Време е да ни дарят с ритничета ОКТОМВРИйските мъничета - ТЕМА 7

• 30 902
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
Иих така се ядосах ей сега... #Cussing out #Cussing out Звъни една на врата да ми носела възглавницата от Милка,която бях забравила,че спечелих  hahaha И ми вика ''дай ми 13-те печеливши опаковки''  ooooh! #2gunfire Викам какви опаковки ,аз не ги пазя...И само ми повтаряше,че в правилата пишело,че трябвало да пазя 13-те опаковки.Миналата година с кравите не беше така.Сега тъз сефте ми иска опаковки.Е мога ли 3 месеца да складирам хартийки  #2gunfire #2gunfire И обърна се и не си получих възглавничката.Повече...няма да им купувам глупостите... #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 151
Шуши не се ядосвай...предната им игра с одеалата беше поносима и аз чаках само две седмици да ми го доставят. Но тия възглавници...направо златни  #Crazy .По същия начин и на Кока Кола с мечките,даваш 10лв и накрая ти носят играчка колкото ключодържател.  Измамници са всички ooooh!

# 152
Бе мани ги  #Cussing out как може такова неща,аз наистина бях я забравила тая възглавница.Ама да пазя 13 етикета...нали за това ги регистрирваме с имена,код,адрес,телефон...за какво е иначе това  #Cussing out

# 153
Здравейте, мамчета! Ееех, почивката свърши и отново на работа! Надявам се, че всички сте добре и бебчовците ритат и танцуват в коремчетата!
пп. връщам се да ви изчета, че тия дни бях активна само във ФБ групата Simple Smile

# 154
  • София
Добро утро.
Шуши, на мен и за кравичките ми искаха опаковките. Само че тогава ме ядосаха, че вместо различни ми донесоха две еднакви. Сега не съм си и играла да събирам.
Иначе при мен също няма нищо ново. Тази и другата седмица детето си е вкъщи. Сестра ми си пристига от Англия утре, пък и в събота имаме рожден ден, а другата седмица мъжо е отпуск. Затова няма смисъл да я пускам. Нямате си на представа колко обича да философства рано сутрин. Ама едни умозаключения прави Joy.
Момичета, а знаете ли нещо по въпроса с шарките по време на бременност. Нали сега почват, а децата като са на градина си се заразяват или поне част от тях. Рая миналата година я пропусна, макар че я тиках да я изкара. Ама пък сега като съм с бебе newsm78

# 155
Добро Утро Къде сте днес тумбачета  Party Party Party
На мен след вчерашния сблъсак със колата си остана уплахата само да благодаря на господ ми няма нищо нито на мен нито на бебо Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 156
Мацки реанимирате ли след празника,или сте наработа Rolling EyesАз вчера имах концерт и днес почивам,взех си и болничен от утре до края на седмицата ,че малката е поистинала,пресипнала и я боли гърло,та викам да използвам да допочина,че досега не съм излизала болничен.

Аз бебо го усещам ,но нямам вече търпение да си го видя,другата седмица съм на преглед,вчера една колежка и въртя пръстен на китката и каза момиченце-а дано ,така се надявам,но и момченце няма да го върнем,татито все на мъжкар му говори.

Отностно гестационните седмици и месеци и аз с първата бременност все четях и се чудех,навсякъде различна информация и затова сега съм решила да си броя по термина,който ми е за 3-ти-и на всяко трето число от месеца влизам в нов месец.напримен сега когато направих 18 седмица ми се падаше точно на 3-ти-което значи начало на 5-ти месец.

Пожелавам Ви хубав и слънчев ден,поне тук в Плевен е лято

# 157
аз съм на работа, но всички в екипа сме напълно нетрудоспособни  Crazy
другата седмица е прегледа и нямам търпение, че да видим бебчо и какви гащи има  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 158
Как сте мами... Hug
ММ тая седмица си взе отпуск да доуправим документите за апартамента в данъчното ,ВиК и енергото...че такова разкарване ще има.
Вас боли ли ви таза,мен ме боли кокала отстрани,най-вече сутрин. Confused Ама много е гадно.

# 159
      Аз за варицелата четох, че дори майката да я е карала антителата се предават след 20гс., затова си спрях детето от градината.
      Въпреки, че ми е 2-ра бременност все се чудя бебето ли усещам или не  newsm78
За тези, които бяха харесали количка на HAUCK, гледах в брошурата на хиполенд, че беше намалена на 370лв./ с трите коша /, но кой модел беше точно не се сещам.
 Весел и слънчев ден!

# 160
Здравейте момичета!

Не съм влизала през почивните дни, а вие толкова много сте изписали, че чак не мога да смогна да ви изчета (сега се връщам назад и продължавам с четенето)

Добре дошли на новите в темата  Hug

Аз да си кажа, че съм добре (дори прекалено добре, че чак притеснително), само дето ме боли таза, но с това започнах да свиквам  Simple Smile

# 161
Здравейте!
Днес си записах час за ФМ другата седмица, надявам се да видим какви гащи ще носи бебче!!!  Praynig Peace
Преди няколко дни бях да пазарувам за сватбата, взех си три туники за бременни и първото нещо купено за бебо - шапчица!!!  Heart Eyes Взех я бяла, че още не знаем пола. Но ако се разкрие другата седмица, почваме с пазаруването и ремонта на стаята.  Party
Утре съм на ЖК. Цял месец не съм виждала бебо, добре че ме ритка отвреме-навреме, че да не се шашкам много. Ама пак си ми е шашаво. Стискайте ми палци!
  bouquet

# 162
Здравейте мами,
Днес записах час за 4Д във Фемина. Дано се види полът на бебчо. Ту се настройвам за едно, после за друго. Искам да знам вечееее Simple Smile))
Хубав ден, на всички!

# 163
Ckharisma Имаш ли идея колко е 4Д там ?

# 164
  • Бургас
Здравейте мамчета
Как сте? аз утре ще ходя на преглед да и покажа резултатите от БХС, ама нещо не можеше да говори много много и не разбрах дали ще ме тегли мери и пр смисъл нормална ЖК, но както и да е
За покупките- вчера си поръчах комплекта за принадлежности на бебето-термометър и пр за 8 паунда от amazon.
Какво стана със asda.com какво решихте?

Последна редакция: ср, 07 май 2014, 14:32 от y.k.

Общи условия

Активация на акаунт