Смешки от форума - 15

• 135 976
  • 1 338
  •   1
Отговори
# 840
Нито съм Диана, нито съм синеока  newsm44

# 841
  • София, България
А полицайка ли си?  Thinking  Joy Joy

Това между другото ми звучи като клипчето "Какво е да си батка"  hahaha hahaha

# 842
  • София
Леле,полудях направо.
Оказах се страшна к...а,нищо,че съм имала едва няколко мъже в живота си,семейна съм от 9г. и съм тоооолкова задръстена в отношенията си с мъжете....
Приятно ми е,Диана  Crazy

# 843
  • София
И всички полицаи са със сини очи.  Laughing
Интересно ми е авторката на това по колко човека познава със всяко име?  Thinking

# 844
  • София
Диди, не бързай да се радваш - тепърва ти предстои да се развиваш в правилната посока.  Joy

# 845
  • Бургас
Леле,полудях направо.
Оказах се страшна к...а,нищо,че съм имала едва няколко мъже в живота си,семейна съм от 9г. и съм тоооолкова задръстена в отношенията си с мъжете....

Да бе - оправдавай се. Диана ли си? Диана си. Какво да си говорим повече  Laughing  hahaha

# 846
  • София
Кажи й Диана и повече не я обиждай  Laughing

# 847
  • в морето до колене
Аз ако съм на твое място, веднага подавам документи да си сменя името на Артемида.  hahaha
Принципно няма да има голяма разлика. Но пък проклятието ще падне! Crazy 

# 848
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз ако съм на твое място, веднага подавам документи да си сменя името на Артемида.  hahaha
Ахам. След това щях да напиша книга "Как от блудница станах девица" и да си я пласирам чрез реклама във форума.

# 849
Леле,полудях направо.

Да бе - оправдавай се. Диана ли си? Диана си. Какво да си говорим повече  Laughing  hahaha
Само една Диана познавам, и напълно отговаря на описанието   Joy

# 850
  • София
Артемида Николова,колко яко  Laughing
Ама тя,тая мацка е зачеркнала повечето имена,бе...Половин женска България не става чеп за зеле,според нея.

# 851
  • София
Признавам си - и аз познавам една Диана дето не е много стока.  Blush Но името, на което вдигнах мерника като студентка е Мария. Не ме питайте защо.  Naughty

# 852
# 853

Моля те, не казвай, че си Диана-Мария!  Joy

# 854
  • София
 Laughing то и това оставаше вече и утре щях да си пускам отпуска,да ходя да си сменям името  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт