Време е да ни дарят с ритничета ОКТОМВРИйските мъничета - ТЕМА 7

• 30 902
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Добро утро.
Днес деня почва с много слънце Laughing.

petynapetyna аз пък все си се заглеждам по дрешки за момиче и са ми толкова сладки. Като гледам тея за момчета и нищо не ми грабва окото - то все едно и също. Пък за момиче - то са полички, роклички, клинчета, туники, сукманчета, абе въобще .... Но пък и аз съм свикнала с момичешки дрешки  Grinning.

Ох, момичета аз явно трябва да измисля начин за обезкосмяване на краката - днес си пуснах епилатора. Оправих си единия крак и сега лежа. Много ме заболя корема. Това свиване не ми влияе добре.

# 481
  • В къщи
Добро утро и успешен слънчев ден ви желая!
petynapetyna,количката много ми харесва,страхотна е.Аз с каката направих грешка като купих една евтина количка и косата ми побеля от нерви с нея,доизвозихме се с количката на племенника и понеже ми хареса и е удобно ,а и синя,на Чиполино,ще я ползвам и за бебо.
tuci,аз от коляно надолу си се оправям с епилатора,но нагоре.......същата работа,болка и страх.Взех си и от тези нагревателчета за кола маска за домашна употреба,но още не съм го ползвала,страх ме е да не предизвикам някакви контракции,ако ме заболи повече.

# 482
  • София
Уф, при мен тъпото е че майка ми е козметичка, но въпреки това все не остава време да ми направи кола. А си е далече салона дето работи и все събота и неделя, ако може. То и поради тази причина и самобръсначката вече доста често играе и за крака и за триъгълник, ама какво да я правя. Едната седмица има само един ден почивка, а през другата взима Рая (по собствено желание) и така за мен време няма Sad. Дори съм станала за боядисване (тя си ме боядисва, че косата ми е дълга и гъста), ама и това незнам кога ще стане.
Уф, отивам да си оправя и другия крак, че съм картинка Laughing

# 483
  • В къщи
Като заговори за боядисване,какви бои ползвате?С първата си бременност не съм се боядисвала,но сега имам нужда,а не знам каква да взема.Ако не се лъжа трябва да е безамонячна?
Вчера и аз така хубаво си се изтърсих и то на стълбището,но за късмет удара го изядоха ръцете и колената,аматьорска работа!

# 484
  • Бургас
Добро утро мамчета,
Taft внимавай по стълбите не е шега работа!
И аз се чудя като напредна още или накрая как ще се обезкосмявам.... аз от коремя няма да виждам нищо ххаха. Аз се правя навсякъде със самобръсначката н2мога до трая на болка..... малее лятото си идва ......и с него изпитите ми ххаха ама ще ги мисля
А за пазаруване... ся като ми казаха за момиченце само сигурно женските ще гледам. Но да наистина има голямо разнообразие на женски

# 485
  • София
taft аз моята боя, може да ми се смеете, ама незнам как се казва. В салона дето работи майка ми от нея взимат фризьорките и тя си ми взима от нея. Да си кажа боята е 100мл. за 5лв. Е без оксидант е де, но пък в къщи има една голяма туба. Иначе както досега съм се боядисвала с амонячна, въобще незнам безамонячната дали ще ме хване. Иначе с първата бременност и аз не съм се боядисвала, но преди година почнах, че нещо ми омръзна моя цвят, пък и вече почнаха да ми се появяват повече бели коси Grinning.
y.k. с предната бременност ми се появиха едни гъбички по кожата на триъгълника. Тогава спрях с колата. Накрая като ми порасна корема със самобръсначката се оправях напипвайки. Колкото успея толкова - по спомен и с напипване Grinning. Отначало се шегувах с ММ, че той ще ми помага и ще ме оправя Joy.

# 486
Добро утро!
Шантал, аз така бях с първата си бременност. Много исках момиче, но имам прекрасен син, който много обичам. Тогава не съм плакала, но сега като разбрах, че пак ще е момче- много сълзи пролях. На 27 май съм на ФМ и все още се надявам да се случи чуди, въпреки, че док каза 100% момче. Но нали знаете "Око да види, ръка да пипне"  Joy

petynapetyna много се радвам, че второто детенце ще ти е момиченце. Относно количката, моята беше Hauck Condor и бях много доволна. Все пак е немска. Много лашкане по стълби, по разбити улици, много съм я товарила.

# 487
 Здравейте и от мен и от  sun Пловдив.
 Аз не смея нито да се подстригвам, нито да се боядисвам... суеверия ото бабите. Добре че косата ми е изкусена и не личи че не е подстигвана толкова време, а боядисания цвят е много близък до естествения ми. Мисля си към края на септември да се пооправя малко че  след това време няма да има, пък и да имам вид пред детето да не се уплаши  Joy Joy  Joy

Утре съм на ФМ, стискайте палци.

Приятен и слънчев ден от мен момичета   bouquet

# 488
Здравейте!
Честит имен ден на всички именници! Да са живи и здрави и всички покрай тях!   bouquet
В понеделник бях на лекар, казаха ми момиче, можете да ми сложите розовия щъркел Simple Smile С ММ много искахме да е момче, първото ни е момиче, но живи и здрави само. На 6.06 съм на ФМ, може до тогава да му е порасло пишле Simple Smile
Относно обезкосмяването аз ходя на кола маска, но гледам да не са огромни, на 1 1/2 месеца горе долу. Сега космите ми ръстът много по-бавно, от бременността.

Живи и здрави, слънчев и прекрасен ден ви пожелавам!

# 489
Добро утро  newsm03 newsm03

аз се потстригвах и боядисвах не знам ква боя са ми сложили хода си при моя във салона не знаме,че съм бремена но си ме хвана боята!

# 490
Здравейте, мами!
Това за обезкосмяването и аз съм се чудила. Попринцип се бръсна навсякъде и все по-трудхно ми става. Още от сега започнах да пропускам и да се правя като прическа фанта.  hahaha  Joy
Педикюра също ми е болна тема и затова си записах час на маникюристка.
Не съм се боядисвала от Нова година, но си взех безамонячна боя на Лореал и ще се боядисам другата седмица, че ще имам сватба. Дали ще хване... не знам, колкото хване. Преди съм се правила с безамонячна и съм много доволна - покрива си всичко и прави супер цвят. Но сега от бременността не знам как ще е. Ще ви се оплача, ако не стане.
След сватбата съм решила да се стрижа, че вече не мога да я понасям тази коса.  Laughing

# 491
  • Враца
Добър ден момичета от слънчевия плаж на Гърция!
Относно подстригването вече го правих няколко пъти, тъй като преди да разбера, че съм бременна се подстригах на каре и можете да си представите на какво ще заприличам до октомври иначе пък по принцип не се боядисвам така че това не ми е на мисъл. А що се отнася до бабините деветини за подстригването сигурно съм "отрязала" пишката на момчето защото чакаме мома. Вижте с обезкосмяването на триъгълника ще е приключение защото от цялото тяло само там имам косми и досега ги махах с пинсета за вежди, но вече взе да ми става трудно и май ще е опипом със самобръсначка. Сори за дългия пост  Simple Smile

# 492
Ехеее много  stork-girl . Чак мъничко завидях  Embarassed Относно бабините деветини - ако ида сега да се подстрижа дали от момченце няма да стане момиченце на следващия преглед  Joy Joy Joy Joy
Божеее, ако знае моето момче как говоря за него.....тц тц чак срам ме хваща Embarassed Embarassed Embarassed

# 493
Здравейте момичета, да се похваля, мина ми ФМ , мина и прегледа по ЖК. Детето е супер, всичко му изглежда наред, ама е едричко. Прогнозно ще бъде 4300гр. като се роди  Laughing Сещате се колко повече искам вече секцио  Mr. Green Обаче...ме почнаха контракции, така ме заболя вчера преди прегледа, че не мога да стигна до нас. И след прегледа вече съм на Магнерич и най-вероятно още нещо след кръвните изследвания.
И понеже знам, че сте много отзивчиви, ще питам и вас за мнение за количките Navington cadet

http://www.bebe-best.com/navington-cadet-2012-blueberry-bebeshka … kosh-p-40669.html

# 494
Здравейте, имате ли представа защо не се отваря калкулатора на първата страница http://www.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cDovL3d3dy5teWZlbGljaXRhcy … 0I21zZzI4MDc4NDc0 - много полезен беше - влизах и четях седмици по седмици какво се случва с бебето, а от оста време просто не се отваря. Мерси

Общи условия

Активация на акаунт