Велико Търново

• 91 371
  • 757
  •   1
Отговори
# 615
В Мола ще се местят  Peace

# 616
Здравейте!
Някой да знае обществена пералня в Картала? Ако може и цени да сподели...

# 617
  • Велико Търново
Някой може ли да ме ориентира от къде мога да си купя оризово брашно? Благодаря Simple Smile

# 618
  • Велико Търново
Някой може ли да ме ориентира от къде мога да си купя оризово брашно? Благодаря Simple Smile
Скоро не съм купувала, но трябва да има във всеки здравословен магазин.

Някой запознат ли е с ремонт на тротоар? Сама ли трябва да го направя, трябва ли да питам общината? Както и някоя фирма или майстор, които имат опит?

# 619

Виждала съм в Пикадили и Стиви.  Peace
В Стиви има някои много хубави неща, когато говорим за диетични и здравословни продукти.
Аз си купувам от там диетичен шоколад, ленено брашно, елда и прочие Simple Smile

# 620
  • Велико Търново
Знаете ли къде се е преместил магазина на Дайхман? В събота минах от там има разлепени транспаранти "МЕСТИМ СЕ" , но не пишеше къде?

Ето информация за Дайхаман - в четвъртък e откриването в МОЛ-а

# 621
  • Велико Търново
beleva, Hunny_bunny благодаря ви!

# 622
  • Велико Търново
И аз благодаря за информацията  bouquet Тъкмо се бях засилила да купувам на детето ботуши оттам Simple Smile Аз не съм особено доволна за обувките, които на себе си съм вземала, но пък на дъщеря ми всяка година купувам ботуши от Дайхман и не са мръднали, подновявам само заради размера Wink

# 623
Здравейте!
Някой да знае обществена пералня в Картала? Ако може и цени да сподели...

# 624
Има някаква на улицата под Комплекс Морените. Там, където беше преди магазина на Губерков, но нищо повече не мога да ти кажа, освен да се разходиш до там и да провериш.

# 625
Аз веднъж взех на големия син апрески от Дайхман, но никога няма да повторя. Не само, че се хлъзгаха ужасно, ами се скъсаха отгоре (над свода на крака) още на първата седмица. Аз ги занесох на обущар, защото иначе си бяха съвсем нови. Човекът каза: "Ех, тия от Дайхман само лъжат хората, че продават немски стоки. Всичко е китайско."

# 626
МОмичета,
Др Мичорова гледа на ехограф в един медицински център около спортната зала,може ли някакви координати-име,телефон? Благодаря предварително!

# 627
  • Велико Търново
Здравейте!
Трябва ми фотограф за днес да ни направи няколко снимки - ако някой от вас е или познава такъв, да ми пише на лични

# 628
Препоръчайте ми добър педиатър за Търново. Засега съм се спряла на Диана Полендакова.Не искам да е в поликлиниката, а някъде в района на Стадиона или Триъгълника.

# 629
  • Велико Търново
Препоръчайте ми добър педиатър за Търново. Засега съм се спряла на Диана Полендакова.Не искам да е в поликлиниката, а някъде в района на Стадиона или Триъгълника.
Д-р Златка Ангелова е на Габроввски до Експресбанк

Общи условия

Активация на акаунт