Смешки от форума - 15

• 138 523
  • 1 338
  •   1
Отговори
# 375
  • забравих си мисълта...
Не разбрах смешката. Embarassed
Момичетата са объркали темата

Не, не е объркана темата, на мен ми е смешно и то много, мака, че ако някой следва рецептата, може жестоко да се изгори. защото панировката се прави като продукта се потапя последователно в брашно, яйце, галета и тогава се пуска в сгорещено олио. Има и други начини за паниране, но тук няма да ги обсъждам. Както вече споменах, в олио се пържи панираният продукт. Така както е написано в цитата, излиза да се панира в сгорещено олио и като си представих в действие, това което е написано в рецептата, не можах да не възкликна "Ооох, боли". Ако някого сте панирали нещо, ще разберете колко глупаво е написана рецептата и веднага си личи, че който я е писал, явно не знае какво означава панировка.

Последна редакция: нд, 13 юли 2014, 13:16 от Venetta

# 376
Сега разбрах; не ми хрумна да възприема буквално написаното.

# 377
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Винаги е удоволствие да попадна на пост на Човечето Grinning
Направо лозунг става: Свирка направи - любовницата пребори!  Joy
Давам цитата с препратка, понеже цялата тема е Crazy

# 378
  • Там, където ме обичат
Тази с дамските превръзки просто трябва да говори с тази дето водата не я мокри.. Laughing
rotfImbo rotfImbo

Цитат
Да много е лесно в всеки форум и тема да се появят няколко кокошки които само да се подиграват кой си бран половинката. ..... Щом им е толкова смешно сто процента или е някоя не виждала мъж за когото да си заслужава да се бори или любовника и е женен.

Е, сега аз от кои съм?  Mr. Green

Последна редакция: чт, 17 юли 2014, 19:14 от foxysilver

# 379
  • София
Zdraveite,iskam da popitam za intimniq dush! Moje da wi se stori glupawo no sled kato tazi technost wleze  w wlagalishteto s neq kakwo stava?Trqbwa da q ostawq da si izteche samichka pod formata na urina li kak ?            Обикновено не чета на този език,ама това е просто нямам думи.

# 380
Кой казва, че няма чудеса? Ето, и урина изтича от влагалището, или по пътя на осмозата отива в пикочния мехур Joy

# 381
  • забравих си мисълта...

Кой казва, че няма чудеса? Ето, и урина изтича от влагалището, или по пътя на осмозата отива в пикочния мехур Joy

А и в днешно време не се знае  още дали "обортът" урежда здравината на плода. Simple Smile
Това са чудесата на 21 век явно. Simple Smile

Цитат
Преди години забременях, но впредвид редица обстоятелства ми се наложида направя оборт, бях навършила пълнолетие. Въпроса ми е възможно ли е след като съм правила оборт да имам проблем със забременяването в бъдеще ? Обортът би ли се отразил на здравината на плода?

# 382
  • HH
Да беше сбъркала само един път, щях да го приема за клавиатурна грешка, нищо че "о" в другия край от "а". Ама тя наистина не е наясно. Joy hahaha

# 383
Ако "обортът" беше написан само веднъж щях да го приема като машинална грешка, но.... толкова пъти - как можеш да правиш нещо, да се притестняваш от последствията му, а да не знаеш как точно се нарича това newsm78  Ами живеем в 21 век, ползва се интернет, каква е тази вопиюща неграмотност във всяко едно отношение? Понякога се смея, понякога просто замлъквам в нямо възмущение Mr. Green

# 384
  • София
Да беше сбъркала само един път, щях да го приема за клавиатурна грешка, нищо че "о" в другия край от "а". Ама тя наистина не е наясно. Joy hahaha
На БДС клавиатурата са една до друга  Peace

# 385
Това с "оборта" не беше ли 16-годишно, или бъркам момите?

# 386
  • забравих си мисълта...

Знам ли... замислям се дали не е решила, че "аборт" е грешно, може би си мисли, че правилно е "оборт". Wink  Та в този ред на мисли, здравината на плода зависи от оборотите. Ако са били бавни и нежни, може и да не го увредят, но ако са били бързи... знае ли се. Wink Wink Wink

Това с "оборта" не беше ли 16-годишно, или бъркам момите?

Как` Сийка, ами момата пише, че е била навършила пълнолетие, когато е правила "оборт". Simple Smile

# 387
  • София
Божке, тези девойки са проспали всички часове по биология!

# 388
  • Варна
Не само  Shocked а и така да беше пак е достатъчно...

# 389
  • HH
Божке, тези девойки са проспали всички часове по биология!

Те май и на Български език и литература не са ходили  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт