Срещата с ЮНЧЕ наближава, мама на покупки смело се отдава - тема 15

• 28 505
  • 732
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Който желае да му дам контакти за да може да сподели с нас радоста от раждането си може да ми пише на лични.Смс-а трябва да включва ник/тегло/см/име на бебенцето и на кратко как се чувствате.Аз при първа възможносст ще предам тук  Hug

Същото важи и за мен.

Момичета, стискам палци да не се налага да лежите дълго в МД  Praynig
Ааа, не така, да не лежа дълго значи да родя скоро Naughty

# 331

KalioBalio БЛАГОДАРЯ HugЗа раждането сега предполагам ще обсъдим с моя лекар-аз съм от Варна,а той изражда в Майчин дом.

Аз все забравям, че си от Варна Joy

# 332
ротока няма проблеми че си отговорила вместо мен  Hug

# 333
аз пък искам да питам относно тия протектори за зърна,
дали някой е използвал, добра ли е идеята и дефакто имат ли номерация или не Grinning Thinking
Да , имат размери .Аз си взех размер М , ама се оказаха много големи и сега си търся S

уфф, ами как да разбера аджаба кой размер ще ми пасне Sad((

# 334
Който желае да му дам контакти за да може да сподели с нас радоста от раждането си може да ми пише на лични.Смс-а трябва да включва ник/тегло/см/име на бебенцето и на кратко как се чувствате.Аз при първа възможносст ще предам тук  Hug

Същото важи и за мен.

Момичета, стискам палци да не се налага да лежите дълго в МД  Praynig
Ааа, не така, да не лежа дълго значи да родя скоро Naughty

Ти пък. Имах предвид да сте си вкъщи, не да лежите по болниците  Rolling Eyes

# 335
  • София
В МД като те приберат, няма пускане до раждането ooooh!
Затова не ми се искаше да влизам на 08.05, ама с тия контракции май ще се наложи Confused

# 336
  • София
   Здравейте, бъдещи и настоящи мамчета!  wavey
Тази  сутрин, докато будувах между 4 и нещо и 7 часа попаднах на тази тема, четох, четох, сега допрочетох всички постове, та да питам тия, които вече стягат багажа за болницата- с какво изпрахте дрешките на бебчетата? Аз още никакъв препарат не съм купила, знам че и някакъв дезинфектант се слага, докато се перат.

Термина ми е на 1ви юни/ първо беше на 4ти, после нещо го измести докторката  newsm78/, нормално ще раждам, уж, дано!  newsm17  Само нещо с контракциите не мога да се ориентирам, имам ли, нямам ли, усещам болки, не силни, ниско в корема, но много рядко, стягането не мога да го определя, все си мисля че бебчо нещо се движи и е от него.

# 337
  • София
За препарат- аз ще взема Maxima. Друг дезинфектант не знам да се слага newsm78

# 338
   Здравейте, бъдещи и настоящи мамчета!  wavey
Тази  сутрин, докато будувах между 4 и нещо и 7 часа попаднах на тази тема, четох, четох, сега допрочетох всички постове, та да питам тия, които вече стягат багажа за болницата- с какво изпрахте дрешките на бебчетата? Аз още никакъв препарат не съм купила, знам че и някакъв дезинфектант се слага, докато се перат.

Термина ми е на 1ви юни/ първо беше на 4ти, после нещо го измести докторката  newsm78/, нормално ще раждам, уж, дано!  newsm17  Само нещо с контракциите не мога да се ориентирам, имам ли, нямам ли, усещам болки, не силни, ниско в корема, но много рядко, стягането не мога да го определя, все си мисля че бебчо нещо се движи и е от него.

здравей и добре дошла и моя термин е 1 юни
дрешките изпрах с бочко уникален прах.

# 339
и аз още не съм пускала пералня, но ми казаха по-добре праха да е течен, че иначе не се разтварял хубаво newsm78 и оставал по дрешките

# 340
  • София
и аз още не съм пускала пералня, но ми казаха по-добре праха да е течен, че иначе не се разтварял хубаво newsm78 и оставал по дрешките

Да, така е! Забелязах го преди години по моите дрехи и оттогава само с течен.

# 341
  • София

Навсякъде ли го има, например в Била, Кауфланд, къде мога да го видя?

# 342
  • София

Навсякъде ли го има, например в Била, Кауфланд, къде мога да го видя?
В била и кауфланд едва ли. В бебешките магазини го има.

# 343
Мики на мен доктора не ми е казал колко индекс имам ,но на видеозона ми показа разстоянието от главата на бебето до стената на плодния сак ( това са околопл.води),че били два пъти по-малко.И ми каза,да лежа повече и да пия течности.Също след закуска и обяд да лягам и за 30 минути да засичам дали бебето прави 10 движения.Ако не направи толкова трябва да му се обадя.В петък съм на проследяване на тоновете-КТГ.А иначе бебето се е обърнало с главата надолу и тежи 1700гр в 31 седмица.
Да ти кажа на мен пиенето на вода не ми помогна  Rolling Eyes,при мен водите започнаха да падат след 32 г.с. като тогава бяха в норма макар и на долна граница,но само две седмици по-късно вече са прекалено ниско.Пия и хапчета за подобряване на кръвотока макар,че доплера е идеален.
1700 гр. за 31 г.с. отговарят идеално сега проверих в гестомера.
Скрит текст:
Нищо не може да се направи освен да се следим и ако се наложи да ги вадят по -рано. Rolling Eyes

# 344
  • София
Розова магнолия, Sano Maxima праховете вече ги има и в DM, иначе главно в бебешките магазини (за Вис Виталис и Дундьо мога да кажа със сигурност за София), а в Била съм виждала само два вида от омекотителите им (които са страхотни!).  Peace

Общи условия

Активация на акаунт