Смешки от форума - 15

• 138 435
  • 1 338
  •   1
Отговори
# 315
Цитат
Всъщност татуировката зависи и къде е - от това си вадя изводи за човека, ако е от женски пол. Там, където е, значи там е позволила на татуиста да я пипа... Не ми е особено добро мнението за татуирани жени...
Laughing
Да а а  ,с две думи" щипана булка".

# 316
 Преди 16-17 години це целувах с много красиво момче. Радвам се да прочета, че има шанс да родя негово дете някой ден Blush

# 317
  • Варна
Всъщност татуировката зависи и къде е - от това си вадя изводи за човека, ако е от женски пол. Там, където е, значи там е позволила на татуиста да я пипа... Не ми е особено добро мнението за татуирани жени...

Ето още от дамата:

Цитат
Парцалеса е тази с обецата на езика.
Жена, която я подстригва мъж фризьор, не наричам така определено, нито соча с пръст, но смятам, че не и е и съвсем чиста работата. Когато на човек му пипат по косата, той се разнежва и може да се породят някакви щения. Както и от още куп ситуации. Хайде да не казвам колко пъти съм чела, точно из женски форуми, колко бил готин еди кой си фризьор и т.н. Много жени ходят на мъж фризьор точно, за да бъдат попипвани, пък нищо че фризьора е гействен.

# 318
  • Там, където ме обичат

Цитат
Който се къпе в четвъртък ще се разведе

Уж било мит. Нищо подобно, сега ми е ясно на какво се дължат разводите.

# 319
Цитат на:  link=topic=788376.msg28572743#msg28572743 date=1404725914
Цитат на:  link=topic=788376.msg28572197#msg28572197 date=1404721570
Търси мнение, чете доста,
Във форума, извинявай?  Що да не коментираме, темата е пусната за това.
П.П.: Аз лично не се праскам да разбера какво е направила.

# 320
Цитат
...Аз обезпокоявам цяла бучка и ако оставя без сол се разпада....

# 321
Цитат
Какво прави тая?Не вдянах.

# 322
Цитат
Какво прави тая?Не вдянах.
Вероятно обезсолява.  Thinking

# 323
  • София
Ами как няма да се разпадне, след като е обезпокоена. То и мен като ме нервират, се разцентровам, та камо ли една бучка.  Peace

# 324
Скрит текст:

Ето още от дамата:

Цитат
Парцалеса е тази с обецата на езика.
Жена, която я подстригва мъж фризьор, не наричам така определено, нито соча с пръст, но смятам, че не и е и съвсем чиста работата. Когато на човек му пипат по косата, той се разнежва и може да се породят някакви щения. Както и от още куп ситуации. Хайде да не казвам колко пъти съм чела, точно из женски форуми, колко бил готин еди кой си фризьор и т.н. Много жени ходят на мъж фризьор точно, за да бъдат попипвани, пък нищо че фризьора е гействен.

Представям си за тези, които ходят на гинеколог, пък нищо, че може и да бъде жена.  Shocked Rolling Eyes

# 325

Представям си за тези, които ходят на гинеколог, пък нищо, че може и да бъде жена.  Shocked Rolling Eyes

Ми погрешно си представяш нещата, значи  Wink 

# 326
  • Варна
Аааа, момичето е подчертало, че лекарите не се броят. Само фризьори, татуисти, треньори по йога, партньори по народни и друг вид танци и т.н.

# 327
Преди 16-17 години це целувах с много красиво момче. Радвам се да прочета, че има шанс да родя негово дете някой ден Blush
Joy

# 328
  • София

Анкета:
Да имам ли бебе или не ?
 (Гласуването приключва: чт, 07 авг 2014, 18:09)

-  Да има ли бебе или не?
  -  Време ли ми е за бебе?

Силно се замислих. По най-различни въпроси.

# 329
А стига де! Къде го това? Shocked

Общи условия

Активация на акаунт