Смешки от форума - 15

• 138 495
  • 1 338
  •   1
Отговори
# 525
.... "Как бихте реагирали?"  ooooh!
Трябва да я питаме в темата ѝ какво е мнението на ясновидките ѝ по въпроса.
Ох, в последно време големи смешки чета във форума.

Мислех да я питам, как така 3-те ясновидки не са я предупредили за опасния дядо на басейна.Ама реших да не го правя, да не ме обвини, че съм провокатор  Crazy

# 526
Ееее стига де Simple Smile оставете я жената на мира вече Simple Smile То се видя, че тя си знае нейната, така че няма смисъл Simple Smile

# 527
Заради трите ясновидки намерих темата. Пълно е с бисери, но си харесах това:
"съзнателно съм избрала синковеца да е с ПЪТ 7"

# 528
Ееее стига де Simple Smile оставете я жената на мира вече Simple Smile То се видя, че тя си знае нейната, така че няма смисъл Simple Smile
Няма пък! Забавно е!

# 529
  • София
аа, път 7 е от онези нумерологията ли? Да се роди на такава дата, че числото на пътя да е 7? Майко мила! А аз си мислех, че каквото му е на късмет.

# 530
Ахаааа, ето защо е толкова добро дете...Много предвидлива майка!

# 531
А аз си мислех, че каквото му е на късмет.
А де! И аз така мислих, но явно защото и аз не съм стигнала нужното ниво на развитие и не се допитвам до три ясновидки.

# 532
Мен майка ми, без да иска, ме е родила с такъв път.

# 533
То и аз съм с такъв път и навремето малко се занимавах с нумерология, та за човек, който вярва в такива неща и е запознат донякъде, никога не бих избрала точно това число. Не е лошо, интелигентни хора, вглъбени, някои склонни към пиене, възможна самота..... Така че, ако е по съдба - какво да се прави, но да го избереш нарочно newsm78

# 534
Няма значение какво е числото, но да направиш планово секцио (защото по друг начин не виждам как ще се "избере") ... не по медицински причини, не след консултация с лекар, а заради едната нумерология ( и след консултация с ясновидци вероятно)... Нямам определение за това ooooh!
Ама то с тая моя ниска степен на развитие, къде съм тръгнала да мисля над толкова дълбоки теми.

# 535
Ама то с тая моя ниска степен на развитие, къде съм тръгнала да мисля над толкова дълбоки теми.

И не само това, ами и не уважаваш труда й, щото тя е проверила таз' работа и се е консултирала с ясновидките  Wink Тя сложи в малкия си джоб всички  Joy

# 536
Малко се оливате в плюенето, какво ви интересува как е раждала жената и какво число е избрала. ooooh! И защо разваляте темата за смешките? Знам, знам, забавно ви е Crazy

# 537
Малко се оливате в плюенето, какво ви интересува как е раждала жената и какво число е избрала. ooooh! И защо разваляте темата за смешките? Знам, знам, забавно ви е Crazy
Напълно подкрепям казаното от теб. Последните страници от темата са или обяснения кой какво имал предвид и защо му е станало смешно, или оплюване... От 20 известия от последното ми влизане, само 2 от тях бяха цитати ooooh!

# 538
  • София
Цитат
Преди да забременея ,имаше много странни почуквания ,който се повтаряха през два - три дена , идващи от мазето. По скоро вечерно време към 10 - 11  часа да е било .. Ходихме гледахме дали няма някое животно , сещате се , а бе изключихме всички възможни реални отговори на въпроса , от къде е това почукване .. И не можахме да си го обясним .. И след 2 месеца разбрах ,че съм бременна ..
Не знам дали това има някаква връзка  newsm78 , но едва сега се замислих ..

Ами ... най-вероятно има.  Mr. Green
 Странните почуквания от мазето трябва да се включат към първи признаци на бременност, даже по-скоро към предварителни признаци на бременност.

# 539
  • В сърцето на любимия човек
Цитат
Преди да забременея ,имаше много странни почуквания ,който се повтаряха през два - три дена , идващи от мазето. По скоро вечерно време към 10 - 11  часа да е било .. Ходихме гледахме дали няма някое животно , сещате се , а бе изключихме всички възможни реални отговори на въпроса , от къде е това почукване .. И не можахме да си го обясним .. И след 2 месеца разбрах ,че съм бременна ..
Не знам дали това има някаква връзка  newsm78 , но едва сега се замислих ..

Ами ... най-вероятно има.  Mr. Green
 Странните почуквания от мазето трябва да се включат към първи признаци на бременност, даже по-скоро към предварителни признаци на бременност.

smile3544 smile3544 smile3544

Общи условия

Активация на акаунт