Срещата с ЮНЧЕ наближава, мама на покупки смело се отдава - тема 15

• 28 505
  • 732
  •   1
Отговори
# 300
  • Шумен
Аз пък искам да се включа във facebook групата но не знам как и на кой да пиша

# 301
Привет и от мен Simple Smile)))

Love your smile, мерси за почерпката. Аз кафенце не смея да пия, че и без него е голямо вълнение в коремчето - къде от контракции, къде от гимнастика на бебето Simple Smile)))

Добре дошли на новите мами - увеличаваме отбора Simple Smile

Моята дъщеря я кърмих до 1 година. Първоначално шишета не съм ползвала. Педиатърката ми беше казала само след кърмене да давам по 1 лъжичка преварена вода за изплакване на устата. (Ползвах обикновена лъжичка, но изварена). По някое време доста ми се разраниха зърната и тогава ме спасиха протекторите, за да не спра да кърмя ( но пък не ползвах никакво кремче). Сега живот и здраве ще си взема крем за зърна, пък да видим Simple Smile)))

Прекрасен ден на всички!!!!!!

# 302
И аз искам да се включа във група във фейсбук!
Относно надутите крака снощи сина ми показа лек  Laughing за тях ,легнах и с мъжа ми взеха двамата по един крак сложиха го на табуретка ,намазаха с лосион и започнаха масажи от пръстите към глезена много болеше но имаше страхотен ефект краката ни спихнаха видя си кокълчетата  Mr. Green Хубав ден от мене мацки

Последна редакция: пн, 05 май 2014, 10:29 от *mama*na*viki*

# 303
  • София
Ехаа, Мама на Вики, направо ти завидях за масажа Laughing
Аз от вчера съм с доста контракции, имаше една ужасно болезнена, доста се изплаших, момента явно наближава Confused
И после сънувах, че раждам в къщи ooooh!

# 304
И аз носех сутиен денонощно заради течащите гърди. Не можех и да си помисля да не сложа подплънка. Това беше най-използвания консуматив вкъщи.
Алексче, на мен лично сутиените с подплънки ми бяха неудобни за кърмене. Случваше се навън като излизам да слагам такъв заради дрехата която съм облякла и като се налагаше да кърмя ми беше много неудобно. Трябва да държа сутиена, бебето и зора беше голям.
И аз искам да се включа във ФБ, но не знам на кой да пиша.

# 305
Mary_Angel вестителките във ФБ не са активни тук.
Който иска да се включи там да пише на Атадар  Peace
Love your Smile минали ти настинката,аз моята успях да я пресека с Инфлуцид   Peace
Протекторите за зърна са на размери,аз лично предварително не бих купила.Оправдано е само ако имате плоски зърна  Peace
ivankaka аз вече почти всяка вечер съм с много и болезнени контракции.  Rolling Eyes
Добре дошли на новите мами Hug

# 306
  • София
Мики, и в кой момент ще тръгнеш към болницата??
Страх ме е да не ми се сбъдне сънят и да родя вкъщи Laughing
Вече съвсем изперках ooooh!

# 307
Относно контракциите:

На първото раждане контракциите ми започнаха през нощта. Усещах едновременно стягане на кръста и корема. Това по което ги разпознах като родилни контракции беше интервалът между тях. Бяха наистина по часовник. Понеже бях с планирано секцио се обадих на лекаря. Той каза да отида в родилното. Дойде, прегледа ме и каза, че секциото ще е този ден. Та така -уж планирано, пък бебка се роди когато тя реши Simple Smile))))

# 308
Ванче - като станат регулярни - т.е. на 5 минути, ако си в час пик, може и на 7  Mr. Green
Аз пък сънувах, че казвам на една позната за бебето - "момче е", а тя "не, не е момче, момиче е". Като се събудих, се чудих какво ще правя с всичките чували със сини дрешки и синята детска стая  Mr. Green
Сутиените с твърди чашки могат да доведат до запушване на каналите, затова не се препоръчват в периода на кърмене  Peace

# 309
Момичета аз съм алергична към Аналгин и неговите производни.Та сега се чудя дали да ходя предварително на среща с алерголог  в болницата която съм избрала или като дойде момента те те консултират на място?Някоя мама с подобен проблем?

# 310
KalioBalio и при мен беше същото,само че се случи точно нощта преди датата на секциото.Но имах и серклаж за махане и си беше страшничко.Сега вечер получавам чести контракции,но нерегулярни.Понеже сме на село,извън града и малко се шашкам като дойде вечерта и като се започне това стягане на тумбата.Нямам търпение да се приберем утре-определено ще ми е по-спокойно.
songi по принцип при приемането в болницата питат за всякакви алергии.Когато лежах имаше едно момиче като теб и с големи букви пишеше на леглото му че има алергия към аналгин.

# 311
Мерси Ротока!Много ме е страх от упойки и разни непознати за мен лекарства но се предполага, че лекарите си знаят работата Simple Smile.

# 312
Kalio Balio  Stop няма за какво .. Аз си пиивам кафенце и не ми пречи даже ми идва добре щот съм с ниско кръвно.
Мики  Tired пустата хрема ми остана не усещам ни вкус ни мирис на всичкото отгоре съм като пияна  #Crazy нашите ми купиха тайлол хот да ама не го пия вече тъй като вчера цял ден изкарах в леглото.. И спах като пор  Grinning цял ден .. Пръскам в носа куикс софт вода с алое ама няма грам ефект от него  ooooh! направо се побърквам  Flutter

# 313
Kalio Balio  Stop няма за какво .. Аз си пиивам кафенце и не ми пречи даже ми идва добре щот съм с ниско кръвно.
Мики  Tired пустата хрема ми остана не усещам ни вкус ни мирис на всичкото отгоре съм като пияна  #Crazy нашите ми купиха тайлол хот да ама не го пия вече тъй като вчера цял ден изкарах в леглото.. И спах като пор  Grinning цял ден .. Пръскам в носа куикс софт вода с алое ама няма грам ефект от него  ooooh! направо се побърквам  Flutter
За хремата ще ти препоръчам Цинабсин първите 2 дни по едно хапче през 2 часа хомеопатично е действа от опит казвам само това ползвам за мен и сина си

# 314
Mary_Angel, вестителките за фейсбук са си за там, те не са активни тук. Тук вестителки последно май са Белисима и Мики. Ще ги сложа на първа страница.

Общи условия

Активация на акаунт