Срещата с ЮНЧЕ наближава, мама на покупки смело се отдава - тема 15

• 28 503
  • 732
  •   1
Отговори
# 195
Добро утроооо Party първа за деня  Hug Мамита, може ли да ме впишете и мене по дати както сте записани и вие за термина Simple Smile   Praynig моят е на 29.06   bouquet

# 196
Мики, предполагам, че има график на плановите секциа в Шейново, защото аз като раждах бяхме 3 момичета за деня:
аз и едно от тях ни бяха приели предния ден. Сутринта една след друга бяхме на клизма (не е толкова страшна), мерене на тонове, кръвно. После ни качиха в Реанимация и ни питаха коя иска да е първа - другото момиче мина първа, аз родих по обед и като ме върнаха в Реанимация третата чакаше да я вкарат за операция - роди следобед.

Pati111, mam4e82, знаете ли до кога е промоцията на шишета Авент в Айко? Че чак на 7 Май ще сме в София, а пък ми светнаха очите на тази оферта  newsm03

Уфффффф, и аз да се оплача, за около 2 седмици контакциите ми бяха понамалели, но от вчера следобед пак станаха чести. Не съм се преуморявала или пък да съм обикаляла кой знае колко пеш, ама ето на пак бях на тръни половин нощ, после съм заспала.

# 197
  • София

Pati111, mam4e82, знаете ли до кога е промоцията на шишета Авент в Айко? Че чак на 7 Май ще сме в София, а пък ми светнаха очите на тази оферта  newsm03

До 11 май

# 198
chilimura, тези сините ги имаше Simple Smile В тях се огледах доста Simple Smile
Mary_Angel, според брошурата им са до 11май Simple Smile

# 199
Mary_Angel значи отиваш до РЕ оставяш си нещата и чакаш да ти дойде ред?
Контракции и аз имам вече на родилни бият.Аз ги различавам по това,че кръста жестоко ме свива.
Love your Smile аз с Инфлуцид се оправих много бързо предния път  Peace
Аз почнах 9-ия месец и времето ме притиска.Още не е дошло леглото на беба и не е изпрано нищо  Rolling Eyes Има реален шанс от 09.05 да съм в болница и до финала и накрая ще зарежа ММ сам да се оправя  Crossing Arms

# 200
Момичета , дано не ви се стори смешен въпроса ми, но кое точно еконтракцията??? Embarassed болките в кръста си ги имам почти 90% от четвъртия месес до днес, имам чести болки ниско долу ( менстуални) а рядко свиването ( втвърдяването) на корема, което аз си мислих ,че са контракциите, а една позната ми каза ,че контракцията е точно менструалната болка  bouquet

# 201
Имам малко по особен въпрос на фона на контакциите. Напоследък усещам бебето много рядко ррез деня и за малко има ли някоя друга мама с подобни усещания и дали да ходя на лекар се чудя ?

# 202
Имам малко по особен въпрос на фона на контакциите. Напоследък усещам бебето много рядко ррез деня и за малко има ли някоя друга мама с подобни усещания и дали да ходя на лекар се чудя ?
И аз съм така, през деня почти не я усещам- да не кажа хич. Вечер като легна беба е по-активта. Аз като го говорих с моята лекарка, тя каза че е нормално някой бебоци да не толкова активни като други пък и нали спят през по-голямата част. Преди време ми се случи 2 или 3 дни нещо и тогава си изкарах акъла ...

# 203
аз усещам бебо  пове4е ве4ер и по малко през деня,но ако нещо те притеснява консултираи се с АГ.

# 204
Ръчкайте леко бебчето да се обади. Важно и да го чуствате по няколко пъти на ден. Сега са по-едри и нямат място за игри, затова по-скоро се усещат мърдания и намествания,отколкото ритници.

# 205

Вече му е тясно и нормално да го усещаш по-малко. Притеснително е, когато е по-рядко от десет пъти на ден. Други казват на час. Според моята докторка е на ден. Ако е така отиваш да чуят как е бебчо и дали всичко е наред с тоновете и така.

# 206
Привет момичета.Бебетата мърдат дори когато спят-това според моя АГ.Аче има по игриви си е факт (като моята дама не спира дано като се покаже да кротне Praynig)А за да сте п-Спокойни по-добре да ви видят-моя приятелка роди 20 дена преди термин и доктора и казал ,че господ си знае работата(много малко у сещаше малчо)изтекоха и водите и така е трябвало да стане.А сега си отглежда един голяяяям мъж вече на 7 месеца. sling

# 207
  • в Кошера
Еееееех, а видя ли дали има от тези сините.... http://www.hm.com/bg/product/16622?article=16622-A 

Точно такива си взех преди 2-3 дни.  Peace

Аз продължавам да го усещам по всяко време, прави си акробатиките.  Mr. Green

# 208
Момичета, аз на няколко пъти споделях, че усещам бебка като цяло твърде малко. Има дни, в които е само като леко трептене в корема. Ходих на няколко извънредни прегледа, последния този понеделник, видяха ме на ехограф, чуха ми тоновете, за щастие бебка е добре. Но това, което ми обясни моя лекар е, че вероятно поради това, че далеч не съм слаба, а и предвид качените кг, имам по-дебели стени на матката и това образно казано, притъпява усещанията от движенията на бебчето ми. Разбира се, при всеки си е индивидуално, споделям моя личен опит, тъй като аз също на няколко пъти си изкарвах акъла и знам какво е притеснението. Най-добре е наистина да се консултира всеки с лекаря си, периодично да се гледат тоновете, за да сме спокойни.
И все пак ми е интересно, едни ми разправят, че точно последните месеци трябвало най-много да се усеща, според други /гледам и такива мнения има във форума/, накрая тъй като било малко мястото, по-трудно се усещало. Не знам къде е истината, като ми е първа бременност и само слушам оттук оттам, но действително предпочитам много повече да го усещам осезаемо по-често, отколкото да се моля за най-малкото потрепване /тези като мен ще ме разберат/... Сори за дългия пост.

# 209
  • София
Ще взема и аз да се разходя да ги видя тези сутиени. Добре ми изглеждат на снимките.
За усещането на бебо - определено си е индивидуално. Аз сега го усещам много повече, ритниците не са много, но постоянно нещо се върти и ми прави вълнички по корема. Аз също мисля, че мърдат докато спят, защото иначе това нашето  не е спало от няколко седмици  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт