Велико Търново

• 91 423
  • 757
  •   1
Отговори
# 585
Благодаря сърдечно,страшни сте  bouquetГоспожицата ми е на 13год а сина на приятелите ни на 15 год ,и   Joy да харесват Светльо ще ги пуснем да послушат....пък може и ние де   bouquet

# 586
Благодаря за отговорите за тапети Simple Smile Ще разгледам и на трите места Simple Smile
Приятен и спокоен ден   bouquet

# 587
 Здравейте!

Аз да подсетя, който се интересува, че втората безплатна лекция от училището за млади и бъдещи родители, организирано от сп. "9 месеца", ще е този петък (26 септември) от 10 ч. в сладкарница "Неделя". Simple Smile
Темата ще е "Магията на кърменето".  breastfeeding
Ето линк към събитието във Facebook https://www.facebook.com/events/770400606351370/

# 588
Здравейте,
може ли да ми препоръчате, човек, който да демонтира стара и да монтира след това нова водобранна лайсна. Нещо не мога да намеря майстор, явно е твърде малко работата и никой не се навива да дойде.
Благодаря предварително.

# 589
  • При децата ми
Привет момичета, искам да попитам някоя от вас празнувала ли е детски рожден ден в боулинг залата в МОЛ- а? Какви са условията? Има ли наем за залата, почерпката от там ли трябва да бъде и какви са цените?

Благодаря!

# 590
И мен ме интересува празнуване на рожден ден в боулинга,моля да споделят запознатите!
Дали има някой,който ПРОДАВА УЧЕБНИЦИ ЗА 9 клас за икономически техникум? ,може и на лични,за да не спамя тук какви ми трябват.

# 591
А аз търся някой да изчисти или изцикли не знам термина мозайката дали сте ползвали фирма или човек за такава услуга намирам все Софийски фирми в нета. Sad

# 592
  • В.Търново
Имам питане.Колко дни болничен ми се полагат за 1 година?

# 593
С ЛКК до 180 дни мисля, че беше.

# 594
  • Велико Търново
За болничния - издаден, еднолично -  40 дни годишно Peace С ЛКК - както е написала моарейн Peace

# 595
За болничния - издаден, еднолично -  40 дни годишно Peace С ЛКК - както е написала моарейн Peace

Да допълня само, след 180-те дни задължително трябва да е  по решение на ТЕЛК, ако няма прекъсване.
Ако отработиш дни, започват да се броят на ново. Но дано не ти се налагат толкова болнични. Hug

Какво ще кажете за H&M - допадна ли ви, харесвате ли стоките, цените?  Whistling

# 596
  • Велико Търново
Когато детето беше по-малко, съм купувала доста неща на НМ, но от английския сайт, на цени, смешно ниски в сравнение с тези, по магазините - напр.тениски за по 2-3 евро, дънки от био памук за по 6-7 евро - това, в периодите на намаленията, разбира се Wink Сега дъщеря ми е във възраст 8 + и със съжаление установявам, че нищо не ми хваща окото, и като материи и качество доста се различават от дрешките за по-малките. В женския и мъжкия сектор съотношението цена- качество не ме удовлетворява Simple Smile

# 597
Не харесвам дрехите в НМ. В Плевен като го откриха през април, беше голяма еуфория. После свалиха цените и  колекцията си остана същата до септември. Наскоро влизах пак. Нищо не ми хвана окото, а това което загледах беше на високи /поне за мен/ цени.

# 598
  • Велико Търново
Аз пък го обожавам Н&М, детския етаж най-вече  Heart Eyes Засега съм се разписала само с 2 блузки и клинче, които бяха на промоция и излязоха по 7.90лв, много приятни са на допир, супер свежи цветове  Peace

# 599
Подкрепям!
Особено тук, в града, залят от китайски, турски и некачествени български дрехи за деца. Изкушавала съм се да взимам някакви дрешки бг-производство от детските магазини, но не съм доволна-цветовете избеляват на първото пране, на третото обличане по тях има дупки и бримки. А цените са едни и същи, като се замислиш. В H&M може да се намерят дънки и джинси по 17,90лв., докато в другите магазини са 25-35лв и са с такова качество, че цветовете им остават по детските крачета и те после не искат да ги обуват повече ooooh!
Извинете ме, че се поразписах, в никакъв случай не искам да правя реклама, но доскоро мислех, че съм последния мохикан-почитател на българското производство, но напоследък съм много разочарована  Sad
От английски сайтове не пазарувам-струва си, само, ако ще правиш по-големи поръчки и си готов да платиш по-големи суми накуп  Peace

Общи условия

Активация на акаунт