Велико Търново

• 91 364
  • 757
  •   2
Отговори
# 630
  • Велико Търново
МОмичета,
Др Мичорова гледа на ехограф в един медицински център около спортната зала,може ли някакви координати-име,телефон? Благодаря предварително!

Аз съм ходила при нея на преглед с ехограф в "Невромедикс" - http://nevromediks.run-bg.com/bg/index.pl?_state=Index. Но това беше преди поне 4 години. Може и да се е преместила някъде над Спортната - не знам. Обади се в "Невромедикс" и питай дали още ходи при тях.

# 631
А д-р Маслянков дали още ходи в Авицена? И има ли доволни от него?

# 632
Благодаря много за контактите  Hug баба Яжка

# 633
Добър вечер!
Спомням си, че е дискутирана няколко пъти темата за балетни школи за деца в града, но нямам спомен да се е споменавала възраст за приемане на децата в тях. Днес разгледах няколко сайта на танцови школи и навсякъде се говори за възраст над 4-5 години. Единствено в "Балетино" не разбрах колко им е долната граница за възраст и в школата, която се помещава в театъра.
Та, ако може да ме информирате-може и на лични- за следните въпроси:
1. Къде мога да запиша почти 3-годишно дете?
2. Родителите присъстват ли на репетициите/тренировките или оставят детето и после си го прибират?
3. Координати?
4. Такси и необходима подготовка?

Благодаря!

# 634
И аз имам питане за балета- моята госпожица ще ходи в детската градина.
Някой знае ли от къде мога да закупя трико и цвички на прилични цени...и ми трябват за по-дребно дете?

# 635
  • велико търново
Момичета някоя от вас да е посетила новооткритият магазин Дайхман за обувки в молла ?
Моля за мнения за моделите ,качеството има ли по голямо разнообразие ?Благодаря   bouquet
За балета ние сме ходили при г-жа Филева и сме доволни /2лв/ на посещение в дет. градина идва два пъти седмично. Облеклото ни е бяло боди трикотажно с пола по желание и бял обикновен чорапогащник,цвички и ние ще търсим 32 номер .Някой ,ако има стари излишни бих ги закупила на лс.

# 636
  • Велико Търново
Д-р Мичорова още работи в Невромедикс, както и в гр.поликлиника Peace
Аз от д-р Полендакова не съм доволна като педиатър Crossing Arms

# 637
Момичета някоя от вас да е посетила новооткритият магазин Дайхман за обувки в молла ?
Моля за мнения за моделите ,качеството има ли по голямо разнообразие ?Благодаря   bouquet
За балета ние сме ходили при г-жа Филева и сме доволни /2лв/ на посещение в дет. градина идва два пъти седмично. Облеклото ни е бяло боди трикотажно с пола по желание и бял обикновен чорапогащник,цвички и ние ще търсим 32 номер .Някой ,ако има стари излишни бих ги закупила на лс.

Качеството и марките на Дайхман са си като в стария магазин-детските са бързо износващи се, но пък имат гаранция 2 месеца. Случвало ми се е вече за 3 години 2 пъти да им връщам различни детски обувки, понеже са се скъсали/разлепили след първата седмица. Ремонтирали са ми ги с обещание да ми върнат парите следващия път  Peace Винаги ги купувам, когато са намалени, защото смятам, че на редовни цени за това качество не си струват  Naughty

От дамските неща-обувки и чанти-съм доволна. Изкарват ми дълго време. Аз на чанти съм голям експлоататор, понеже не ги менкам за всеки тоалет, ами си имам 2-3 любими и буквално ги нося нон-стоп. Нито хастар ми се е скъсвал, нито шевове са се разпадали (за разлика от други чанти, български или китайски). Обувките по същия начин-с два чифта сандали карам 3-4 сезона и накрая даже се радвам, че са се скъсали, понеже са ми омръзнали, пък сърце не ми дава да трупам обувки вкъщи (трупам пътешествия и преживявания)  Laughing

# 638
  • Велико Търново
Споделете за  детски магазин с качествени обувки/ботуши Praynig
Както бях писала по-рано, досега от Дайхман съм уцелвала ботуши за детето, които не са се късали, но като чета повечето отзиви не са ласкави...препоръчайте ми друга марка  bouquet

# 639
  • При децата ми
Като сме на тема обувки и ботуши: Какво ще кажете за обувките и кецовете от H&M? Харесах един - два модела за сина ми и дъщеря ми.

# 640
Има някаква на улицата под Комплекс Морените. Там, където беше преди магазина на Губерков, но нищо повече не мога да ти кажа, освен да се разходиш до там и да провериш.
Много благодаря!
Днес ходих и питах. Цените са от 6.01 до 7 и нещо, това зависи от препарата, който ще се ползва. 3,15 е със собствен препарат и без сушилня.

# 641
  • Велико Търново
За танците - аз трико, когато ми трябваше, намерих в Продавалник Simple Smile Цвички купуваме от малкото магазинче, което е на бул. България. Иначе Деси, за малка балеринка като твоята не знам  newsm78 Пипи нямаш 4г като почна, беше при Албена в театъра, но тя е в чужбина. Ун Бесо дали няма да вземат малки дечица?

# 642
  • Велико Търново
Лекари от Пирогов щели да преглеждат утре: http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1335040

# 643
Мойта кокона от понеделник тръгва във Виргиния балет. Ще давам отзиви след това, дори не знам още какво точно ще й трябва, но съм й нагласила трико, чорапогащник и утре ще й взема едни нови цвички...
За обувки - аз пазарувам такива от амазон и цялото семейство сме обути с обувки от естествена кожа за смешни цени, но си трябва ровене и дебнене... От Дайхман съм купувала обувки за в градината и един път ботушки /беше много малка още каката/ и нямахме проблеми...

# 644
  • велико търново
Имаме безплатен билет  от дет.градина  за  цирк Феникс?Някой ,ако е ходил моля да сподели какви животни има колко е цената на билета за ученици и възрастни?
Моарейн къде  ще се провеждат уроците на балет Вергиния ?На каква цена сте?

Общи условия

Активация на акаунт