Смешки от форума - 15

• 135 934
  • 1 338
  •   1
Отговори
# 990
Че и много притеснена Crazy И още един бебешки бисер:
Цитат
Аз вече имам чувството че когато искаш бебе нещата стават сложни в смисъл започва се едно постояно следене мерене на б.т на уволацията и т.н и всеки месец все не става и не става....имам една приятелка тя забременя по време на м.ц което на практика е невъзможно...една друга моя позната забременя веднага след м.ц явно при тях стана така защото не искаха бебче...дори и аз преди години забременях без дори приятеля ми да е свършвал в мене...сега девет години по късно отново съм с този мъж вече искаме да си имаме бебче от три месеца правим опити и още нищо...незнам всички на психиката ли се дължи или просто си е Божа работа...

# 991
Хм,сложна работа е бебеправенето спор няма Joy

# 992
Е, как сложна, ако вярваме, че
Цитат
дори и аз преди години забременях без дори приятеля ми да е свършвал в мене
, явно някои и с опрашване го постигат Crazy Laughing

# 993
  • Бургас
На мен хич не ми е смешно.Разбирам какво има предвид жената.Бившият и приятел все пак е свършил,така да се каже,но не винаги се разбира,ако няколко капки останат вътре.Ох,звуча и аз като бисерите тук.Мисълта ми е,че не е хубаво да се смеете на жените,които имат проблеми със забременяването и чакат с години дете.

# 994
  • Бургас
Е, как сложна, ако вярваме, че
Цитат
дори и аз преди години забременях без дори приятеля ми да е свършвал в мене
, явно някои и с опрашване го постигат Crazy Laughing
Обаче е напълно възможно.

# 995
Въобще не го разбрах така. Самата аз съм с репродуктивни проблеми и последното нещо, на което бих се присмяла е това.

# 996
  • Бургас
Моята ситуация е следната, бяхме у приятелят ми, с който сме от година заедно, не водим полов живот, защото аз съм човек с принципи и не искам да правя грешки от сега!

# 997
Жестоко!  Joy

# 998
А не, не трябваше целия цитат Simple Smile В крайна сметка момичето с принципи пита дали е бременно, защотот все пак "без ласки не може" Simple Smile 

# 999
Цитат
Здравейте мили майки,
Аз съм майка от точно половин година. Роди ми се прекрасно малко момченце. На няколко мои приятелки също им се родиха момчета през тази година. Наскоро разговарях с част от тях и почти всички бяха в моята ситуация, познатите им, които са родили през тази година, имаха главно момченца. Знам че звучи абсурдно, но дали не ни обработват по някакъв начин, чрез храна или подобни методи, да раждаме предимно момчета, с някаква цел? Какво мислите по въпроса, много съм притеснена? Благодаря ви за разбирането

Ох, и аз се притесних сега. ooooh!

# 1 000
Да ще правя бебе и също така мисля да бъда в перфектна форма вмомента се храня здравословно пия витамини отказах цигарите не пия и алкохол за разлика от злобарките в този форум аз найстина искам да имам здраво бебе и да подготвя организма си а ти явно си от хората дето само търсят с кой да се заяждат
Как се прави бебе от жена? ( написаното звучи все едно няма друг участник...) Thinking
Първо ме впечатли думата " взаЙмно" в заглавието, реших да погледна и...

# 1 001
  • София
Аз написах коментар в първата пусната от потребителката тема,и като видях второто заглавие със същата правописна грешка бях сигурна,че е същата потребителка.Но явно се заяждам Laughing

# 1 002
  • София
Цитат
Здравейте мили майки,
Аз съм майка от точно половин година. Роди ми се прекрасно малко момченце. На няколко мои приятелки също им се родиха момчета през тази година. Наскоро разговарях с част от тях и почти всички бяха в моята ситуация, познатите им, които са родили през тази година, имаха главно момченца. Знам че звучи абсурдно, но дали не ни обработват по някакъв начин, чрез храна или подобни методи, да раждаме предимно момчета, с някаква цел? Какво мислите по въпроса, много съм притеснена? Благодаря ви за разбирането
Дааа, има специална марината - за момчета е една, а за момичета - друга. hahaha

# 1 003
  • София
Цитат
Така, ето каква е и моята ситуация. С приятеля ми сме правили секс преди и след овулацията, с презерватив, но уви, на мен ми закъснява вече 6 ден пък и ме болят гърдите като преди цикъл от вече 8 дни, боли ме и кръста(това може би от прекомерното пукане). ...

Аз ли съм с мръсно подсъзнание или това пукане е онова пукане  Joy

# 1 004
  • София
Аз за друго пукане, освен за "онова", не се сещам.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт