Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 75 от 30.04 до 30.05.2014

• 52 292
  • 549
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте!
Преди време помня , че някой беше поръчал тези . Но май бяха тесни !? Или умалени ?! Не помня .
Четох в амазон повечето мнения са да се поръча +1 .
Моля да споделите мнение ...
http://www.javari.de/Timberland-Asphalt-Shearling-60774-Unisex/d … 10053807557024993

Благодаря !

# 331
  • Варна
Моля пак за мнение относно размера на мъжките Jomos.

# 332
  • София
Мъжките Jomos според мен са една идея (половин номер) уголемени, както и дамските.

# 333
Здравейте!
Преди време помня , че някой беше поръчал тези . Но май бяха тесни !? Или умалени ?! Не помня .
http://www.javari.de/Timberland-Asphalt-Shearling-60774-Unisex/d … 10053807557024993

Благодаря !
Аз ги получих за детето, номер 38, е не успя да си пъхне крачето, а е на 9 години и обувките 37 номер са му добре - даже леко големи - момче е. Аз нося 38 номер - стъпалото ми е нормално съм слабо, и аз не успях да ги обуя. Имаше една потребителка, на дъщеря и бяха станали - имаше снимки. Според мен отзивите са си верни.
Аз мога да се похваля, получих най - накрая тази чанта, хубава е, има малко жулнато до дръжката, но е незабележимо. Изглежда си точно като на снимката - 1:1

# 334
Моля пак за мнение относно размера на мъжките Jomos.
Според моят мъж си отговарят на номера.

# 335
Добър вечер!
Вмъквам се в темата със следния въпрос - имате ли впечатления от марката детски обувки Pablosky?
От доста време съм сложила едни в кошницата, но все не ги поръчвам. Не мога да намеря информация дали си отговарят на номерата, как са като качество.
Ще съм благодарна на всякакви мнения  Peace.
Ako пък някой има такива 31 или 32 номер и измери подметката ще е супер.

Pablosky е  испанска компания , за детски обувки с 40 години опит.  Обувките са качествени здрави,скъпи  и красиви.  Но според мен са за тясно краче, детето ми е с висок  свод и трябва да му купувам с номер по голям,това за маратонки. То зависи и от модела,но като цяло е това.

# 336
Привет с отзив и питане.
Купих сиhttp://www.javari.de/Tamaris-ACTIVE-1-1-24602-22-Damen-Slipper/d … ds=tamaris+active - уголемени за моя изненада - поне за моя много тесен крак. Иначе удобни и хубава кожа, стелката е дебела и сменяема.
Поръчах:https://www.javari.de/dp/B00I19PUWA за майка ми. Питането ми е дали стават за леко широк крак и дали са достатъчно меки.

# 337
  • София
Моля някой да ми ададе кода за намалението във френското джавари.Като пълна патка съм си изтрила пощата ooooh! сега като се зачетох и разбрах,че това е всъщност важно съобщение.Може и на лични.Благодаря  bouquet

# 338
  • на морето
Моля някой да ми ададе кода за намалението във френското джавари.Като пълна патка съм си изтрила пощата ooooh! сега като се зачетох и разбрах,че това е всъщност важно съобщение.Може и на лични.Благодаря  bouquet

Кода е JAVARI14  Hug

# 339
Изтрил съм го и аз,а за какво е кода?
 newsm78

# 340
  • зад парка
Здравейте!

Благодаря !

Определено са за тясно детско краче и с номер по-малки. Аз продадох тези, които си взех на колежка , нося 37.5, а бях взела 38 и имам тесен крак. Но са страхотни, особено кафявите!

# 341
  • зад парка
Момичета моля разяснете как поръчвате и по скоро как се осъществява доставката от Амазон вип... мерси предварително. Поръчвала съм от Джавари и от Амазон, но от този имам нужда от разяснения;

Поръчвам на домашния или офисния адрес. Някои пратки идват по пощата- от Германия и Англия; други по UPS - от Испания. Пратката струва 7 евро + 0.50 евро за всеки следващ артикул; ако е над 100 евро - е безплатна.
Ако пратката е изпратена по UPS - след като тръгне, всеки ден има информация къде е, ако е по DHL- с изключение на една пратка, всички са дошли по пощата и в проследяването има само дата на изпращане. Около 5% от пратките ми са се загубили по пощата- връщат пари.

# 342
javari.fr   -   код JAVARI14
javari.de  -   код JAVARI30

А колко е кодът от javari.co.uk?

И трите кода важат за покупки на обувки и чанти от съответния амазон. Цифрата показва процент отстъпка.

# 343
  • Варна
javari.fr   -   код JAVARI14
javari.de  -   код JAVARI30

А колко е кодът от javari.co.uk?

И трите кода важат за покупки на обувки и чанти от съответния амазон. Цифрата показва процент отстъпка.
Аз мисля, че кодовете са за Амазоните, а не за Джаваритата.

# 344
Пуснах тези с празна карта, но са един номер по-големи от носения от мен, защото са от склада. Някой ако ги има, би ли споделил, как е размера, и дали ще ги губя по пътя като ходя.

Общи условия

Активация на акаунт