Време е да ни дарят с ритничета ОКТОМВРИйските мъничета - ТЕМА 7

• 30 902
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте момичета, да се похваля, мина ми ФМ , мина и прегледа по ЖК. Детето е супер, всичко му изглежда наред, ама е едричко. Прогнозно ще бъде 4300гр. като се роди  Laughing Сещате се колко повече искам вече секцио  Mr. Green Обаче...ме почнаха контракции, така ме заболя вчера преди прегледа, че не мога да стигна до нас. И след прегледа вече съм на Магнерич и най-вероятно още нещо след кръвните изследвания.
И понеже знам, че сте много отзивчиви, ще питам и вас за мнение за количките Navington cadet

http://www.bebe-best.com/navington-cadet-2012-blueberry-bebeshka … kosh-p-40669.html
ПО колко магнерич пиеш?
Чела съм на сто места какво представляват контракциите, но ти как би ги описала?

КОличката е много хубава, не ми допадат помпащите гуми само...

# 496
pala4inkova , контракцията я усещам все едно бебето ме напъва от вътре, все едно с глава и крака и се бута, бута да ми натиска. В същото време едно каменно усещане и от вътре и отвън , толкова твърдо. Схващане също така, преди беше без болка, но от вчера както казах и със доооста силна болка придружено...

Пия Магнерича първите 10 дни 3по2 таблетки и след това 2 по 2 таблетки. Общо лекаря ми каза,че ще го пия 1 месец, за да ми се насител организма с магнезии.Спомена,че това може да е от високо кръвно, а моето е ниско, поне когато ми го мерят те.
Та се уплаших и сега съм решила всеки ден да го меря като начало по няколко пъти, в различно време.

Последна редакция: ср, 21 май 2014, 15:38 от Sisonka_bonbonka

# 497
  • София
Момичета, сега да се посмеете. Като казах на моя мъж, че съм се подстригала и той ми вика "Само смей да е момче и да си му направила нещо" Joy
Иначе това са си бабини щуротии. Зълва ми е с момче - подстригвала си се е както и преди. Е като го видя малкия не бих казала, че му е скъсено достойнството Grinning.
Някоя от вас беше правила теста за пола с конеца и пръстена - може ли да каже колко дълъг беше конеца и кой го прави. Днес ми стана много любопитно, а и от скука - хванах си халката, вързах я на конец и ето ти отново дилема - по-къс конец - показва момче, малко по-дълъг - момиче. Ох вече направо нямам търпение да дойде 29-ти че и аз да разбера какво ще е. Една приятелка за първото ми каза момиче и позна. Сега за второто ми каза момче, ама аз пък имам чувството за момиче. И моя мъж нещо има чувството за момиче. Абе шантава работа. Така ви завиждам на всички, които знаят пола на бебоците.

# 498
Момичета, сега да се посмеете. Като казах на моя мъж, че съм се подстригала и той ми вика "Само смей да е момче и да си му направила нещо" Joy
Иначе това са си бабини щуротии. Зълва ми е с момче - подстригвала си се е както и преди. Е като го видя малкия не бих казала, че му е скъсено достойнството Grinning.
Някоя от вас беше правила теста за пола с конеца и пръстена - може ли да каже колко дълъг беше конеца и кой го прави. Днес ми стана много любопитно, а и от скука - хванах си халката, вързах я на конец и ето ти отново дилема - по-къс конец - показва момче, малко по-дълъг - момиче. Ох вече направо нямам търпение да дойде 29-ти че и аз да разбера какво ще е. Една приятелка за първото ми каза момиче и позна. Сега за второто ми каза момче, ама аз пък имам чувството за момиче. И моя мъж нещо има чувството за момиче. Абе шантава работа. Така ви завиждам на всички, които знаят пола на бебоците.

Moje6 da si napravi6 test-a sas soda bikarbonat! Az go pravih i za sega izglejda 4e e veren! Slaga6 v maluk sud 1-2 luji4ki soda a otgore sipva6 urina. Ako zapo4ne da kipi- zna4i e mom4e,ako niama nikakva reakcia- momi4e. Simple Smile

# 499
Здравейте мами,много сте писали тази сутрин и с кеф ви чета. За обезкосмяването аз карам с бръснача само лятото си ги махам на краката с епилатор и то на няколко пъти че е страшна болка но за триъгълника вече ми е зор тумбака ми виси и напипвам още малко ще включа и мъжа ми да помага.онзи ден си оправях ноктите на краката и едвам се сгънах направо кошмар.
За боядисването вече два пъти се боядисвах с гарние и не мисля че ще ми пречи а за подстригването първата бременност се подстригвах и правих на кичури и достойнството на сина ми си е съвсем наред Laughing само дето се роди с един рус кичур и до ден деншен се чудя дали не е от мийте кичури. newsm78

# 500
Аз също се боядисвам с безамонячна боя и не мисля,че има проблем.Също така и се подстригвам,когато реша,че има нужда.Все пак това,че сме бременни не означава че трябва да ходим като изтървани Laughing Относно обезкосмяването -аз се оправям с епилатор,а триъгълника -ходя на кола маска (най-удбно е,а и издържа най-дълго).

# 501
  • Плевен/Пловдив
Здравейте,

Някой да е използвал тази козметика за бременни??? newsm78
http://maternea.bg/продукти/крем-против-стрии/

При първата си бременност преди да влезна в болницата използвах Veet крем + огледалце  Embarassed и така що годи се вкарах в ред - е добре ще да е било щом в болницата не ме бръснаха Joy Joy Joy

# 502
Относно темата за обезкосмяване и аз се бръснех при първата си бременност - интимните части вече в последните месеци с огледалце, а последния път преди да тръгна към болницата да раждам ме бръсна ММ hahaha Joy. Ама нали трябваше да е перфектно, а аз с тва огледало къде успяла, къде не успяла  Laughing

# 503
Здравейте,

Някой да е използвал тази козметика за бременни??? newsm78
http://maternea.bg/продукти/крем-против-стрии/

Аз ги ползвам, обаче пишеше от 4-тия месец нататък, затова и тогава започнах да ползвам козметика и резултатът е много стрии по гърдите (още преди да започна да се мажа). Сега си мажа гърдите, корема и околия и засега нямам новопоявили се стрии, разчитам на крема и да нямам. Харесва ми и това, че няма миризма, че от един друг крем ми става лошо.
Аз днес бях на преглед иии все още не е сигурен пола. Надявам се другата седмица на феталната вече да разберем, че иначе ще разчитам като го видя на живо да разбера  Grinning Grinning Laughing

# 504
  • В къщи
И през първата бременност,както и сега се мажа само и единствено с този гел на Джонсън:

Майка ми ми го изпраща от Гърция.Не е скъп,някъде около 5-6 евро и е предостатъчен за цялата бременност.Нямам нито една стрия нито на корема,нито на гърдите,само на краката,но аз през първата бременност там не се мажех.

# 505
Мамчета,кажете колко често усещате бебетата?Аз усещам пърхане,много ясно и силно,предимно вечер,днес още нищо не съм усетила и се притеснявам Rolling Eyes

# 506
Здравейте и от мен.Днес бях на преглед за очите във Варна и лекатката даже ми написа вече някаква бележка ,че съм за секцио...
Ходихме и до Джъмбо... Heart Eyes Лелеее,че хубави неща има там.Имаше намалени боденца за новородени по 3 и 5 лв.Аз си купих 2  Laughing То просто беше грехота  Laughing

# 507
Мамчета,кажете колко често усещате бебетата?Аз усещам пърхане,много ясно и силно,предимно вечер,днес още нищо не съм усетила и се притеснявам Rolling Eyes

Не се притеснявай, има различни дни, това, че не го усещаш, не означава, че не мърда. Вечер го усещаш най-много, защото тогава коремната стена е отпусната. Моето рита целодневно и въпреки това, когато съм в движение и забързана малко или много не го усещам. Ама аз зная, че то си шава  Heart Eyes

Я да ви питам някоя от вас знае ли от къде мога да си купя чист ацетон?

# 508
И аз от днес съм на Магнерич 3 пъти по 1 на ден,вчера на ехографа се видя стягане,незнам до колко има общо с кръвното,но аз го вдигам и затова терапията ми ще е Допегит и Магнезий и дано овладявам положението!!!!

# 509
  • при Дядо Коледа
Момичета,честито на всички,минали на преглед!
Аз може би тъп въпрос имам, но какво точно видяхте тези,които знаете вече пола? При мен се видяха три линийки, доктора ми показа. Каза,че е момиче , но не е 100процента сигурно, та сега ме гложди от вътре   Embarassed  много искам момиче и се радвам,но да не се настроя напразно....

Общи условия

Активация на акаунт