Смешки от форума - 15

• 135 796
  • 1 338
  •   1
Отговори
# 780
  • Ямбол
....
Само голяма ме притеснява, другото звучи добре.  Joy
....
А сега е още по-голяма и вече с друга посока.

# 781
Цитат
На другата 2гинеколожки й казаха "стресиран яйчник" / малко като в "Сексът и Градът" с депресираната вагина  Embarassed /

Хайде сега всяка от вас да си хване Минката под мишница и... на психолог!  Naughty
По-тежките случаи - на психиатър.

# 782
# 783
Цитат
1. Тази диета ми е даде една приятелка, чиято свекърва е ендокринолог

Цитат
Забележка: Свекървата на приятелката ми е Патолог, сбъркала съм и специалността, за което се извинявам.  

Става въпрос за някаква химическа диета. Надявам се, че свекървата на приятелката не се снабдява с пациенти по този начин...  Whistling Laughing

# 784
Диетата на патолога - не яж, не пий, не дишай Shocked #Crazy
 Joy

# 785
Може и в обратен ред, по-бързо става...

# 786
  • Пловдив
Да не съм си ги показвала аз?! Mr. Green

Почти съм сигурна ,че ако се направи отделна тема "Покажете си ци.ите",татковците ще станат повече от мамите във форума  Mr. Green
Имаше такава тема преди години, отбеляза се засилено нашествие от разни мъжки форуми.

# 787
Цитат
тази дума "месоядни" ми звучи обидно, така че имай предвид, защото модераторите са на един клик разстояние.

# 788
  • София
На мен вегетариантството ми звучи обидно, така че много внимавайте да не ме свържете с него под каквато и да било форма.  Naughty

# 789
Няма, Тони. Simple Smile
Заплахата е от месоядна към неядяща месо, използвала думичката.

# 790
  • София
Няма, Тони. Simple Smile
Заплахата е от месоядна към неядяща месо, използвала думичката.
А, в такъв случай не виждам драма изобщо!

# 791
На мен днес определено ми е ден.  Party

Заглавие: червен конец против уроки от къде. ?
Цитат
Здравейте , от доста време се чудя от къде може да си купя такъв конец против уроки искам да е нещо хубаво за да може децата да го харесат ? Smile ако имате идеи къде продават в големите градове слушам благодаря ви много

# 792
Добра идея за нова пазарна ниша   Mr. Green

# 793
]Може би от магазина за  предпочитани от децата ,червени конци.Тия хора наистина ли са толкова ограничени или се правят на интересни.

# 794
Или да пише на онази манИкенка от Лондон (мъжа и дето футболист ,600 лв.де)да и купи,децата със сигурност ще го харесат

Общи условия

Активация на акаунт