Смешки от форума - 15

• 138 354
  • 1 338
  •   1
Отговори
# 300
# 301
Четете докрай  ooooh! Outta Joint Tired

Ха така, да си дойдем на думата. Толкова мисе искаше да попитам дали бихте се обърнали към сватовници. Те обикновенно не грешат, защото познават ии двете страни. Аз като бъдеща баба няма да съм безразлична къде ще се посеят гените на моите прародители, родители и моите собствени. На младите хора, които не винаги разбират за какво иде реч, им е все тая когато си търсят партньори, на аз, като имам опит с 4 поколения, обременени с определен генетичен код, много бих желала генът на внуците ми да бъде контролиран.
От друга страна, колко са хората, които след като са се влюбили, оженили и са решили да имат деца, отиват на генна консултация. Повече от 200 години българският ген, който е славяно-арийски е бил замърсяван с други раси и родове. Днес пък изобщо не се държи на нравствеността на жената преди брака. А именно в традицията да се познава нейното поведение от преди брака, се е запазвала чистотата на рода. Ако ви споделя, че дори целувката с чужд мъж преди зачатието на едно дете е достатъчна да заложи в него гена на този мъж, сигурно ще се изсмеете, но за съжаление е така. И децата на сегашните жени все по-малко прилижат на физическите си бащи, защото в тях тече кръвта на всеки един, с когото жената е била преди това.
За наше съжаление, жени и девойки, само ние пренасяме този смесен ген, за мъжете това не се отнася. Ние сме почвата, която изхранва семето.
Мъжете страдат по друг начин от разпиляната любов. С всяка нова сексуална връзка, животът им се скъсява с по една година. Спомнете си за някой стар ерген от вашите познати, който вече не е сред вас. Повечето си отиват доста по-млади от семейните им връстници.
Често ще се намери някой да ни препоръча секс, та дори и гинекологът ще го каже, когато сме унили или емоционално разстроени. Това е правилна терапия.
Намираш си мъж, ползваш му енергията, която той ти дава, за да износиш и въведеш в живота едно дете (една година) и се чувстваш по-добре, но си получила и друг подарък - неговия непознат ген със скрити дефекти, най-често. След това питаме децата си, "абе, на кого си се метнал такъв дебил, мързелан или с киселини в стомаха?"  И така, в семейството си имаме не един, а букет от непознати мъжки качества за момчетата и момичетата ни.
И понеже етиката на сайта ме задължава да покажа извора на информацията ми, четете ето тук за Славяно-арийските веди: www.selenabg.com

# 302

Ха така, да си дойдем на думата. Толкова мисе искаше да попитам дали бихте се обърнали към сватовници. Те обикновенно не грешат, защото познават ии двете страни. Аз като бъдеща баба няма да съм безразлична къде ще се посеят гените на моите прародители, родители и моите собствени. На младите хора, които не винаги разбират за какво иде реч, им е все тая когато си търсят партньори, на аз, като имам опит с 4 поколения, обременени с определен генетичен код, много бих желала генът на внуците ми да бъде контролиран.
От друга страна, колко са хората, които след като са се влюбили, оженили и са решили да имат деца, отиват на генна консултация. Повече от 200 години българският ген, който е славяно-арийски е бил замърсяван с други раси и родове. Днес пък изобщо не се държи на нравствеността на жената преди брака. А именно в традицията да се познава нейното поведение от преди брака, се е запазвала чистотата на рода. Ако ви споделя, че дори целувката с чужд мъж преди зачатието на едно дете е достатъчна да заложи в него гена на този мъж, сигурно ще се изсмеете, но за съжаление е така. И децата на сегашните жени все по-малко прилижат на физическите си бащи, защото в тях тече кръвта на всеки един, с когото жената е била преди това.
За наше съжаление, жени и девойки, само ние пренасяме този смесен ген, за мъжете това не се отнася. Ние сме почвата, която изхранва семето.
Мъжете страдат по друг начин от разпиляната любов. С всяка нова сексуална връзка, животът им се скъсява с по една година. Спомнете си за някой стар ерген от вашите познати, който вече не е сред вас. Повечето си отиват доста по-млади от семейните им връстници.
Често ще се намери някой да ни препоръча секс, та дори и гинекологът ще го каже, когато сме унили или емоционално разстроени. Това е правилна терапия.
Намираш си мъж, ползваш му енергията, която той ти дава, за да износиш и въведеш в живота едно дете (една година) и се чувстваш по-добре, но си получила и друг подарък - неговия непознат ген със скрити дефекти, най-често. След това питаме децата си, "абе, на кого си се метнал такъв дебил, мързелан или с киселини в стомаха?"  И така, в семейството си имаме не един, а букет от непознати мъжки качества за момчетата и момичетата ни.
И понеже етиката на сайта ме задължава да покажа извора на информацията ми, четете ето тук за Славяно-арийските веди: www.selenabg.com

Тази не е сама.Доста гени е събрала ш себе си горката

# 303
# 304
ако си сложиш тая къдрава плетка пред очото, 100% ще бъде по-защитено от хич  Naughty

# 305
Това специални очила - нареждат се едно върху друго, като всеки слой отговаря за различна дължина от спектъра. Това е супер модерна технология, която не разбирате и затова ви е смешно.

# 306
Ако ви споделя, че дори целувката с чужд мъж преди зачатието на едно дете е достатъчна да заложи в него гена на този мъж, сигурно ще се изсмеете, но за съжаление е така. И децата на сегашните жени все по-малко прилижат на физическите си бащи, защото в тях тече кръвта на всеки един, с когото жената е била преди това.

Въх!

Joy Joy Joy Joy Joy

# 307
Луди хора навсякъде. Grinning

# 308
Цитат
Направо имам извръщение от така наречените ,,забавления за една нощ".

# 309
  • out of space
Цитат
Направо имам извръщение от така наречените ,,забавления за една нощ".

Laughing Ъхъ! Но пък е сладка)  Heart Eyes

# 310

Скрит текст:

Е те това е извръщениеSick

# 311
Искате ли още:
А можеш ли да кажеш откъде идват индо-европейците?
Известно ли ти е, че най-голямата днес европейска нация е претендирала да бъде арийска и е търсила корените си през 40 те години на миналия век именно в Тибет, Странджа и Карибите.
И защо другомислещите да бъдат сектанти? Това е по-скоро ограниченост на мирогледа на тези, които ги квалифицират?
Да сте чували катър да е имал поколение, и дали кучка, която само веднаж е била с нерасов мъжкар да се използва от селекционерите за расов разплод?
Сиамските котки изяждат новородените си и след това ги повръщат, ако не са били заченати от сиамец.
Ако сте имали собствена градина, ще знаете, че нито едно генно модифицирано семе не дава второ поколение. Ако съвсем случайно се случи, то просто умира преди да е дало плод.
На всеки бургазлия е известно, че поколения местни граждани страдат много повече отколкото в другите части на страната от дихателни проблеми, проблеми с костите и зъбите. Пловдивчани не са по-добре.
Е, там не е имало целувка между двама, а само се е дищало на воля от десетилетия промишлено замърсяван въздух.
За след чернобилското поколение, родено по българското Черноморие няма да говорим. То е сега само на 28 и тепърва ще дава свое поколение.
Стана ясно, че не Ви е известно и за бели родители с черни деца и обратното.
http://vbox7.com/play:4a96fbf7
http://www.blitz.bg/news/article/108462
Е, и това не съм го измислила аз, нито пък сектата, за която си въобразявате.
Човешкият ген е много по-деликатен от този на всеки друг биологичен вид. За него биологичните закони са същите, както и за останалите видове, само дето хората са единственият биологичен вид, който има това познание, а върви срещу инстинкта си.
Впрочем, тук не искам да предизвиквам дискусия по отношение на расовата ни принадлежност и произхода на българите.
Става въпрос само за това, до колко едно новозаченато човешко същество ще носи чертите само на двамата си родители, а не на всички мъже, развличали се с майка му преди зачатието и защо предишните поколения са държали толкова много за чистотата на семейството и рода.
Ами защото така са се раждали по-драви и издръжливи на житейските изпитания деца...

# 312
Цитат
моля те кажи какви са на вкус донътите с този уред-като казанлъшките или подобни на кекс или гофрети

Баба и все казанлъшки донъти е яла, мда...

# 313
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Цитат
Всъщност татуировката зависи и къде е - от това си вадя изводи за човека, ако е от женски пол. Там, където е, значи там е позволила на татуиста да я пипа... Не ми е особено добро мнението за татуирани жени...
Laughing

# 314
Цитат
Всъщност татуировката зависи и къде е - от това си вадя изводи за човека, ако е от женски пол. Там, където е, значи там е позволила на татуиста да я пипа... Не ми е особено добро мнението за татуирани жени...
Laughing
Леле, ами ако гинекологът й е мъж, какъв ли извод ще си извади? Party

Общи условия

Активация на акаунт