Връзка с женен мъж

• 50 298
  • 443
  •   1
Отговори
# 75
  • тук-там
Да, като нищо тръгваш! Нещо напомнящо на Фройд с неговите нагони 0 към живота и към смъртта. А нашенци му казват "да се изс...ш на метеното". явно точно като я наредят що-годе, хората ги хващат дяволите да разрушават.

Ха, кефиш! Понякога наистина се "включваш". Ти ли "измете"?  
Честно казано, не разбирам този манталитет...
Цял живот да метеш.... И сакън някой да не изцапа...
Аз пък си искам и си харесвам моите си "боклуци", които сама смитам естествено, и които никой не вижда, защото съм ги смела овреме. Peace

Не ви ли идва нанагорно цял живот да пазите чисто?  newsm78
Признавам си, че съм мърла! Peace

# 76
А ако не сметеш навреме и другият ти види боклуците, какво правиш? Подканяш го и той да позацапа?

# 77
  • София
Ами ако имаш опит, отговори й ти, какво само подканяш като даскалица Laughing
Изказваш се неподготвена...аз й отговорих вече!

# 78
А накрая като си оплетете и двамата боклуците и метлите ще си останете сред тях

# 79
Темата пак се отклони от въпроса на питащата.
Въпросите й бяха към тези жени/мъже с опит. То е ясно, че повечето от форума никога не са си и помисляли за изневяра и сериозно не разбират подобно деяние.
Вие сериозно ли очаквате съфорумките да започнат да разказват на дълго и на широко?
Доста съпрузи знаят никовете на жените...някои влизат през същите сигурно.

Тука всички сме вечно верни,и такива ще си останем до гроб.

# 80
  • София
Да, като нищо тръгваш! Нещо напомнящо на Фройд с неговите нагони 0 към живота и към смъртта. А нашенци му казват "да се изс...ш на метеното". явно точно като я наредят що-годе, хората ги хващат дяволите да разрушават.

Ха, кефиш! Понякога наистина се "включваш". Ти ли "измете"?  
Честно казано, не разбирам този манталитет...
Цял живот да метеш.... И сакън някой да не изцапа...
Аз пък си искам и си харесвам моите си "боклуци", които сама смитам естествено, и които никой не вижда, защото съм ги смела овреме. Peace

Не ви ли идва нанагорно цял живот да пазите чисто?  newsm78
Признавам си, че съм мърла! Peace

Нищо не разбрах.

# 81
  • тук-там

Не ти и трябва! Peace

# 82
Видях Peace и си личи, че има какво още да разкажеш, като ти е на сърце темата. Grinning

# 83
  • София
Видях Peace и си личи, че има какво още да разкажеш, като ти е на сърце темата. Grinning
Няма смисъл от по-подробни разкази, защото всичко е много индивидуално.

# 84
  • тук-там
А ако не сметеш навреме и другият ти види боклуците, какво правиш? Подканяш го и той да позацапа?

Ако не съм ги смела, не съм се старала!
Ако въпреки старанието ми са "лъснали" - толкова съм се и старала явно! Peace

Живота на жената не е детство, училище, гадже, мъж, деца, внуци, смърт!
Има тооооолкова много неща между и паралелно с тях! Peace

Живота си е наш- и не е чак толкова дълъг, колкото на всички ни се иска!
Не искам и да си представям думите - ами ако.... - изречени от мен!
За всяко едно мое решение.

# 85
Такива неща се случват непрекъснато и да се вайка някой и да не се... Дори с хора, от които изобщо не очакваш. Мой близък, който изглежда много притеснителен и срамежлив, мъж под чехъл, разби семейното гнездо заради връзка с друга жена. Но те се обичат.
Дори мисля че сериините кръшкачи са по-обиграни и по-склонни да си пазят семейството, защото те не търсят сериозно обвързване.

# 86
Извинявам се, че отклоних темата. Просто ми стана няк'во противно да чета как се насърчават подобен тип деяния. Напълно съм наясно, че хората не са моногамни същества. Знам също, че никой не е застрахован от това да залитне.

Ох, много се радвам на такива, като  Аматьора...
Ама искрено,  - чисти и неопетнени душици...
Айде сега си представи, че си на рейс, или ...нещо друго, което те откъсва от "милата" картинка за около...3-4 месеца.
Кое е по здравословно според теб?
Да гледаш картинката, да си....една или да разтушиш нейде с някоя..

Каква любов ви гони, бе хора...
Не всичко се върти около нея и не винаги я "предаваме"! Peace

P.S.  Само  не се заричай! Peace

И за протокола: И в радост и в мъка - нали така се казва-, аз винаги съм била и винаги ще бъда до моето си момче. Надявам се и то до мен! Peace

Първо, определено не мога да се нарека чиста и неопетнена душица, но щом казваш, приемам го като комплимент Simple Smile
Кое е по-здравословно? Според теб по-здравословно е да изчукам някоя, дори да знам, че жена ми няма да разбере? Ами не, аз предпочитам да о'лабя жилите собственоръчно. Бил съм в подобна ситуация и знам какво съм направил, а дори не сме били женени. Как да легна след това до жена си, която ми гледа децата, която всеки ден се старае да ме накара да се чувствам добре, угажда ми, глези ме и т.н.(да вметна, че говоря за взаимност разбира се)?
А и живея по един много прост принцип: Не прави това, което не искаш да ти направят на теб.
Относно любовта, която ни "гони"... Тук не става дума за любов. Не живея с илюзията, че тя е вечна. Но това, което остава след нея (уважение, приятелство и пр.), би било ме крепило.
Тук става дума да предадеш много повече от просто любов, а именно семейството си. Много познати имам, които "играха на сигурно"(че няма как жена им да разбере), а сега са разведени по една или друга причина, но основата е именно "играта".

Желая ти наистина винаги да бъдеш до твоето момче, както и той до теб и никога да не се налага да се откъсваш от "милата" картинка! Simple Smile

# 87
 Amateurrr, явно ти си такъв тип човек, или не ти е прекипяло достатъчно...щом успяваш сам да се задоволиш и да си доволен най-вече.

А за моралистите...просто могат да се радват, че или никои не е проявил интерес към тях, или са пълни дървета, или просто са си такива и нямат поводи и причини за изневери.
И за какъв дявол едни хора, извършили нещото Х, трябва да се оправдават и обясняват пред други, които не са им никакви?
А същите тези да обясняват колко са грешни, какво и кого съсипват и т.н.
Аман от гледане в чуждата паничка...

# 88
  • София
А съвсем не е ясно защо хората Х много държат да оповестят действията си пред толкова голяма аудитория. Кръшкаш - кръшка, ок, ама от какъв зор го разказваш публично? Сещам се за няколко варианта варианта - или все пак на човекът му е гузно, защото усеща, че е постъпил и постъпва грешно, обаче иска да си изчисти съвестта, затова очаква и други хора да разкажат подобни неща и да го успокоят, или иска да се похвали, или иска буквално да го заловят, така да се каже, да го спрат.
Откога "морал" стана мръсна дума, а "моралист" изречена с цел обида?

# 89
  • Варна

И за какъв дявол едни хора, извършили нещото Х, трябва да се оправдават и обясняват пред други, които не са им никакви?

А де? И аз т'ва се чудя...  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт