Срещата с ЮНЧЕ наближава, мама на покупки смело се отдава - тема 15

• 28 504
  • 732
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Ние също ще вземеме кошари.

# 406
аз вече си поръчах този комплект http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=17746&cat=66 и го чакам да дойде  newsm53

# 407
Мами и бъдещи такива, които ще раждате в МБАЛ Дева Мария, ще съм благодарна да споделите какво ще си приготвяте за багаж за болницата  Peace Ако искате на лично съобщение, да не затормозяваме дискусията  Simple Smile

# 408
Сано Максима има от всички видове в Кауфланд, за Била не знам.

Хм, ходихме снощи да си пазаруваме там, гледах бебешките,  но не видях нищо такова, може би защото много бързахме.  Laughing
Аз там го купих, намира се при останалите прахове. Не е в бебешкия сектор.

# 409
искам да ви попитам какво предпочитате креватче или кошара защото аз съм се спряла на кошара
Кoшарата е сгьваема и може да я пренасяш навсякаде.
На нас ще ни трябват и двете-за сега имаме легло,но като ще ходим на гости на майка ми ще си вземем и сгьваема-ще я ползваме и лятото,като сме на село.

# 410
  • София
Ние купихме кошара, защото искам да мога да я местя из стаите, а и за по-лесно пренасяне при пътуване.
Аз пък съм в колебание за помпите за кърма. Доста са скъпички електрическите (въпреки,че са си удобство), но май за начало ще взимаме комплекта на Авент и ние, защото не се знае дали изобщо ще ми трябва помпа

# 411
Дано никой не се засегне, но сгъваемата кошара е походно легло и аз не бих я ползвала всеки ден, на английски е travel cot, наименованието й казва достатъчно.

# 412
Ние купихме кошара, защото искам да мога да я местя из стаите, а и за по-лесно пренасяне при пътуване.
Аз пък съм в колебание за помпите за кърма. Доста са скъпички електрическите (въпреки,че са си удобство), но май за начало ще взимаме комплекта на Авент и ние, защото не се знае дали изобщо ще ми трябва помпа

Както вече бях писала - ако кърмиш и е само за доизцеждане няма смисъл от електрическа. Ако по някава причина ще се цедиш редовно ръчната не е оферта, защото е доста досадна  Laughing

# 413
Дано никой не се засегне, но сгъваемата кошара е походно легло и аз не бих я ползвала всеки ден, на английски е travel cot, наименованието й казва достатъчно.
Абсолютно се присъединявам към това мнение.
А за разнасяне вкъщи и кошът за новородено ще ви свърши същата работа.

# 414
Аз пък не съм съгласна, повечето от приятелите ми изгледаха децата си именно в кошари, на мен точно тя ще ми върши работа, а не дървеното креватче. Плюсовете и минусите са ясни и на двете, всяко семейство трябва да реши за себе си  Peace

# 415
Мики, не се ядосвай мила. При теб свекърва ти, при мен майка ми. Купува всякакви щуротии, но не и това, което реално ни трябва  Laughing

Белисима, с вас сме! Предполагам, че е наддал добре за една седмица. Казаха ли ти при колко кг ориентировъчно изписват бебетата?

Утре ще се добера до заветната информация. Всеки път тия сведения ги дават, като едно време по програма Христо Ботев за нивото на река Дунав в сантиметри  Crazy Нямам идея на колко ще го изпишат. Някои ги изписват още на 2100. Ако и ние сме така сме много близо до финала  Heart Eyes

Белисима, и аз си мислех тези дни за твоя малък мъж. Беше казла, че след празниците ще ти дадат да го кърмиш Simple Smile Дано всичко е наред и да си го взимате вече, че при мама си е най-добре Simple Smile

В майските мами има мама с четиризначета Simple Smile)) Герой!

Ох, ако съм успяла да се преборя ще му дават кърма със сондата. После започват да ги учат с биберон. Едва на финала минават на кърмене. Милите нали са мънички нямат сукателен и гълтателен рефлекс и трябва да ги научат.

Весел празник на всички празнуващи днес   bouquet

Благодаря на всички ви за хубавите пожелания  Hug Живи и здрави юни всяка мама ще гушка пухкаво човече  Heart Eyes

п.с И аз съм до никъде с пустите ремонти. Кога ще пера и ще гладя всичко и ще подреждам детска стая акълът не ми го побира. Този малкият бандит обърка цялото разписание   ooooh!

Белисима, и аз стискам палци скоро да си приберете бебчо  Hug

# 416
Аз също изгледах каката в сгуваема кошара и съм с две ръце за -сега пак ще е така. Според мен по важен е матрака,но всеки сам преценя.

# 417
За кошара или легло и ние с ММ много се чудехме, но в крайна сметка заложихме на кошара. По удобно ще ни е да патуваме до родителите на ММ, най-вече заради това се спряхме на сгъваемо легло. Мисля че ще ни върши работа и докато бебка спи при нас, след което вече ще си я преместим в децката стая и за там вече ще и избираме дървено обзавеждане.
П.С. Аз в началото не исках и да чуя за кошара,но впоследствие размислих.   bouquet

# 418
  • София
На мен също кошарите ми се струват по-скоро за временно ползване, макар че напоследък доста се ползват като постоянно решение. Отделно, според мен, дървените повече се връзват с интериора. Много мои приятелки обаче хвалят сгъваемите заради мобилността. Ние, така или иначе, ще купуваме креватче и кошара, защото сме с апартамент и къща, в която сме през уикендите. Така ще можем да я взимаме от там като пътуваме. В четвъртък ММ ще ходи да плати това креватче, но чисто бяло, че мебелите в спалнята са ни бели. Много ми го похвалиха заради люлката. http://dizainbaby.com/%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%B … %D0%B8-60120-mdf/

Матраците обаче са ми пълна загадка. Моля мамите с опит да споделят кои са добри.    

За помпата за кърма ще изчакам максимално, за да видя дали ще ми трябва и каква - електрическа или ръчна, че 300 лева са си сезиозен разход за нещо, което може да остане неизползвано. Затова в последния момент ММ ще купува, ако трябва.

Белисима, хайде да си взимате вече Петърчо. Тази нощ сънувах, че съм отишла в МД и го търсих в неонатологията  Simple Smile Дано утре чаканата информация ви приближава към вкъщи  Hug

Честит празник на всички именячки, да си носите именат с гордост и да ви ги споменават само с добро   bouquet

# 419
  • Пловдив
и ние на дървени креватчета заложихме, въпреки че и кошарите си имат предимства, но смятам по нататък да купим и такива, само да не се затрупаме вкъщи  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт