Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 75 от 30.04 до 30.05.2014

• 52 292
  • 549
  •   1
Отговори
# 450
  • София-Лагера
Получих си ботушите от италианския склад, но имат лек дефект. Това не беше написано в описанието. Пишеше, че са ползвани - като нови. Не са носени, подметките са им чисти и кожата не е смачкана. Дали да им пише или като е от склада не приемат рекламации?
Aми те затова са в склада.
Има дефектни,има пробвани,със смачкани кутии.
Според мен всеки си поема риска след като поръчва от там.

# 451
  • Sofia
Здравейте !
Може ли да споделите кода за френския амазон от мейла за сливането , че съм го изтрила .
Благодаря !

JAVARI14 - валиден до 3ти юни за определени неща (от линк).
Немският е валиден до 4ти юни.

# 452
Получих си ботушите от италианския склад, но имат лек дефект. Това не беше написано в описанието. Пишеше, че са ползвани - като нови. Не са носени, подметките са им чисти и кожата не е смачкана. Дали да им пише или като е от склада не приемат рекламации?
Мисля,че имаш един месец да ги върнеш дори и когато са от склада.
Пиши им,нищо не губиш.Трябва да си наясно обаче дали искаш да ти поемат пощенските или някаква компенсация за ремонт.Дори и да ти пратят етикет за връщане,ти пак може да размислиш и да не ги върнеш,ако проблемът е твърде лек и поправим.

# 453
  • FR
Някой дали има идея как е номерацията на балерини Refresh от този тип: http://www.sarenza.com/refresh-sophie-s1475-p0000079265#ectrans=1
Не давам линка с обувките, защото са само един брой  Blush. В този сайт пище да се взима номер отгоре, а тук в стара тема пишеше за едни сандали, че са уголемени. И как са като марка? Нямам нишо тяхно и не знам заслужават ли си.

# 454
# 455
Мисля,че имаш един месец да ги върнеш дори и когато са от склада.
Пиши им,нищо не губиш.Трябва да си наясно обаче дали искаш да ти поемат пощенските или някаква компенсация за ремонт.Дори и да ти пратят етикет за връщане,ти пак може да размислиш и да не ги върнеш,ако проблемът е твърде лек и поправим.
Благодаря!

# 456
# 457

Ако трябва да съм искрена - на мен не   Blush

Този лак ми стои като пластмаса, може на живо да се по-добре, но не ме грабват   Peace    bouquet

# 458
Търся сандали за баща ми-43н.Ако някой мерне изгодни да пише,моляяяя Hug

# 459
  • София
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00B2GJ1Y2/ref=oh_details_o00 … ie=UTF8&psc=1
Влизам да се похваля с тези от англ.склад. Само кутията им не е оргиналната, иначе са с етикетче и без забележки. Много леки и удобни, дано и не пропускат. За 13,50п страхотни!

# 460
 здравейте момичета  Grinning тимберленд за 10.81 лири, ако на някой му трябват - 4 ЮК, иначе цените са от 10.81 до 30.21 паунда, размери от 3 до 6.5 ЮК - намалени от £80.00

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003EYW43A/ref=ox_sc_act_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE

# 461
# 462
# 463
Момичета, английската номерация за child в амазона им на toddler или на junior отговаря?

# 464
На мен също ми харесват. Весели са и изглеждат удобни.

Общи условия

Активация на акаунт