Велико Търново

• 91 364
  • 757
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте!
Имам панталони за бременни за подаряване, подходящи за идващия сезон. Носени са - някой повече, други по-малко. За ръст около 168 са. Ако някоя бъдеща мама се интересува, да пише на лични.
Хубав ден!   bouquet

# 661
Ау, значи ще е скоро, а?
Чакам го и аз.  Mr. Green Не ми е сред любимите, но е хубаво, че подобни марки отварят в нашия град.
Живея на промоции и намаления  Laughing Laughing

Без друго в мола има доста място  Laughing Нямам нищо против една Terra nova, Calliope, LC Waikiki, Bershka ... и да се спра, че току виж съм го напълнила целия Flutter  Crazy

С хубави неща го пълниш поне Grinning

# 662
Абе, хубаво да отворят магазини на тези марки, ама много ми липсва и един Jumbo   Simple Smile

# 663
  • Beyond the stars
Абе, хубаво да отворят магазини на тези марки, ама много ми липсва и един Jumbo   Simple Smile
Еххх.. Heart Eyes Размечтах се... Laughing
Да напишем групово писмо до Дядо Коледа   Wink

# 664
Здравейте, интересувам се от мнения за д-р Мария Пенева, специалист по "Педиатрия", "Хомеопатия" и "Психология" и по точно ме интересува до каква степен прилага хомеопатията в практиката си. Бих се радвала, ако има някой, който я посещава да изкаже впечатленията си Simple Smile или за някой друг педиатър- хомеопат. Благодаря Ви предварително  newsm03

# 665
  • Велико Търново
Момичета, имам нужда от идея за място за РД. Тази година няма да го правим с много деца и искам да сме някъде свободно да играят и да си ги почерпим. Най-много ми се нравеше идеята за детски център Роси, но от там казаха, че обикновено са запълнени, 2 дни преди рождения ден да се обадя, да видя дали има къде да ни вместят. А на нас съботите са ни заети в определени часове с танците.

Освен Джамбалая и Приказките, нещо друго?

# 666
  • shumen
Надежда,ние ходихме на рожден ден в сладкарница ЛА и останах доволна.Казаха ми,че и там не е толкова скъпо.

# 667
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Момичета, някой има ли идея къде във ВТ може да се купят подложни  /дантелени/ салфетки?
Скрит текст:

# 668
Купувала съм такива салфетки (размер за торта) от DM и от Лидл, но не съм сигурна в момента дали има. Може да се провери и в Пикадили.
Имаше ги и в Немския магазин (впрочем, някой да знае дали е окончателно затворен, или преместен?)

# 669
Дантелени салфетки има в метро, а немския магазин доколкото знам е на центъра горе долу където беше джеф.

# 670
  • Велико Търново
Надежда,ние ходихме на рожден ден в сладкарница ЛА и останах доволна.Казаха ми,че и там не е толкова скъпо.

В сладкарница ЛА детския кът не е лош, но последния път като ходих - пода беше май с терикот, което не ми хареса - няма мека настилка

# 671
  • shumen
Дани,да там е с теракот.Мека настилка нямат.

# 672
  • някъде там
едно предложение за наемане на аниматор - Вихрен /страхотен е/ и някое не толкова посещавано заведение - Ванилия до Стадиона, Сезони до Пионерския
Относно детски кът-отворен е и детския кът, където преди беше Смехоландия

търся мнения за извънучилищни занимания за момиче 1 клас, дъщеря ми иска да смея спорта, с които в момента се занимава с нещо друго Simple Smile

Благодаря

# 673
  • Велико Търново
едно предложение за наемане на аниматор - Вихрен /страхотен е/ и някое не толкова посещавано заведение - Ванилия до Стадиона, Сезони до Пионерския
Относно детски кът-отворен е и детския кът, където преди беше Смехоландия

търся мнения за извънучилищни занимания за момиче 1 клас, дъщеря ми иска да смея спорта, с които в момента се занимава с нещо друго Simple Smile

Благодаря

Оооо, Вихрен е суууууупер! Ако не ми беше толкова финансово натоварен месеца, щях да измисля нещо повече. Май в Неделята ще почерпим приятелчетата.

# 674
  • В.Търново
Детски кът има ли?

Общи условия

Активация на акаунт