Седмокласникът се стяга финални метри да пробяга- тема №44

• 33 454
  • 729
  •   1
Отговори
# 195
Днес е класното по БЕЛ. Ще бъде като първи модул. Мойто дете реши доста тестове през всички дни - сама. И аз чак се учудих, че не се налагаше да контролирам.
Надявам се и аз да съм по-спокойна в оставащите дни. Нещо не ми се получава, обаче.  ooooh!
Не знам дали има друга причина, но нощес почти не съм спала.
Хубав ден!

# 196
  • София
Ей, как сте? Решавате ли задачи, а?

Аз тотално се провалих, признавам си. За 6 дни един тест по БЕЛ и един по МАТ, толкова успях. Този по МАТ беше от СМГ, обаче - до 19та задача само с една грешка. От 20та нататък са за днес, надявам се.

Ако има някой ходещ в Междучасие, да каже има ли курс тази неделя, моля.

# 197
  • София
Здравейте мами на седмокласници Simple Smile
От време на време влизам при вас да се подготвя за това, което ни чака догодина, но тъй като сега ни предстои избора на школа(или частен учител), исках да ви помоля да споделите мнения.Може и на лични, за да не ви разводнявам темата.
Става дума само за БЕЛ,за дете,което няма пропуски в материала(никога не е правил правописни грешки,граматиката я знае), но смята,че има нужда от допълнителни занимания. Може би защото часовете им в училище протичат трудно,шумно и не успява да се преподаде материала.
Целта му е 91НЕГ и е разбираемо, че искаме да се застраховаме от грешки Simple Smile
Регалия е в училището му, но то пък е далеч от нас и за съботно неделни занимания ми се искаше нещо по-близо,като например Междучасие или Софроний са ни удобни като местоположение.Той искаше учител, защото се притеснява, че в курса може да тъпчат на едно място и да не изяснят това, което го интересува, но аз мисля, че за БЕЛ колективната работа е по-подходяща newsm78
Моля да споделите и вашите впечатления.Благодаря!

# 198
Дъщеря ми е налегната от мързел напоследък, уж трябваше да се стегне накрая, а става обратно май. Решила е да преговаря по БЕЛ, сяда и не може да се съсредоточи - тъпче на едно определение и губи представа за време. Казах и че каквото е научила това е и нищо повече няма да научи, ама не тя е решила така и цялото време до края ще прахоса вместо да реши някой друг тест.

Ако има някой ходещ в Междучасие, да каже има ли курс тази неделя, моля.
Мисля че на 11.05 ще си имат редовни занимания и последния курс ще е на 18 заключителен.

liani, дъщеря ми е доволна от курса по БЕЛ в междучасие при Михайлова. Ако имате възможност изберете си съботен курс, защото в неделя се провеждат повечето пробни изпити в други школи и ако решите да се пробвате е много трудно да съчетавате курса с пробните.

# 199
  • Вече на светло в София

Въпрос за близко дете. Кога и къде ще има най-близко по дата пробен по бел за София?

На 11 май има пробен по БЕЛ и Мат в Милениум.

благодаря  bouquet

# 200
  • София
Михайлова от "Междучасие" преподава на дъщеря ми в училище и съм с отлични впечатления Simple Smile

# 201
  • София
farra ,tsveta_pile , благодаря  bouquet

# 202
  • Пловдив
Пловдивчанки,ще ходят ли децата ви тази неделя на пробния в ОМГ ?

# 203
Амчи как - то при нашата постна програма, остава и да пропуснат.
Апропо - ако на някое дете МГ му се вижда излишно усложнено, в СОУ Патриарх Евтимии също има пробен по математика. Записване - при домакинката на училището. Имайки предвид кой прави задачите, смятам, че пробния ще се припокрива максимално с матурите като сложност. А ако решите да запишете детето си там, имайте предвид, че на 18,05 пак там се организира пробен по български - може на веднъж да записвате и за двата пробни. Въпросите ще ги прави нашата класна. За нея гласувам с две ръце че е перфектен българист.
Аз много отдавна записах Митко в МГ и за огромно негово съжаление ще пропусне пробния в Патриарха, но се надявам съучениците му да дадат теста след това за да го направи и той, пък макар и в неформална обстановка.

# 204
  • Пловдив
Мойта ще е в Патриарха. И на двата пробни.

# 205
Успех, Бенжди - ще се справи детето със сигурност. МГ доста усложняват тестовете си. Традиционно на техните пробни само паралелката от МГ  дават добри резултати.

# 206
  • Пловдив
Ние затова така решихме, за да видим някакви резултати по- близки до реалното, че ако вярвам на последния ПИ по мат. от ОМГ - тряяя изобщо да не кандидатства... Mr. Green

# 207
O,  ни най малко не се влияйте от резултатите на пробни изпити. Големият ми син не вадеше резултати над 70-73 точки на пробни. Това не бива да демотивира децата. Те трябва да са сигурни, че на реалния изпит ще направят много повече.

# 208
Г..Д.. , кaзвaш, че не трябвa дa се влияем от резулaтите. Тогaвa нa колко бихa се рaвнявaли 81т.нa пробните от МГ според теб ?

# 209
  • София
Зависи, аз не бих се наела да обобщавам за навсякъде Пробния на МГ Пловдив не съм гледала, но последният на СМГ  например съвсем не беше толкова труден и завъртян, че да не може да се сравнява по трудност  с  евентуален реален изпит.  Peace На него децата ми имат горе-долу  толкова, колкото ориентировъчно изкарват и на пробни на други школи. Разликата е несъществена. Следователно трудността му  е била доста близка до тази на останалите.

Последна редакция: ср, 07 май 2014, 13:09 от пенсионирана русалка

Общи условия

Активация на акаунт