Връзка с женен мъж

• 50 365
  • 443
  •   1
Отговори
# 270
аз разбирам и залитания, и чувства и пеперуди и т.н  с женен мъж, но ако съм не обвързана или на кръстопът, но само мисълта да стопанисвам още един мъж ме изтощава. Нали за да си в що годе качествени отношения някакво време си трябва, внимание за всички и за себе си. Сега се замислих, аз ли съм не организирана или прекалено натоварена. Иначе, който успява и получава нещо в замяна на усилията си е ок, но стигне ли се до големи терзания не ми прави смисъл. Нали ако е нещо на страни е за разтуха, не за напрежение. Ако секса куца и се срещаш с някой заради добрия оргазъм, добре, но откъде пеперудите като за тях се иска време и внимание? Играта на криеница ли вдига адреналина?

Като ви чете човек, ще каже, че тухли ще носите и тунел с ръце ще копаете! Тая работа с женения мъж/омъжената жена просто се случва, никой не си поставя за цел да се хакне в нечие семейство. Е, логично, за да се случи има и пеперуди и високочестотни трептения, и секса вкъщи е куцал отдавна, но някой го е неглижирал, и отношенията от години не са същите и т.н., и т.н. Причините са хиляди и често пъти абсолютно неосъзнати. Въпрос на психика, морал, уважение към половинката е, дали конкретен човек би се впуснал в това "начинание". Не обвинявам никого, нищо не се случва без причина!

# 271
Тая работа с женения мъж/омъжената жена просто се случва, никой не си поставя за цел да се хакне в нечие семейство.
Когато женения мъж е чичко - паричко, има много женски особи, дето се опитват да му се хакнат
в семейството.

# 272
  • София
А има и връзки с чичко-паричко, които изобщо не са заради парите. Просто получаваш и даваш внимание /и секс, да речем/ и насреща не очакваш и не получаваш никакви пари. А и тези "чичковци" не винаги са на мнение, че трябва да дават пари на любовниците си. Ами тези връзки какво ги крепи, според вас?Не са парите. Не е и сексът, защото надали от почти 60-годишен мъж можеш да получиш по-добър секс, отколкото от 30-40-годишен мъж/или любовник/. И не, жената не  е грозна, нито тъпа. Нито пък мъжът й е такъв.

# 273
Тая работа с женения мъж/омъжената жена просто се случва, никой не си поставя за цел да се хакне в нечие семейство.
Когато женения мъж е чичко - паричко, има много женски особи, дето се опитват да му се хакнат
в семейството.

Идеята е друга! Казвам, че никой не е застрахован да се влюби в женен мъж или омъжена жена и едва ли на някого му е детска мечта да е трети в нечие семейство.

# 274
  • София
Привет момичета и момчета, влюбени и разлюбени, женени и неженени, желни и презадоволени. Лежа си кротко с един счупен крак, гипсиран и с другия-изкълчен и превързан, с две думи паднала жена и се ровя из темите и Ооо-култова тема!!! Връзка с женен мъж и още по-култовия въпрос To be or not to be- Да бъда или да не бъда. Няма да давам съвети, поради липса на опит по казуса. Заложила съм на сигурното, имам си у дома това, от което се нуждая, а и явно не съм търсач на силни усещания. Имаше много яки постове, простете, че не ви споменавам поименно, но толкова много се смях, че гипса ми се напука. Благодаря и моля за извинение, ако ви звуча прекалено усмихнато,когато на авторките на въпросите сигурно съвсем не им е до смях. Дано намерят решение на ситуациите в които се намират.

# 275
аз разбирам и залитания, и чувства и пеперуди и т.н  с женен мъж, но ако съм не обвързана или на ?

Като ви чете човек, ще каже, че тухли ще носите и тунел с ръце ще копаете!
Laughingпочти, ако ще се отчиташ на всички фронтове енергия и време си трябва.  Laughing

А има и връзки с чичко-паричко, които изобщо не са заради парите. Просто получаваш и даваш внимание /и секс, да речем/ и насреща не очакваш и не получаваш никакви пари. А и тези "чичковци" не винаги са на мнение, че трябва да дават пари на любовниците си. Ами тези връзки какво ги крепи, според вас?Не са парите. Не е и сексът, защото надали от почти 60-годишен мъж можеш да получиш по-добър секс, отколкото от 30-40-годишен мъж/или любовник/. И не, жената не  е грозна, нито тъпа. Нито пък мъжът й е такъв.
Надеждата ги крепи, че той ще започне да харчи или да си ползва контактите в нейна полза.

# 276
  • София
Надеждата ги крепи, че той ще започне да харчи или да си ползва контактите в нейна полза.
Не винаги. Wink
Твърде често това е версията на околните, но реалността е друга. На всички им се иска точно парите и положението да са в основата и много скоро той да се окопити и да я зареже, но всъщност част от тези връзки издържат дълго, защото той получава младо и послушно, демек несъздаващо проблеми, гадже под ръка, което му се кефи колко е велик и преуспял, а тя-вниманието, джентълментството, приятелството, комплиментите, мъдростта, които често липсват у по-младите мъже, да речем. И ако питате мен, това са най-дългите и опасни връзки.

# 277

Не винаги. Wink
Твърде често това е версията на околните, но реалността е друга. На всички им се иска точно парите и положението да са в основата и много скоро той да се окопити и да я зареже, но всъщност част от тези връзки издържат дълго, защото той получава младо и послушно, демек несъздаващо проблеми, гадже под ръка, което му се кефи колко е велик и преуспял, а тя-вниманието, джентълментството, приятелството, комплиментите, мъдростта, които често липсват у по-младите мъже, да речем. И ако питате мен, това са най-дългите и опасни връзки.

е в такъв случай не е задължително да е богат

# 278
  • София
Разбира се, че не е задължително. Просто някой път нещата се случват и с богат.

# 279
... И ако питате мен, това са най-дългите и опасни връзки.
Зависи от коя камбанария гледаш! Дълги и опасни са тези връзки за теб, за друг обаче, такава връзка може да е рядък шанс, желано стечение на обстоятелствата...

# 280
Интересна темичка,наистина се опитах да се въздържа от коментар,но...Според мен единственото сигурно нещо,до което довеждат подобни връзки са пържене в собствен сос след време.Съгласна съм,че това са дълги,често много прекрасни и много болезнени връзки,но...Ако теоретично даден човек си развали семейството заради теб,след като ти излетят пеперудите от стомаха,няма ли да започне да те ровичка въпроса"Ами сега?Защо закъснява?Дали няма друга?Веднъж го е направил/а,защо да не го повтори?"

# 281
  • Инсбрук
Мен лично изобщо не ме притеснява връзката ми с женен мъж  Mr. Green
Аз съм разведена, той е женен - всеки си решава проблемите по най-добър за него начин.

# 282
  • Sofia

А какво, всъщност, получаваш от тази връзка, предвид че го играеш "втора цигулка"?

# 283
Аз съм разведена, той е женен - всеки си решава проблемите по най-добър за него начин.

Съгласна съм! Който го е страх от мечки, да не ходи в гората!

# 284
  • Инсбрук
Ами получавам това, което съм търсила и защо любовницата трябва да е втора цигулка? Щото не сади домати в градината ли?

Общи условия

Активация на акаунт