Връзка с женен мъж

• 50 275
  • 443
  •   1
Отговори
# 150
А вие като сте толкова освободени и оправдавате изневярата , защо не споделите от личен опит или каквото и да е било там как ще се справите като ви изневерят - но честно, без да остроумничите ? Посъветвайте ни как да я преодолеем тази потребност любимия да търси подслон другаде .

Последното ми сериозно гадже ми изневери. Хванах го съвсем в началото. Вероятно щях да му дам шанс, но когато видях и разбрах с каква глупава и елементарна жена си е легнал се вбесих и нещата приключиха скоропостижно. Ако беше някоя, която си заслужава усилията вероятно щеше да има място за преговори относно статуса на връзката ни. В случая не е ставало да ума за свалка в стил "петък вечер" а за тежки маневри от негова страна около въпросната кукла. Иначе нямам проблеми с нерегламентирания секс за еднократна употреба, особено когато става дума за командировки. Ако е в друг град не се брои за изневяра. 

# 151
Иначе нямам проблеми с нерегламентирания секс за еднократна употреба, особено когато става дума за командировки. Ако е в друг град не се брои за изневяра. 

Абе, не, че нещо, ама да ти изям логиката, честно...

# 152
Иначе нямам проблеми с нерегламентирания секс за еднократна употреба, особено когато става дума за командировки. Ако е в друг град не се брои за изневяра. 

Абе, не, че нещо, ама да ти изям логиката, честно...

Не ми казвай, че ако се озовеш на майната си по служебни дела и се случи да работиш на място с някоя дама от която ти кипва кръвта ще останеш равнодушен. Още повече, ако тя недвусмислено ти показва, че те харесва. Заради подобни колебания още ме е яд, че изпуснах един снажен канадец преди години. След този случай - никакви скрупули. Това, което повечето намират за шокиращо е, че гаджето ми научаваше от мен самата за подобни случки. Той също се е възползвал от случаите в които се е озовавал  на солидно разстояние от мен с красавица под ръка. Намирам за съвсем в реда на нещата подобни забавления с уговорката, че са еднократни. Дисциплина е нужна, нищо повече.

# 153
Случвало ми се е, отказвал съм. Няма да си кривя душата и да казвам, че не ме е яд малко или много, но пък от друга страна се гордея със себе си.
Свят голям. Разни хора - разни идеали. Не налагам мнението си на никого, просто казвам, че не разбирам това с 'ако е в друг град, не се брой за изневяра'. Вие явно сте от "другия" тип двойки, намерили сте се, паснали сте си в това отношение - супер. Но на мен лично ако половинката ми цъфне и ми се "похвали", че се е изплющяла с някого, по-добре преди това да си е събрала багажлъците и да има резервен план.

# 154
Случвало ми се е, отказвал съм. Няма да си кривя душата и да казвам, че не ме е яд малко или много, но пък от друга страна се гордея със себе си.
Свят голям. Разни хора - разни идеали. Не налагам мнението си на никого, просто казвам, че не разбирам това с 'ако е в друг град, не се брой за изневяра'. Вие явно сте от "другия" тип двойки, намерили сте се, паснали сте си в това отношение - супер. Но на мен лично ако половинката ми цъфне и ми се "похвали", че се е изплющяла с някого, по-добре преди това да си е събрала багажлъците и да има резервен план.

Въпрос на светоусещане. Аз бих била бясна ако ме заместват с нещо, което с няколко класи под мен. А в идеалния вариант двата се възползваме от всеобщ обект на симпатии. Но това е по-скоро изключение.

# 155
  • Sofia
Аз бих била бясна ако ме заместват с нещо, което с няколко класи под мен.

То, човек и само да яде филе миньон, все ще му се прииска боб в даден момент. Mr. Green

# 156
Понякога се случва да се обвържеш с човек, който се променя. С годините става ленив, не се грижи за собствения си вид, зацикля в някакви негови си неща, става непривлекателен, апатичен, скучен и тогава се оказва, че любовта на живота ти е всъщност човек, с който трудно си комуникираш. И се появява някой друг на хоризонта...Същевременно имате 2 деца, общи приятели, обща собственост... Нито да започнеш на ново, нито да си щастлив така...

# 157
Вероятно щях да му дам шанс, но когато видях и разбрах с каква глупава и елементарна жена си е легнал се вбесих и нещата приключиха скоропостижно. Ако беше някоя, която си заслужава усилията вероятно щеше да има място за преговори относно статуса на връзката ни. 
Ахааа.... т.е. ако ти беше изневерил с някоя много по-красива, по-интелигентна, по-забавна, по-успяла, с по-големи гърди, по-дълги крака и по-висока и по-чаровна от теб жена, щеше да му простиш? Хм, само на мен ли ми бие на кухо това изказване?

# 158
Понякога се случва да се обвържеш с човек, който се променя. С годините става ленив, не се грижи за собствения си вид, зацикля в някакви негови си неща, става непривлекателен, апатичен, скучен и тогава се оказва, че любовта на живота ти е всъщност човек, с който трудно си комуникираш. И се появява някой друг на хоризонта...Същевременно имате 2 деца, общи приятели, обща собственост... Нито да започнеш на ново, нито да си щастлив така...

И това е много вярно, а и хората се променяме, ценностите на единия се различават от ценностите на другия. Така че, мотивите са ясни, но това, че временно си бил с някой не ти разрешава проблема в дългосрочен план.

# 159
Black Cat 13, правото на избор за какво?
Да си хване и той нещо странично, да те напусне, да приключи брака?
Ако не знаеш, че нещото Х се случва, то ти реално не си ощетен.
Правото да живееш с честни, добри и достойни хора около себе си. С истински хора. Да живееш в реалността, а не в сценария на човек, който се възползва от твоята честност. Всички лъжци търсят честен човек до себе си. Защото се познават и знаят, че никога не биха искали да имат себе си за партньор.

# 160
А вие като сте толкова освободени и оправдавате изневярата , защо не споделите от личен опит или каквото и да е било там как ще се справите като ви изневерят - но честно, без да остроумничите ? Посъветвайте ни как да я преодолеем тази потребност любимия да търси подслон другаде .

Последното ми сериозно гадже ми изневери. Хванах го съвсем в началото. Вероятно щях да му дам шанс, но когато видях и разбрах с каква глупава и елементарна жена си е легнал се вбесих и нещата приключиха скоропостижно. Ако беше някоя, която си заслужава усилията вероятно щеше да има място за преговори относно статуса на връзката ни. В случая не е ставало да ума за свалка в стил "петък вечер" а за тежки маневри от негова страна около въпросната кукла. Иначе нямам проблеми с нерегламентирания секс за еднократна употреба, особено когато става дума за командировки. Ако е в друг град не се брои за изневяра. 

По принцип мъжете гледат по доста по-различен начин на жените. Ако за тебе някоя е долна класа, за мъжете може да е секси, чаровна и т.н.

# 161

Абсолютно. Полагаш усилия да го извадиш от дългогодишната летаргия, да го стимулираш, но когато чуваш все едно и също "Ти нали такъв ме хареса? Сега какво започнах да ти преча?" разбираш, че битката е загубена. Затова и по-нагоре казах, че оправдавам изневярата, когато партньорът допусне нещо във връзката да ти липсва.

# 162
Аз бих била бясна ако ме заместват с нещо, което с няколко класи под мен.

То, човек и само да яде филе миньон, все ще му се прииска боб в даден момент. Mr. Green

А, не, подобни компромиси не приемам Simple Smile))

# 163
Вероятно щях да му дам шанс, но когато видях и разбрах с каква глупава и елементарна жена си е легнал се вбесих и нещата приключиха скоропостижно. Ако беше някоя, която си заслужава усилията вероятно щеше да има място за преговори относно статуса на връзката ни. 
Ахааа.... т.е. ако ти беше изневерил с някоя много по-красива, по-интелигентна, по-забавна, по-успяла, с по-големи гърди, по-дълги крака и по-висока и по-чаровна от теб жена, щеше да му простиш? Хм, само на мен ли ми бие на кухо това изказване?

Не само няма да е проблем, а ще искам да направим тройка с въпросната дама.

# 164
Не само няма да е проблем, а ще искам да направим тройка с въпросната дама.
Ти очевидно не схващаш какво искам да ти кажа. Или се преструваш. Отказвам се. Който ме е разбрал, ако иска да ти обясни.

Общи условия

Активация на акаунт