Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 75 от 30.04 до 30.05.2014

• 52 292
  • 549
  •   1
Отговори
# 435
  • на морето
Момичета, знаете ли превозвач от Италия за България?
Харесах си нещо в италиянския Амазон, но доставката до България е над 10 евро, та обмислям по-изгоден вариант newsm78

Благодаря предварително!  bouquet

# 436
  • София-Лагера
Аз от Италианския изпратих до Англия.

# 437
И аз с въпрос. Пуснах до адреса на Габко в Германия чифт обувки, но доставката ми е утре, а те събота и неделя не работят. Какво да очаквам, за първи път пускам до техен адрес. Обикновено си ги пращам до Англия и сега се хвърлих в размисъл.

# 438
Пиши на продавача да отложи доставката за понеделник.

# 439
Пусната е, как да я отложа? Продавача е склада на амазон.

Писах на контакти, да видим какво ще стане.

Последна редакция: пт, 23 май 2014, 19:20 от sis

# 440
Пусната е, как да я отложа? Продавача е склада на амазон.

Писах на контакти, да видим какво ще стане.

Имах такъв случай скоро,пак от Амазон,но до адреса на адреса на Габиели.Имаше неуспешен опит за доставка в събота и в понеделник втори опит,без да им пиша нищо.

# 441
  • София
Обещах да премеря стелката на тези сандали http://www.amazon.co.uk/Clarks-Womens-Casual-Leather-Sandals/dp/ … 7KD6851SVPC0AK781 №7 (№41) - 26.5см.

# 442
  • София
От Италия и аз пускам до английския адрес на Габко.

sis, просто ще я доставят в понеделник. По Коледа, когато Габко затвориха за 10 дни, куриерите опитваха докато ги намериха и нищо не беше върнато както се опасявах.

# 443
  • DE
Днес най накрая дойдоха обувките за бала на дъщеря ми  ooooh! Голяма сага  Crazy Пуснати преди 3 седмици(по стар български обичай в последния момент  Mr. Green ) Чак днес ги доставиха при това със сгрешен адрес и ходене до централния офис на Спиди  Rolling Eyes
Важното е, че са точно по мярка и само ще ги поразпуснем малко, бала е в неделя  Crazy
Прекрасни са  Heart Eyes
http://www.amazon.de/gp/product/B00J7RPMGY/ref=oh_details_o00_s0 … ie=UTF8&psc=1

# 444
Благодаря, сега по-спокойно ги мисля, че не са за мен и обикновено когато е чуждо все нещо се обърква. А от контактната форма не са ми отговорили.

# 445
Получих си ботушите от италианския склад, но имат лек дефект. Това не беше написано в описанието. Пишеше, че са ползвани - като нови. Не са носени, подметките са им чисти и кожата не е смачкана. Дали да им пише или като е от склада не приемат рекламации?

# 446
дането много са красиви!

# 447
Обещах да премеря стелката на тези сандали http://www.amazon.co.uk/Clarks-Womens-Casual-Leather-Sandals/dp/ … 7KD6851SVPC0AK781 №7 (№41) - 26.5см.

Благодаря за положения труд. Така ще имам представа кой номер да поръчам. Но изобщо не отговарят на таблицата която имам за Кларкс.
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=post;quote=28251883;top … ab59c05db03becfeb

# 448
Здравейте !
Може ли да споделите кода за френския амазон от мейла за сливането , че съм го изтрила .
Благодаря !

# 449
  • София-Младост
Изпуснала съм темата, но днесе получих това, не знам дали е даван:

Скрит текст:
* Legen Sie einfach einen oder mehrere Artikel in Ihren Amazon Einkaufswagen und geben Sie den Aktions-Code JAVARI30 im Bestellvorgang ein. Der Mindestbestellwert beträgt 60,- Euro. Der Gutschein ist gültig bis 4. Juni 2014 und kann nur einmal pro Person über die Webseite www.amazon.de zum Kauf von Produkten aus der Kategorie Schuhe & Handtaschen (mit Ausnahme der Marken Tamaris und Boss Orange) und nur von volljährigen Personen verwendet werden. Der Gutschein kann nur für Artikel mit Verkauf und Versand durch Amazon und nicht für Artikel von Drittanbietern eingelöst werden. Eine Weitergabe an Dritte, eine rückwirkende Anrechnung auf bereits getätigte Bestellungen oder eine Auszahlung in bar ist nicht möglich. Weitere Hinweise zur Einlösung finden Sie unter www.amazon.de/aktionsgutscheine.

Общи условия

Активация на акаунт