Здравейте,

Предстои ли на детето Ви да кандидатства за висше образование? Обмисляте ли варианти тя/той да следва в чужд Европейски университет? Ако отговорите и на двата въпроса са "Да", може да продължите да четете Simple Smile

Ориентацията и самото кандидатстване определено не са тривиални и много хора избират услугите на консултантски компании. Също така доста хора в последствие са недоволни поради ред причини (целта ми тук не е да ги изброявам).

Истината е, че може да се справите и сами! Най-малкото, търсенето на информация и придвижването на документите от детето Ви е един перфектен начин, тя/той да навлезе в начинът на учене/работа в чуждестранните университети.

С целта да помогнем на такива младежи, създадохме сайта Study Mentors (www.studymentors.eu/bg/). В Study Mentors всеки младеж, който си е харесал специалност в чужбина може да намери текущ/завършил студент от тази специалност и да го попита всичко за кандидатстването, следването и живота там. Вече имаме над 200 ментори от 100 различни университета, които доброволно споделят знанията си с бъдещите студенти.

Сайтът е абсолютно безплатен и се надявам, че това съобщение няма да се възприеме като реклама, а по-скоро като полезна информация. Като допълнение има и интересна статия за нас в StudyAbroad.bg тук: http://studyabroad.bg/%D1%81%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%B8 … D0%BD%D1%82%D0%B8

Благодаря и успех на бъдещите студенти! Simple Smile

Последна редакция: ср, 30 апр 2014, 15:51 от Любомир 86