Срещата с ЮНЧЕ наближава, мама на покупки смело се отдава - тема 15

• 28 503
  • 732
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Лекарите, при които ходя са против витамините и изобщо не съм пила.
Не мисля, че от спиране на витамините, може да стане нещо Peace

# 481
Калона, стискам палци да изчезнат контракциите.. Какво не им е добро на тоновете, освен контракциите newsm78
Love your smile, честита годишнина!!

ами и аз не знам , на самата графика, която ми  дадоха, дето прилича на кардиограма,
има стойности които отиват под 100.Това не било хубаво.Затова, на два дни ще ме слушат.

Аз толкова искам да отида в Надежда, и там да раждам, тук нямам вяра на докторите. Но моят мъж , не ще и това е!

# 482
Момичета след дебат, в който се наложи да участвам във ФБ групата разбрах,че там девойките не желаят нови попълнения и повечето вече нямат общо с темичката ни.Искат да останат затворена група и уважавам решението им.Всички,които са писали на Атадар да знаят,че няма да бъдат добавени и темата няма вече ФБ група.
Аз лично напуснах въпросната група,тъй като за девойките се оказах не достатъчно откровена и активна там  Crazy

Отивам на лекар !    bouquet
Е, кво да кажа...  Уж не съм от зодиите отличаващи се с голяма интуитивност, но за пореден път се убеждавам, че 6-тото чувство не ме е подвело, като избрах още в началото да присъствам и споделям тук, при все, че редовно си ползвам фейса. Решението ми тогава беше уж плод на рационално мислене - т.е., че нямаше да съм в състояние да бъда активна на двете места, но и тогава беше се завихрил някакъв лек скандал, че групата за кратко била открита и т.н., та явно интуицията ме е бутнала, че мястото ми е тук в бг-мамма-темата!  Моето принципно виждане е, че всеки следва да е свободен, доколкото не накърнява съзнателно някого,  да избере къде и доколко да участва Peace  Начинът, по който ФБ-юнките са се разграничили от нас и меко казано некрасив! Сега остава и ние тук да завихрим някой велик дебат и да стигнем до умозаключението, че ние тях пък не ги щем при нас Mr. Green  - ще стане като в детската градина "на си ти куклите, дай си ми парцалките" Joy  Лично на мен със смешни и същевременно обидни работи не ми се занимава! Само ще кажа, че за себе си се радвам, че съм избрала по-приятното място и компания за общуване Wink

Мики, само добри новини от прегледа да получиш! Hug

Ловйорсмайл-че, още много щастливи годишнини да посрещнете! Весел празник! Наздраве за вас! cheers
Катринче, на теб пък на патерица да ти е жив и здрав мъжОт именик!
...Обаче момичета, нямате ли сърца с тия торти тука, дето черпите?! - Лигите ми потекоха Blush

Белисима, браво на теб! Надявам се и аз да успея бързо да вляза във форма, оставяйки основния извънреден габарит в болницата... Съгласна съм само до 2-3 килца над предишните си да задържа, че всички ме смятаха за прекалено слаба преди Rolling Eyes  Аз си се намирах съвсем ок с изключение на маломерността в балконските части Blush  Апропо, като ви чета как от чашка Б сте отишли някои на Ц, а след спиране на кърменето сте паднали на А, ме обзема лек ужас, щото и аз се движа в същите стойности...Но да сме здрави в крайна сметка, пък каквото, такова...

Относно кошарките ще сме първоначално на сгъваема, а по-нататък ще видим дали направо легълце няма да вземем  и от тази гледна точка още съм в чуденка дали да инвестираме сега в матрак или направо после за леглого newsm78

Относно покупките от роднини засега не мога да се оплача - тези на миУото проявяват доста такт и разум и до момента не са взели подарък без да го консултират с мен Peace  Що се отнася до мойта мама пък, с нея от край време сме се установили на този практичен подход - има ли повод за купуване на подаръци, винаги се допитваме една до друга от какво имаме нужда или желаем, с което може да си проваляме момента с изненадите, но пък поне не рискуваме да си подарим неща, които да са ни непотребни или недостатъчно харесвани за да ги ползваме Peace

Май изписах една страница сама #Silly  та да`зема да се зАпра Mr. Green

Хубав ден на всички, коремчета! Hug[/color]

# 483
Love your smile, честита годишнина мила. Все така да се обичате.

Мики, no comment просто  Whistling Стискам палци всичко да е наред и чакаме инфо.

ivankaka Има го и този момент в МД. Аз се прибрах с инфекция от там, но това е друга тема.И Дяволов и другите си предпочитат плановото секцио. Големи са примадони, все едно няма да им се плати. Иначе Pati е права. Най-много са в МД и условията долу в неонатологията хич не са лоши.

Малкото човече е добре. Вече е завидните 1800 грама. Все още е със сонда, но пък хапва солидно 8 пъти по 35 мл.  Laughing Днес му бяха нахлупили нещо като скафандър на главата и приличаше на извънземно  hahaha, но пък вече не е по гол задник, а се е сдобил с ританки и блуза  Crazy В бързината за почивните дни е развил анемия, но според лекарите ще се справи сам без кръвопреливане. Такива ми ти новини от нас.

п.с Блонде, много хубаво си го написала  Peace

Последна редакция: ср, 07 май 2014, 14:59 от Bellisima82

# 484
Това, което най-много ми допадна тук в тази темичка е, че някак си липсва било лошия тон, било дребното заяждане и все неща, които винаги са ме отказвали да пиша по форуми. Много се радвам, че сте се събрали все такива свестни девойки и така смятам, че наистина можем да си помагаме, та нали това е целта?
Аз като пълен лаик, не съм се интересувала какво е положението във FB, но ви имам пълно доверие, а и не ми се четат глупости.
Love your smile, да сте живи и здрави и нека годините ви заедно да са пълни с много обич и разбирателство! Simple Smile

# 485
  • София
Калона, поинтересувай се повече, на какво се дължат не- добрите тонове.
На мен ми казаха, че момента, в който се влошат тоновете- вадят бебетата, за да не страдат вътре.
Белисима, каква инфекция newsm78
Ох, лошо ми става вече Outta Joint
И хормоните така бушуват, та си поревах.
Браво на малкия Пепи! Скоро ще го изпишат!!!

# 486
  • София
Ванче, и на мен ми светва червена лампа от това каране в Педиатрията. Притеснява ме и колко са специалисти самите специалисти, иначе за самата Стоичкова нищо не знам  Thinking
От инфекциите в МД май няма спасение, но мизерията се преживява за дните след секциото, а и тогава емоциите от бебетата сигурно ще притъпяват неудобството от обстановката. Ако се налага да лежиш месец обаче, със сигурност ще полудееш  #Crazy
Виж, това с Дяволов хич не е добре. Не е ли длъжен да дойде по всяко време, ако си платиш за избор екип? Чела съм за него по форумите, че бил много добър лекар, но труден за уговорки за раждане. Дано да се съгласи да е на линия по което и да е време, че сигурно се притесняваш да раждаш при кой да е и то близнци.  
Ще ти пиша на лично съобщение за моята уговорка в МД, че ситуацията е малко деликатна и не искам да злепоставя ненужно някой.

Белисима, малкото човече си е цял мъж е вече Simple Smile дано все така упорито да наддава. А защо е този скафандър?

# 487

Недей, като се притесняваш ония мишлета вътре усещат. Още малко остана и всичко ще бъде наред  Hug Някакъв вирус имаше в цялото родилно на 12. Бебешоците бяха с хрема, а мен и още няколко момичета ни удари в ушите, но нищо толкова страшно. За съжаление за наблюдение май трябва да си на 5 етаж. Не е кой знае какво, но поне на 12 са малко по-добри условията.

Pati нямам идея  newsm78

# 488
  • София
Пати, остави плащането за избор на екип, ама на него се дават и пари на ръка. Няма лошо, ама да поеме ангажимент.
А висенето колко ще е- Божа работа.
Цял месец едва ли, ама като се сетя за самотата и безсънието, пак ми се доревава. Мъж ми вика, че съм лигла Crossing Arms Crossing Arms

# 489
  • София
Белисима, направо ми призлява като го прочетох ooooh! ooooh!

# 490
  • В чуден свят с четири Слънца
....
има стойности които отиват под 100.Това не било хубаво.Затова, на два дни ще ме слушат.
И аз днес бях на кръвни изследвания и на запис на тонове. При мен пък има обратният проблем, бебо вдига пулса над 175-180 при всяко помръдване, като нормата е 120-160 пулс. Записът продължи към час, идваха две лекарки да гледат резултата и все ми казват да полежа още малко... Доста се притесних, още повече, че апарата както си светеше в зелено стойността на пулса на бебо, като излезаше извън норма и светваше в червено, действаше ми психясващо. Накрая следящата ме заключи, че всичко било наред, ама не ми обясни защо бечето вдига такъв пулс...На някоя от вас случвало ли се е и какво е обяснението на лекарите? То мойто бебе нали си е с диагноза "Необичайна хиперактивност на плода", ама все трябва да има някакво обяснение newsm78
От УЗ меренето на бебо резултата е:в 34г.с. е 2300гр., по мерки отговаря на 35-36 г.с. - с дълги крака и голяма глава Crazy

Белисима, браво на Петърчо, все така да е борбен и силен Hug И скоро да си го гушкате вкъщи!
По отношение на МД, и аз с двете предни бременнности  като лежах за задържане, и за едното раждане, се бях сдобила с инфекции, и малчо също. Но нали направиха уж основен ремонт, мислех, че са се справили със заразите Thinking

Излязоха ми и резултатите от днешната кръвна картина, със спирулината съм успяла да вдигна хемоглобина с 6 пункта Simple Smile Вече ми е 105, пак е малко, но обнадеждаващо върви нагоре Simple Smile

Витамини на хапчета аз не пия, не мисля, че вредя на бебето. Също така, повечето лекари вече отричат изкуствените витамини по време на бременност.

Love your smile, да сте живи и здрави и винаги влюбени един в друг!  bouquet

# 491
Калона, поинтересувай се повече, на какво се дължат не- добрите тонове.
На мен ми казаха, че момента, в който се влошат тоновете- вадят бебетата, за да не страдат вътре.

утре ще съм и при друг лекар и ще решаваме
иначе и аз съм с бушуващи хормони. От най-дребното се разстройвам

# 492
  • София
Цял месец едва ли, ама като се сетя за самотата и безсънието, пак ми се доревава. Мъж ми вика, че съм лигла Crossing Arms Crossing Arms

Абе лигла, лигла, аз откачих за 5 дни в Надежда, какво остава за повече в мизерията в държавната болница, където даже си позволяват да те нагрубяват  #Cussing out Неприятно си е в коя и да е болница, няма две мнения по въпроса. А мъжете пък как обичат болниците..... Mr. Green

За Дяволов четох, че вземал на ръка, което пък може да го накара да се съгласи да те поеме при всякакви обстоятелства, дано  Praynig

Ама как си искат пари тия доктори, срам нямат направо  #2gunfire Не че не съм давала и аз, и не че пак няма да дам, ако трябва... ама си се възмущавам  Simple Smile

# 493
Привет, лейдис Simple Smile връщам се от консултация и вече официалните 45-дневни последни дни са в ход! Малкия юнак е 2,500 кг дебелинка, за височина нищо не ми каза докторицата, но пък има бузи и си смуче пръста упорито. Помаха с ръчичка за поздрав и подаде много добри показатели, щастлива съм! Толкова са вълнуващи тези срещи, нямам търпение вече да го гушна, имам чувството, че съм бременна от години а не месеци  #Crazy

# 494
Белисима, направо ми призлява като го прочетох ooooh! ooooh!

Не ти го казах за да се притесняваш още повече. За висенето сама-това да ти е проблемът. Всеки ден съм там. Ще минавам да те видя да не кукаш сама. После мъжът и някоя друга приятелка и денят минал  Peace

mama_galka не се притеснявай. И на запис на тонове и като се роди така му играеше пулса. Нали и пусти апарати веднага пищят та си говорех самичка. Нормално е  Simple Smile

Хайде малко да се посмеете. Представям ви един клощав космонавт по полугол задник  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт