Време е да ни дарят с ритничета ОКТОМВРИйските мъничета - ТЕМА 7

• 30 902
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Обсъждахте вегетарианците - аз съм такъв, от 24 години. Не пия витамини поради тази причина.
Да се оплача ТСХ ми се е вдигнало, в понеделник ще тичам на лекар. Освен това само за месец 2 от показателите в кръчната картина също са отишли над нормата - MPV и СУЕ  Rolling Eyes Някой знае на какво се дължи? Четох, че специално СУЕ може да се повиши по време на бременност, но това е инфо от форуми, не от доктори. Чак в сряда съм на ЖК, не искам да се вкарвам във филмо дотогава   Confused

# 391
аз не съм вегитарянка но откакто забременях не ям месо защото не ми се яде и реших че щом не ми се яде значи така трябва.яйца също не ям защото не ги обичам от малка но сиренце си хапвам всеки ден с кеф.опитвам се да хапвам повечко боб и леща поне веднъж седмично.ям много чесън понякога когато не съм на работа дори на закуска Winkно го спрях или по скоро намалих драстично защото след едно адско главоболие се порових в нета и четох че не се препоръчва за бременни защото сваля кръвното и реших че може от това да ме боли главата.

Обсъждахте вегетарианците - аз съм такъв, от 24 години. Не пия витамини поради тази причина.
Да се оплача ТСХ ми се е вдигнало, в понеделник ще тичам на лекар. Освен това само за месец 2 от показателите в кръчната картина също са отишли над нормата - MPV и СУЕ  Rolling Eyes Някой знае на какво се дължи? Четох, че специално СУЕ може да се повиши по време на бременност, но това е инфо от форуми, не от доктори. Чак в сряда съм на ЖК, не искам да се вкарвам във филмо дотогава   Confused
Боже вие сте се изучили битер доктори Simple Smile какво е това ТСХ MPV СУЕ направо ме шашкате   newsm78

# 392
  • Бургас
Хайде мамчета приятна събота и неделя на всички!!!!! И много слънце да има за хубави разходки Wink))))) и ритничета  bouquet

# 393

Аз също мисля да не пия витамини. За ТСХ-то пия Еутирокс 50 мг, и две хомеопатични лекарства. Също хапвам суров бразилски орех. Ще си изследвам ТСХ след 1 седмица отново и ще споделя дали успявам в поддържането му в норми с тези средства. Знам, че изследванията много се влияят от състоянието ни предния ден, кога сме вечеряли и тн. Аз например преди изследване предната вечер ям до 18:00 часа и след това само вода пия.

# 394
Добро утро как сте мами аз много често вече си получавам ритничета  Hug Hug Hug
 Днес съм много щастлива бащата на ММ сии заминава дано да е всичко наред със полета му....

# 395
Здравейте, момичета.
От няколко дни насам и мен ме мъчат киселини, основно вечер, преди лягане. Хапвам по малко, по-често и избягвам някои храни, които усещам че засилват киселините,също така гледам да не се навеждам много, за да не се свивам. Пийвам си айран, това малко ме облекчава. Не се оплаквам много, защото с първата бременност повръщах от киселини, а сега е в пъти по-добре.
На мен док ми беше изписала Супле маман (витамини), тези дни свършват и минавам на Прегнакеър, пак по нейна препоръка.

# 396
Здравейте.
Радвам се, че всички сте общо взето добре. Мен често ме заболяба гърлото и много ми полага чай от орехи (с черупките), лук, ябълка, мащерка, риган и жълт кантарион. С много мен и малко клеева тинктура. След една малка тенжерка такъв чай всичко ми минава.
Иначе бебето си го усещам вече много ясно, дори и през корема. На 22-ри съм на ФМ и тогава се надявам и най-сетне да науча пола, че вече нямам търпение.
Хубав ден на всички!

# 397
Здравейте, мами!
От няколко дни съм се зачудила за еднократната помощ за учащи се майки.
Някоя от вас ще се възползва ли от тези 2880лв?
Смятам да запиша магистратура редовно сега, за да може да кандидатствам.

# 398
 Здравейте,  да аз мисля също да се запиша да уча.Но има големи изисквания, трябва да си завршила първи семестър и бебето да не е над 6мес .Има подробна тема в  bgmama.

# 399
Как сте майчета...  bouquet
ММ и през уикенда не мога да му видя очите. Confused С тоя ремонт на апартамента все виси там,а като погледнем парите свършват,а само боклуци изхвърляме... ooooh!
За тея помощи за учащи ,аз знам,че просто трябва да си редовна форма на обучение,не зависимо коя година си.Ама може да са променили нещата ,че те доста взеха да се записват само за да вземат парите и после така си остават...

# 400
Покрай болничните си премеждия съм я пропуснала тази тема, а сте вече на 27стр...
За някой може да е полезно:
http://missby.wordpress.com/2011/05/05/50-superfoods/

# 401
  • Бургас
Здравейте,  да аз мисля също да се запиша да уча.Но има големи изисквания, трябва да си завршила първи семестър и бебето да не е над 6мес .Има подробна тема в  bgmama.
Това изисквате го няма да си записал и да си завършил един семестър има такава тема и в закона е обяснено. Накратко- редовна студентка към момента на подаване на заявлението трябва да си и детето да не е навършило 6м. Т.е. ако запишеш септември веднага можеш да си поискаш уверение че си редовна студентка и заедно с акта за раждане ги подаваш в СП. Гледай само кога им почват изпитните сесии и приема, да не изтървеш че др учебна година ще е голямо вече. И няма упоменато в закона да връщаж парите ако прекъснеш.виж темата

# 402

Абе, Изгряващо слънце, тая възглавница къде си я слагаш Joy newsm03 че аз пак не съм разбрала,
вкарах в употреба цялото си въображение и не мога и не мога да зацепя.

# 403
stacy_85 под коремчето си я слага... Laughing да й е удобно.Аз още не ми е необходимост сякаш възглавница.
Момичета в главата ме терзаят сега други въпроси...Какъв цвят за спалня е подходящ  newsm78 с мебели от бял и черен гланц. Rolling Eyes Не мога и не мога да реша  Crossing Arms

# 404
stacy_85 под коремчето си я слага... Laughing да й е удобно.Аз още не ми е необходимост сякаш възглавница.
Момичета в главата ме терзаят сега други въпроси...Какъв цвят за спалня е подходящ  newsm78 с мебели от бял и черен гланц. Rolling Eyes Не мога и не мога да реша  Crossing Arms
не мога точно да разбера кое искаш да оцветиш но предполагам стените на спалнята.Аз умирам за комбинация черно бяло сиво и червено.Апартамента си в България така съм го направила с тапети и всяка стена различен цвят и едната ако е шарена другите дюс.И тук се местихме наскоро и хола пак същите цветове направих.А за мебели бял и черен лак умирам но никога няма да си купя защото докато ги избършеш и се покриват с пепел.А ако не смееш да слагаш ярки цветове в спалнята и ако обичаш тапети просто иди в един магазин и ще си харесаш.Аз предпочитам тапетите защото сякаш ми създават повече уют.

Общи условия

Активация на акаунт