Срещата с ЮНЧЕ наближава, мама на покупки смело се отдава - тема 15

• 28 398
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
Pati111, ами точно къщи са около нея и гаражи. Близо са и социалните служби на района.
chilimura, може и да има логика това което са казали, но си мисля че ортопед може да намери компромисен вариант да не изпитваш болки при ходене за момента. По-добре е да си вземеш направление и да отидеш на ортопед. Добри са в Горна Баня и мъжа ми ходи във Военна болница.

# 601
  • София
Чилимура,има едни силиконови стелки може докато родиш да си вземеш едни те са за различни видове плоскостъпие.В специализираните магазини даже си имат апарати и могат да ти определят точно кои стелки ти трябват

# 602
Здравейте момичета Hug да ви се похваля днес ми дойдоха количката,кошарката и шезлонга...много съм доволна  Heart Eyes

# 603
Здравейте момичета Hug да ви се похваля днес ми дойдоха количката,кошарката и шезлонга...много съм доволна  Heart Eyes
покажи снимка да им се порадваме и ние
нека са ви честити

# 604
да попитам знаете ли сега на 12-ти май като излизам по майчинство кога се изплаща за първи път?

# 605
# 606
Блонди, като родиш и на яве сподели дали бебетата си приличат  Heart Eyes

Докато бях бременна с каката я сънувах като около 2 годишна как тича около мен. Като наближи тази възраст детето от съня приличаше на 100% на реалното, не знам как стават тези неща!
До-ре-ми, верно ли? newsm09  Ами и на мен ми е любопитно доста, обаче това ще е голяма изненада, ако си прилича мънчо, щото в съня си го видях с доволно гъста за новородено и забележи с рижав отенък коса Shocked .., а работата е там, че нито аз или миУото, нито в моята или неговата рода /доколкото ми е известно/ има хора с такъв цвят на косата Mr. Green  Отделно, че беше възедър - като 3-4месечен hahaha  Ще го видим живот и здраве и ще споделя непременно налична ли е прилика  Hands Thumbsup

KalioBalio, мислила съм и това, което споделяш...Има още време, пък и главният персонаж по един или друг начин може сам да си избера датата, както казваш. Grinning

chilimura , не съм медицинско лице, но ако плоскостъпието ти се е получило сега под въздействие на тежестта на качените килограми, има логика в това, което са те посъветвали...От друга страна пък ти най-добре може да си усетиш и прецениш доколко търпима е болката Rolling Eyes Във всички случаи една консултация със специалист /ортопед/ няма да ти навреди. Проучи някой добър Peace

Последна редакция: чт, 08 май 2014, 19:01 от Miss Blondy~Redhat

# 607
  • София
да попитам знаете ли сега на 12-ти май като излизам по майчинство кога се изплаща за първи път?

И аз се интересувам от това, 45 дневния  за майчинство ли се смяташе? Моят е пуснат от 17 април, в какъв срок долу- горе се изплащат? Досега болничните ми идваха на две части, така ли е и с майчинските?

# 608
Ето ме и ме след преглед Simple Smile.Върви си напред с две седмици и сме 2670,а главата ни е напред с 4 седмици Shocked,много ме притеснява тази глава.Док каза,че не вижда проблем,но аз много го мисля CryИначе каза ,че сме добре,шийката е ок.Утрогестана и Нефидипина са свършили работа Simple Smile.Каза ,че трябва да започна със записите по веднъж в седмицата.Утре съм на ЖК в поликлиниката и ще видя там как седят нещата със записите и от утре излизам по майчинство Simple Smile.Как хубаво звучи......................

# 609
Мами не съм сигурна, но мисля че 45 -дневния се изплаща,както и болничните, които сме взимали досега. Работодателят ги подава в НОИ и от там вече НОИ имат  14 работни дни да ги пуснат по нашите сметки.

# 610
мисълта ми е дали юни месец ще ми бъде изплатено първото майчинство след като всичкия болничен не ми е изплатен все още...има ли шанс да се засечат да взема и двете на куп

# 611
мисълта ми е дали юни месец ще ми бъде изплатено първото майчинство след като всичкия болничен не ми е изплатен все още...има ли шанс да се засечат да взема и двете на куп
45 дневния болничен е част от всички 135 дни които се полагат преди да започне да тече майчинството
45 е от консултацията
43 болницата където раждаш
и остатъкът от лекаря на бебето
и след това е майчинство

# 612
да ви попитам подуват ли ви се краката вече защото моите започнаха долу на глезените

# 613
да ви попитам подуват ли ви се краката вече защото моите започнаха долу на глезените
Дам и аз съм от клуба на подутите глезени, особено вечер. А също и китките забелязах наскоро, че също ми се подуват леко и като си ги свивам ме наболяват ставичките. Четох, че това са от нормалните явления в края на бременността Simple Smile

# 614
Момичеетааа и аз да се отбележа от вчера официално съм в 45 дневен болничен, минахме и преглед бебка е 2300, в 34г.с съм, с главичката надолу и всичко е окей, поисках си микробиология, т.к до момента не ми беше правена, та сега ще чакаме резултата и да видим...дано до раждането да съм се изчистила вече, че ми писна от това досадно течение Sad . Иначе с покупките съм вече готова най накрая няма да мисля за това, въпреки че все ще излезе нещичко, то е ясно Simple Smile Относно памерсите - взех на Памперс белите с зелената лента, която се отразява при пълен памперс, номер 2, но се чудя, дали да не си взема н.1 за родилното, смятам и се надявам, че 20-тина бр. ще ми стигнат. Искам да попитам дали е проблем да ползвам протектори за зърна на моя близка, ползвани няколко пъти, като ги изваря дали ще е проблем, как смятате?

Общи условия

Активация на акаунт