Смешки от форума - 15

• 138 429
  • 1 338
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас
Цитат
Аз ти кажах  но и аз да не  остана по назад си  направих но .поне ми става лошо от два дена и то по едно и също време ай повърнах от водата за уста ай ако цикълати е редовен си изчакай аз с няква аномалия

Не просто с "няква", а с голяма аномалия.

# 631
  • София
 Joy

# 632
Цитат
Здравейте...имам едно прясно мляко отпреди 4дни , сега сложих да се стопли част от него,но се проби...мога ли да му сложа малко лимонтузу
Май иска да каже,че и се е пресякло млякото Joy

# 633
  • Бургас
Цитат
Здравейте...имам едно прясно мляко отпреди 4дни , сега сложих да се стопли част от него,но се проби...мога ли да му сложа малко лимонтузу

Аз по-скоро бих му сложила малко смекта или лопедиум за баланс.

# 634
Аз по-скоро бих му сложила малко смекта или лопедиум за баланс.
newsm10

# 635
  • Ямбол
Цитат
И ние така му казваме на това мляко.

# 636
А, аз, защо си мисля, че с лимонтозу млякото се "пробива"  Sunglasses /пресича, де/ повече. Май имаше някаква рецепта за домашен кашкавал ли, за сирене ли...

Но смектата като гарнитура е по-сигурна, хаха

# 637
  • out of space
А, аз, защо си мисля, че с лимонтозу млякото се "пробива"  Sunglasses /пресича, де/ повече. Май имаше някаква рецепта за домашен кашкавал ли, за сирене ли...

Но смектата като гарнитура е по-сигурна, хаха

Извара или кашкавал.

# 638
  • out of space
Joy Хубаво е, че сте слезли от градския транспорт и сте на сватба.

Е, след сватбата ще се прибираме с него.

Joy

# 639
Цитат
И Моята дъщеря още не можеше да говори, обаче видеше ли някой да яде нещо и веднага отиваше до него и гледаше и преглъщаше.... що срам съм брала с нея. На приятелка пък детето обикаляше по масите и жално молеше: "Може ли малко храничка?" нищо че се е натъпкала току що като попско дете на задушница Crazy

Съвсем добронамерено го споделям, представих си живо картинката с двете мъничета и искрено ме разсмя Simple Smile

# 640
Не мога да не споделя нещо след горния цитат.
Моята кръщелница, на 2 годинки тогава, искаше да опита бирата от чашите ни в едно заведение. Всички на масата естествено отказаха и тя в следствие на това тръгна покрай останалите маси на заведението и крещеше "БИРА ДААААЙ!" 

# 641
Не мога да не споделя нещо след горния цитат.
Моята кръщелница, на 2 годинки тогава, искаше да опита бирата от чашите ни в едно заведение. Всички на масата естествено отказаха и тя в следствие на това тръгна покрай останалите маси на заведението и крещеше "БИРА ДААААЙ!" 

Ха-ха, това наистина е смешно и сладко Grinning

# 642
  • вятър в маслините, вятър над хребета
От "Звездни компромати"
Цитат
Здравейтеф работила съм 2 г. И 6 м. На 340 заплата при напускани по взаимно съгласие какво ми се полага от бюротопо труда
Whistling

Цитат
Спрете да нападате и да наричате хората с кучета СОБСТВЕНИЦИ и КУЧКАРИ.Как да наричаме хората с деца ПРИТЕЖАТЕЛИ и ДЕТЕВОДИТЕЛИ?
Явно "родители" вече не е достатъчно добър термин Laughing

Последна редакция: пт, 29 авг 2014, 01:45 от joy_r

# 643
Цитат
Разбира се ,че има поне 5 нормални начина да се даде пилето на кума.
Най-простичкия е отиваш подаваш го през масата,кума си го взема и толкоз.
Може и да дадеш на кума ваучер за пиле на грил.Не знам дали има де.

Joy

# 644
  • София
Темата за пилетата наистина е добра Simple Smile
Цитат
Сега се сещам, че преди време бях на една сватба с надиграване. Затанцуваха двама танцьори с пилето и тортата, като от подносите им капеше я торта, я някоя маруля, защото невъзпитаното хлапе на кумовете ходеше да ги блъска и да ги спъва. Накрая от изпадналите неща една си беше понатъртила седалището, след като се подхлъзна на един изпаднал зарзават

Цитат
Гнус ме е.Определено се пипа и се подхвърля повече от едно печено пиле.
Друго е да печено пиле на табличка завита с целофан/примерно/ и пиленцето не се цапа.
Ама ще се загуби човешкия му облик.

Последна редакция: пт, 29 авг 2014, 11:44 от violenzaa

Общи условия

Активация на акаунт