Време е да ни дарят с ритничета ОКТОМВРИйските мъничета - ТЕМА 7

• 30 902
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
y.k. и аз първо мрънкам и се сърдя и ревности и всякви други глупости ми минават през главата  Laughing  Laughing и вече като излезе без мен като поостана сама и аз така замислям се че няма смисъл да се ядосвам,че е по-добре бебко да е добре,а другото няма чак такова значение и се успокоявам и така до следващия път де  Mr. Green Mr. Green Mr. Green hahaha

# 526
  • Бургас
мхм и аз се пооспокоих и помислих ама неискам така да се изнервям за глупости така ме заболя корема от ядосване....Радвам се поне че не съм единствена  Flutter

# 527
Ох и аз много се изнервям снощи така се ядосах на моя че се задъхах. Бившата му жена като разбра че съм бременна само се чуди за какво да му звъни и да го ангажирва и аз имам бивш мъж но му звъня веднъж годишно да ми направи пълномошно за детето а не като тая пача всеки ден че и по няколко пъти.Не ревнувам от нея но ме е яд на моя че и се връзва на глупостите с предлог заради детето им.Ама много са глупави тия мъже и наивни newsm78

# 528
  • В къщи
Аз също съм с много клатещо се настроение,както ми е супер готино и в следващият момент почва да ми се плаче,искам да крещя,изнервям се,а ако ме пита човек защо...... или за нищо или за глупости.Пред ММ се старая да подхождам с разбиране и дори и да ме издразни нещо стискам зъби,все пак се чуваме само вечер,а и знам,че и на него му е много тежко че е далеч от нас.

# 529
Виждам ,че обсъждате настроенията...Аз също много се сърдя на ММ.Той сега е обсебен изцяло от ремонта и се чуди ,че парите няма да стигнат до никъде...Аз пък му се сърдя,че не гледа с мен бебешки колички,не ме гушка достатъчно...Той горкинкия изморен от работа ,след работа ходи прави в апартамента с приятели каквото може ... Confused
Трудно е много ,ама на кого пък му е лесно  Confused

# 530
Здравейте и от мен.Днес бях на преглед за очите във Варна и лекатката даже ми написа вече някаква бележка ,че съм за секцио...
Ходихме и до Джъмбо... Heart Eyes Лелеее,че хубави неща има там.Имаше намалени боденца за новородени по 3 и 5 лв.Аз си купих 2  Laughing То просто беше грехота  Laughing

Шуши тука при нас във джънбо бодитата са по 1-2 евро и ММ мъж вика тука за 50Е ще се накупят доста и е така това е че няма други неща но ще си ги набавя някак си..

# 531
Здравейте,мили мами!!!
 Не съм писала доста отдавна, че все нямам време... но от време на време ви чета като мога  Wink
Утре съм на ФМ и понеже съм малко объркана...в 17 седмица (гестационна седмица 18 по един календар  Rolling Eyes вече много се обърквам и аз с тия седмици...) съм и се чудя дали сега трябва да се ходи,понеже аз трябваше да ходя на 10.06, но ми се налага да пътувам и не знам кога ще се върна, та затова я преместих. Моля, кажете си мнението  #Crazy
А,относно настроенията и истериите и аз ги имам мнооогооо  Embarassed ММ също не е в БГ и се чуваме рядко и аз доооста си ревнувам,но какво да правя не знам...кара ме отвътре и много се дразня на себе си  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Пожелавам ви хубав и слънчев ден!!! И благодаря предварително за отговорите   bouquet  bouquet  bouquet

# 532
 Изгряващо слънце...На мен цените ми изглеждат супер,защото едното боди е 46/53 см ако бебчо е по голям живот и здраве,може и да не му стане ... Laughing А бебешките работи са скъпи ,я го облечеш ,я не ...

# 533
  • София
Привет и от мен.
Много сте изписали днес.
За козметиката - от раждането Рая я мажа и къпя с Бочко. Не съм имала проблем с подсичане. Дори и аз съм се мазала с един нейн крем със зехтин. Миналата година на морето дори бях взела от защитния им крем - много сме доволни. Никой не изгоря. Само за сравнение с Мустела 50-та фактор и аз и моя мъж изгоряхме.
За настроенията - те тия хормони ни побъркват, ама я почакайте да родите. Моя реши (бях родила Рая) да излезе с приятели, а аз вързана вкъщи, че трябваше да се цедя под час - айде надуя бузи. Докато бях бременна разглеждам колички, а той никакво отношение не взима - айде пак се сърдя. И сега има моменти, в които му се цупя че излиза, а аз трябва да си остана вкъщи. После се осъзнавам, ама ... Както и да е. Мисля, че всички минаваме по този път и е нещо съвсем нормално. Мъжете не могат да проумеят какво е бременност и майчинство. Те го разбират доста по-късно от нас. Ще се наложи да ни изтърпят капризите.

# 534
Момичета, имам един въпрос относното резултатите ми от кръвни изследвания. Оказа се, че хемоглобина ми е нисък 107 е (при реф. 120-160), а в същото време желязото ми е в норма 19,71 (при реф. 10,7-32,2). Сещам се, че при някои от вас имаше подобен случай. Въпросът ми е назначиха ли ви допълнителни изследвания и какво се оказа в крайна сметка, каква е причината за ниския хемоглобин и какво ви изписаха да пиете. Ще се консултирам и с док. си, но до тогава ако някой може да ми даде информация ще съм му благодарна Simple Smile

# 535
Ще ме извините но аз не мога да си представя да родя и да си седя вкъщи а мъжа ми да излезе с приятели newsm78 просто няма как да стане Laughing
Или ме взима барабар с бебето или си седи вкъщи Wink това че съм го родила аз не значи че детето е само мое и е моя отговорност а той понеже завалииката е мъж и свиква по-късно ще си хойка.

# 536
На мен пък не ми пречи да излиза Simple Smile Поне до сега не ми е пречило, мисля че и като се роди бебето ще е така. Това няма да се случва всеки ден, всеки има нужда да разпусне  Wink

# 537
  • София
petynapetyna не ме разбирай погрешно. Той човека излизаше толкова рядко, но аз въпреки това все му се цупех.  Рая ми се роди в началото на май. До месец вече се бяха регулирали и гърдите ми и си бях направила график за цеденето така че бяхме заедно на вън и се виждахме с приятелите си (заедно с бебето). Но като решеше да излезе малко с приятели - леле бях като хала. А да ме пита човек защо, при положение, че имаше моменти в които исках да бъда сама bash Абе нямаше угодия. Това обаче отмина след нормализиране на обстановката и след свикването с майчинството. Все пак не бях свикнала да си стоя вкъщи и да се съобразявам с някого и нещо (визирам цеденето си). 
Иначе и сега си имам поне един ден в месеца в който се виждам с останалите майки, с които сме си отгледали децата (да излезнем на кръчма, да се повеселим, да си пиинем). Той също излиза с приятели. Просто тогава все ми пречеше.

# 538
tuci много е гаден тоя период с цеденето newsm78 и всичко в началото е трудно а ако и бебето има колики и постоянно реве Sick
Разбирам те просто с искала някой да помисли и за теб но уви майката си е майка.
Като родих първото си дете станах от развей прах отговорна и сериозна жена и бях готова за детето си през огъня да мина.Научих се на всичко сама и се справях сама а бащата все го нямаше на кафенце на работа или като е у нас спеше. Сега съм с нов баща Laughing и няма да позволя подобно положение. Естествено  че да излезе с приятели не е кой знае какво но я си представи мъжа да ражда и да гледа бебето ти ако си на негово място ако го виждаш колко е изтощен от гледане на бебе ще си позволиш ли да го оставиш и да излезеш с приятелки Rolling Eyes никога. Ей това ме е яд ние винаги и влизаме в положение да излязат да се разтоварат че горкичките са се претоварили а ние се товарим и вместо тях #2gunfire.

# 539
  • София
За козметиката аз и преди съм писала,че съм много доволна от Бюбхен и Хип.При дете без проблемна кожа са идеални и цените прилични.За много суха кожа А-дерма, Себамед и Биодерма.Това е моя 6-годишен опит и при бебе с атопичен дерматит( много суха кожа).

Общи условия

Активация на акаунт