Срещата с ЮНЧЕ наближава, мама на покупки смело се отдава - тема 15

• 28 389
  • 732
  •   1
Отговори
# 540
Добро утро момичета
днес съм на преглед нямам търпение да отида на консултация да видим колко сме големи кога ще стане 12:00 часа Wink Party

# 541
Songi, стискам палци всичко да е наред Peace. Май всеки вече нещо го мъчи и всеки има по някакъв проблем ooooh!. Дано всичко е наред и да сме по-спокойни Praynig.
Мерси Мики, другия път ще питам доки да ми ги запише и на мен. 19 дни- уау това е много малко време наистина не остана до така очакваната среща с бебчо  Crazy.
И сега да питам нещо което се сетих - дойде помпата за кърма, която катрин беше сложила на линк. - всичко е ок, запечатано в пликчета, доволна съм. Тя е като на този линк http://www.koalabebe.com/product/600/tomi-tipi-tommee-tippee-meh … ane-na-karma.html само че опаковката има и розаво. Включва стерилизаторна кутия за всичките й части-т.е. И биберона и шишето, чудя се дали не може да я ползвам и за другите шишета на томи типи, купихме си такива анти колик. Thinking. Дали ще ми трябва и стерилизатор за микровълнова newsm78

# 542
Добро утро мами Simple Smile да ви попитам как се справяте с киселините защото аз нощем немога да спя...Sad нещо страшно е Sad

# 543
Добро утро мами Simple Smile да ви попитам как се справяте с киселините защото аз нощем немога да спя...Sad нещо страшно е Sad
И аз съм така мила доки ми изписа БИОАНАЦИД но от тях пък повръщам ужасни хапчета и сега хванах цаката пия по 2-3 глътки газирана вода и ми помага!

# 544
  • в Кошера
Мики, браво за новините!  Hug

Белисима, Пепи е голям сладур!  Heart Eyes Все така борбен да е!  Hug

Снощи имах странни болежки и се вкарах в разни филми. Супер осезаемо стягане на кръста + тъпа болка в таза. Всичко това гарнирано с бебешко хълцане и непрестанни шутове.  Rolling Eyes
Вече не знам дали ще устискам до края.  Praynig

# 545
и на мен ми изписаха същите хапчета и ми се повръща от тях Sad а за газираната вода по едно шише и не помага...вече незнам какво да пия..дано не е вярно че детето ще има дълга коса,че ако е така мойто ще е с много дълга  Grinning

# 546
Забелязах, че ако вечерям топла супа с филийка (или две...) хляб ми действа много добре срещу киселините и нощем нямам проблем. Доки ми каза, че доматите са най-големия дразнител, следвани от шоколада, от седмица се лиших от зелените салатки и гореизброените + лук и чесън и наистина ми мина синдрома на огнедишащия дракона Simple Smile

# 547
Снощи имах странни болежки и се вкарах в разни филми. Супер осезаемо стягане на кръста + тъпа болка в таза. Всичко това гарнирано с бебешко хълцане и непрестанни шутове.  Rolling Eyes
[/quote]

какво е това бебешко хълцане newsm78

# 548
Мики, браво за новините!  Hug

Белисима, Пепи е голям сладур!  Heart Eyes Все така борбен да е!  Hug

Аз съм същата + болки много ниско в корема + безболезнени контракции и се чудя дали е нормално или да ходя на док .

# 549
Добро утро и от мен!

За киселините на мен ми помага сутрин на гладно лимон с мед и повечко вода.

И аз съм на преглед, ще мина и при анестезиолога. По принцип знам,че мога да поискам пълна упойка, но дали е удачна незнам за секциото.

В болницата гледам работят със спинална, но аз държа нищо да не чувам и виждам  Wink

А и много страно от вчера съм +3 кг. май задържам течности задържам течности.Вече съм извън нормата, която Сигридов ми даде/ не повече от 7 кг. да кача/.

# 550
  • в Кошера

какво е това бебешко хълцане newsm78

Ами спазми на диафрагмата на бебока.  Wink
Различавам ги, защото и с каката накрая бяха доста.
Най-просто казано е ритмично потупване в продължение на няколко минути (до половин час даже  Crazy).

# 551
Мами, аз вчера се изтървах да попреям и се сдобих с прекрасни киселини и аз. Само студеното прясно мляко ме  оправи, благодаря на споделилите тук за този трик, помагам много! Първо пийнах газирана водя, която не помогна много, но след това млякото моментално ме успокои. Помага и малко ходене след самото хапване.

# 552
ivankaka благодаря за отговора Simple Smile
мария87 аз слагах Макмирор 12 дена и сега минах на Гинексид.

# 553
Мики, браво за хубавите новини, до края всичко да е наред и да нямаш поводи за притеснения!
На всички които са на преглед желая хубави новини и емоции!
И аз като вас си имам и киселини, и болежки, не мога да спя и сутрин съм като парцал.

# 554
а аз се чудя какви са тези потупвания,а то било хълцане  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт