Смешки от форума - 15

• 138 496
  • 1 338
  •   1
Отговори
# 390
  • забравих си мисълта...
Божке, тези девойки са проспали всички часове по биология!

Те май и на Български език и литература не са ходили  Laughing

Когато родителите им са ги изпращали на училище, те са обикаляли покрай училището. Wink

# 391

Как` Сийка, ами момата пише, че е била навършила пълнолетие, когато е правила "оборт". Simple Smile

Бях мярнала една друга тема, в която 16-годишна мома задаваше същите въпроси, та реших, че може да е същата. Понеже там ѝ казаха, че не може да прави аборт без подпис на родител като непълнолетна, може да е решила набързо да порасне.

# 392
А, намерих я другата. Явно съм се припознала.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=791195.0

# 393
Цитат
Та първа сериозна работа (преди 8 години) като оператор в мобилна компания което означава смени постоянно . Аз на 19,работя там от месец-два и живея с приятеля ми(вече мъж) от същото време.Много нови неща на куп.

А преди това жена ли е бил? newsm78

# 394
Цитат
Та първа сериозна работа (преди 8 години) като оператор в мобилна компания което означава смени постоянно . Аз на 19,работя там от месец-два и живея с приятеля ми(вече мъж) от същото време.Много нови неща на куп.

А преди това жена ли е бил? newsm78

Може би сега не е гадже, а съпруг  Peace

# 395
  • забравих си мисълта...
Цитат
Супа топчета, свински бекон с ориз и целувки.

Мога да си представя какъв е вкусът на свински бекон с ориз, но и с целувки, не съм опитвала още. Wink

# 396
Това е най-обикновено изброяване. Едва ли някой не би разграничил свинското от десерта.

# 397
  • забравих си мисълта...
Това е най-обикновено изброяване. Едва ли някой не би разграничил свинското от десерта.

Знам, но така написано звучи различно. Може би по-скоро е за правописната тема. Wink

# 398

Знам, но така написано звучи различно. Може би по-скоро е за правописната тема. Wink
Точно звученето му се губи. Ако го прочетеш на глас, можеш да направиш съответните паузи и да " отделиш" бекона от целувките. Авторката би могла да замени съюза и със запетая, но едва ли някой задълбава чак толкова, когато изброява какво е сготвил днес.

# 399
  • забравих си мисълта...

Точно звученето му се губи. Ако го прочетеш на глас, можеш да направиш съответните паузи и да " отделиш" бекона от целувките. Авторката би могла да замени съюза и със запетая, но едва ли някой задълбава чак толкова, когато изброява какво е сготвил днес.

Нямам намерение да споря. На пръв прочит, мен ме разсмя. Не е задължително и теб да разсмее.

# 400
  • София
Цитат
От 2 седмици ще ми се праснат гърдите, на 21 се появи бледо розово зацапване, но нямаше и да го видя ако не "ровя" докато взимам душ, така напипах и матката, че е с много различна форма, а и много тварда Embarassed  Чела съм че когато има бременност става мека....
Чудех се за тук ли е или за правописната!
Обаче с това опипване на матката... hahahaНякои хора се преглеждат сами по невероятен начин.

# 401
  • София
То бая ровене си е било Joy

# 402
Някои си напипват матката, други - яйчниците...  Laughing

# 403
Така, както са тръгнали, дали някой няма да си прегледа и сърцето...

# 404
  • Пловдив
Докато не стигне до матката през гърлото - всичко е наред!

Общи условия

Активация на акаунт