от друг или задължително използвате и карта, с която все още не сте пазарували? Притеснявам се, ако направя нов акаунт заради кода да не засекат картата /нали имената върху картата са си същите та../, която вече съм използвала в сегашния си акаунт.
  bouquet

# 79
ИСПАНСКИЯ склад   Hug

Еона, аз наскоро си направих нов акаунт с една от картите от стария акаунт Simple Smile Заради -20% код го направих и пуснах една чанта, която вече е доставена при превозвача и нямаше проблем.

# 80
  • Бг
Когато правите нов акаунт използвате ли вече регистрирана карта от друг или задължително използвате и карта, с която все още не сте пазарували? Притеснявам се, ако направя нов акаунт заради кода да не засекат картата /нали имената върху картата са си същите та../, която вече съм използвала в сегашния си акаунт.
  bouquet

Eona, няма никакъв проблем с картите. Или поне при мен е нямало  Peace.

Ето линк и към испанския, нищо интересно, а и скъпо.

# 81
# 82
  • София
Как поръчвате от Испанския сайт? Пробвах с адрес в Германия , Англия и директно до тук дава ми ,че не може да бъде доставено Thinking

# 83
  • Варна
Как поръчвате от Испанския сайт? Пробвах с адрес в Германия , Англия и директно до тук дава ми ,че не може да бъде доставено Thinking
Ако е от склада - не става. Засилих се аз към Manas , ама ядец  Mr. Green
Скрит текст:
Това е техният отговор на въпроса ми защо не приема адреса за доставка:
2nd hand products, from the warehouse can only be sent to Spain. Only products that are sold and shipped by Amazon.es (not warehouse) can be sent to UK and Bulgary.

# 84
Ако е от склада - не става. Засилих се аз към Manas , ама ядец  Mr. Green
Скрит текст:
Това е техният отговор на въпроса ми защо не приема адреса за доставка:
2nd hand products, from the warehouse can only be sent to Spain. Only products that are sold and shipped by Amazon.es (not warehouse) can be sent to UK and Bulgary.
Гадно Tired Значи няма да гледам повече там да не се дразня

# 85
Една 38-ца Bertie, но като четох коментарит отговаря на 39:    за 15 лири

Елегантни  Gabor за 35 лири

# 86
m=A1HO9729ND375Y&s=shoes&ie=UTF8&qid=1399119251&sr=1-277
Хванах тези от склада http://www.amazon.it/gp/product/B00C5ZQH32/ref=oh_details_o00_s0 … ie=UTF8&psc=1 за 18Е, намали ми още малко и станаха 16, с доставка до Англия 23Е Peace До БГ доставката беше над 20Е Sick
Пуснах ги на празна карта, на описанието пишеше употребявани като нови - дали да ги плащам? Не съм поръчвала до сега от склада
Да си побутна питането Embarassed Има ли ги някой? В Амазон пише, че били за тесен крак, ама колко пък да е тесен:)

# 87
Някой случайно да има опит с тази марка http://de.buyvip.com/#page=d&sale=A38LW4YAKW6V3S&asin=B0 … 0CS5PQEU&fc=1

# 88
Дамски Clarks уголемени или умалени бяха? И какво означава D след номера?

# 89
  • София
Дамски Clarks уголемени или умалени бяха? И какво означава D след номера?

Имам едни умалени и едни точни, като размер.D мисля, че е за широк крак.

Общи условия

Активация на акаунт