Срещата с ЮНЧЕ наближава, мама на покупки смело се отдава - тема 15

• 28 503
  • 732
  •   1
Отговори
# 510
Леле, Белисима, ще го схрускам тоя твоя космонавт и мой съзодийник - безобразно е сладък! Mr. Green  love001  Значи нямаш си на представа как ми се разтупурква сърцето като го видя....и на предишната снимка, и на тази... от асоциацията, че и моето вагабонтче, дето ме прави от време на време да ми излизат свитки от очите като ме сръчка юнашки изотвътре,  че и то трябва да е вече така оформено....и се опитвам да си представя личицето му... Heart Eyes  Ама не бързам да го видя де - да си стои вътре и расте докато му стане време за излизане Grinning  Благодаря ти, че ни правиш част от тези свои вълнения и така допринасяш и в нас да се пораждат положителни такива Hug

ivankaka, доста препати ти, в никой случай не си лигла Hug

Аз утре съм на ЖК, та да видим какви ще са новините - надявам се само хубави Praynig  Имам толкова въпроси да му задам на доки, та започнах да си ги нахвърлям на лист, че да не ми изфиряса нещо от разсеяната глава....Верно от тия хормони се усещам поизглупяла hahaha 
Да ви разкажа набързо една случка съвсем странична, но свързана показателно с оглупяването....Та оняден пазарувам в магазина и стигам до щанда със сирената, където гледам, че има извара, а ММ много я харесва /забърква си я с разни подправки, зехтин и си маже на филийки/....и решавам да му взема`начи....На щанда обаче няма друг клиент и продавачката съответно се насочва към мен с въпроса "Избрахте ли си, какво да бъде?"...при което аз зяпвам да кажа...иииии...установявам, че не мога да назова - просто думата "извара" се е изпарила от главата ми ooooh! ......За да не изпадна в малоумната ситуция да муча нечленоразделно и да соча с пръст това, което искам, се престорих че още мисля и избирам /колко хитро, а?!  Stuck Out Tongue Winking Eye /, рекох "Момент".., надупих се, защото освен това съм кьорсан`табелата без очила Mr. Green , за да прочета от табелката/етикет с цена/ заглавието на така желания от мен продукт.., след което уверено казах "Извара към 400гр моля" Joy Joy И така, запазвайки самообладание, се измъкнах от конфузната ситуация Mr. Green

Относно слинга - моя приятелка ми прати такъв от еластична материя и сега ровя за клипчета в нета да се ограмотя как се намотава bowuu След като се поореантирам, смятам да се консултирам с нея като й пратя съответните клипчета, коя намотка намира за най удобна и е ползвала Peace

# 511
Оооо, за умоизпарението мога да ви говоря много..Пуснала съм автопилота и не мога да си намирам елементарните неща вече - държа ключове, а след секунда няма ключове, отивам за нещо, а не помня за какво....WTF? Ставам много зле, ей!  Simple Smile
Днес д-р Сигридов ми обясни след видеозона, че на момъка му остава още не малко и хич и да не се навивам за термина, защото си искал повечко време да се развие. При момчетата било така (до сега не знаех, честно казано) и е добре да се наблюдават всички показатели на развитие -  не само тонове, води и плацента, но и мозъчето, защото някои просто узряват по-късничко. Та с преносването в България звучи доста нелепо - чакат те максимум до седмица след термина и после се почва чесане (разбирайте окситоцини и прочие), без да гледат дали пък не му остават още 2-3 дена само да си излезе  ooooh!  Много ме е яд, но нищо не мога да направя.

# 512
Белисима малкия сладък юнак е страхотен нека да продължава да е все така борбен  Hug Heart Eyes
Момичета аз утре съм на преглед моят доктор каза че ако бебето наддава все така ще правим секцио миналата седмица беше 3100 в 36 г.с. малко съм притеснена ,майка ми каза че съм родена 4250 и е раждала нормално без нито един шев много и завидях .Той така ме наплаши ,че все едно ще раждам слонче Rolling Eyes

# 513
  • София
Ето ме и мен с двете госпожици Simple Smile - днес имах записан час за д-р Ослеков за насрочване на дата за планирано секцио в болница Надежда (в 33-та г.с. съм с близнаци). Учудването ми беше, че нямаше преглед, а само за секунда сестрата провери тоновете на бебетата, колкото да ги запишат във въпросника, който попълваше доктора. Записа ме за 10.06, което е първия ден на 38 г.с. Дано издържим до тогава, че има още месец.  Както казах всичко беше на хартия- въпроси за алергии, болни в семейството, кръвно, и др. За упойката каза, че стандартно ползват спинална, но ако пациентката държи толкова много на обща ще и сложат. Общата вреди освен на майката и на бебетата. Другата седмица съм на стандартен преглед в Малинов да видим по колко тежат бебетата и да започнем с мерене на тоновете.

игенова, мерси за информацията за упойката  bouquet  Как така не те прегледа?! Най-малкото не трябваше ли да види шийка, води, плаценти, та да прецени дали ще издържиш до датата, която ти насрочва  Thinking Ще имаш ли преглед до 10 юни?

# 514
Ето ме и мен с двете госпожици Simple Smile - днес имах записан час за д-р Ослеков за насрочване на дата за планирано секцио в болница Надежда (в 33-та г.с. съм с близнаци). Учудването ми беше, че нямаше преглед, а само за секунда сестрата провери тоновете на бебетата, колкото да ги запишат във въпросника, който попълваше доктора. Записа ме за 10.06, което е първия ден на 38 г.с. Дано издържим до тогава, че има още месец.  Както казах всичко беше на хартия- въпроси за алергии, болни в семейството, кръвно, и др. За упойката каза, че стандартно ползват спинална, но ако пациентката държи толкова много на обща ще и сложат. Общата вреди освен на майката и на бебетата. Другата седмица съм на стандартен преглед в Малинов да видим по колко тежат бебетата и да започнем с мерене на тоновете.
Мен това с алергиите ми е малко странно - че разчитат на устния отговор за попълване на въпросника. Не е ли по-логично да правят тест за алергии или да изискват документ за това? Все пак човек може да има някаква алергия и да незнае...?

# 515
Здравейте мамчета  Grinning Да се отчета и аз - днес бях на ЖК, бебока е 2,200кг прояви си магарията - доки се пробва да измери ДСТ и той милия се разхълца  newsm62. За сега всичко ни е наред, дадоха ми направления за кръв, урина и микробиология.
Лека вечер от мен.

# 516
Ей ме на в страхотно настроени  Mr. Green
Новините при мен са супер.Водите са се вдигнали от хапчетата и сега отново съм в нормата,в долна граница, но в норма (индекс 9)  newsm44 Тоновете бях идеални,а бебка е вече 2800 гр.Болките идват от това,че ме натиска с глава в ребрата.Имах контракции по време на записа,но според док са добре контролирани за момента и шийката ми не е мръднала.
Нов преглед следващата сряда.Вече имам и дата за секциото,ако всичко е наред 27.06 ще се раждаме  Heart Eyes

Благодаря за палчетата и подкрепата  Peace

Белисима прекрасен малък мъж  Two Hearts

# 517
  • София
Браво,Мики!
На мен пък ми излезе микробиологията и съм се обзавела с коки Sad АГ-то иска да слагам глобули Макмирор,някой ползвал ли ги е?

# 518
  • София
И мен ме учуди, че нямаше преглед, а само попълване на формуляр? Аз се бях подготвила за преглед, за да разбере колко са големи бебетата, как се развиват, ама не?? Стандартно близнаците ги вадели в 37/38 г.с. За алергиите аз казвам, че нямам защото никога не съм оперирана и не знам даже дали имам. Веднъж са ми прави тест за алергии, тези стандартните за сенна хрема, но беше отрицателен. Но тук става въпрос за алергия към упойки, предполагам? Не знам по другите болници дали правят такъв.
Днес като се върнах от Надежда се обадих и записах час при доктора, при който се следя до момента, защото преди това си мислех, че там ще ми направят, но не стана така. Та другата седмица съм на преглед, защото до 10.06 има още месец.

# 519
И мен ме учуди, че нямаше преглед, а само попълване на формуляр? Аз се бях подготвила за преглед, за да разбере колко са големи бебетата, как се развиват, ама не?? Стандартно близнаците ги вадели в 37/38 г.с. За алергиите аз казвам, че нямам защото никога не съм оперирана и не знам даже дали имам. Веднъж са ми прави тест за алергии, тези стандартните за сенна хрема, но беше отрицателен. Но тук става въпрос за алергия към упойки, предполагам? Не знам по другите болници дали правят такъв.
Днес като се върнах от Надежда се обадих и записах час при доктора, при който се следя до момента, защото преди това си мислех, че там ще ми направят, но не стана така. Та другата седмица съм на преглед, защото до 10.06 има още месец.
Да и аз съм чувала, че за двуяйчните близнаци ако всичко е наред определят дата за секциото около 37-38г.с. При еднояйчните обаче има риск от остро/внезапно възникване на един синдром (трансфузионен) след 36-тата седмица, тъй като са с обща плацента и са зависими едно от друго, така че най-късно за края на 36 г.с. определят датата за секцио. Моите близначета са еднояйчни и се надявам всичко да е наред, да си устискаме до датата и да са достатъчно развити бебчетата  Praynig

# 520
  • Пловдив
Чудно детенце е Петър, много се вълнувам за него, а е и мой съзодийник  Grinning Heart Eyes
и аз днес си получих 45-дневния болничен и пуснах микробиология при ЖКто, преглед не съм имала, че утре вечер съм при другия доктор и уж вече трябва да записваме тонове и да говорим за дата за секцио, да видим  Rolling Eyes аз не знам колко още мога да изкарам, огромна съм и вече ми е доста трудно Confused Confused

# 521
  • София
Забравих да кажа, че нищо че нямаше преглед, а само формалност, процедурата не е безплатна, а струва 20 лв   Rolling Eyes

# 522
Белисима прекрасно ангелче е твоето момченце,а като гледам има и от кого да е наследил борбения дух-от постовете ти лъха заразяващ позитивизъм Hug
Блонди ама така ме разсмя-с глас се кикотих,че и майка ми ме пита чак какво толкова чета LaughingИмаме нужда точно от такива забавни истории Grinning
 Мики много хубави новини,сега ще си отдъхнеш малко.

# 523
  • София
igenova, може би е трябвало да настояваш да те прегледа или поне да попиташ.  Какво значи "стандартно ги вадят в 37/38", та някои бременни и без да носят близнаци не се и надяват да изкарат до тези седмици, най-малкото за това трябваше да те прегледа Shocked  
Възможно е тестът за алергии да се прави в деня преди секциото, нали отиваш в болницата ден по-рано. А плащането изобщо не ме изненадва, никъде няма да пропуснат да вземат пари  Money

Мики, браво, страхотни новини:)  Как така насрочихте 27 юни за секцио, нали сега си в 35 седмица  newsm78

# 524
Пати 27 май   Joy Просто бременния ми мозък тотално е изветрял  Blush

Общи условия

Активация на акаунт