Смешки от форума - 15

• 135 855
  • 1 338
  •   1
Отговори
# 795
Последните 5, 6 страници ме довършиха от хилеж. Покрай тази тема отдавна отказах комедиите.

Heart Eyes
Скрит текст:
'звинетИ, че оспамих!

# 796
Разочарована съм - дългогодишни форумки със стаж, а да помислят Катрала за Лаура СГ. Нищо общо - Катрала може да е дразнеща понякога, но е дори прекалено открита. Няма да си направи нов, таен профил с фалшив аватар. По-скоро залагам на застаряваща антисекси лелка с ниски доходи, която се опитва поне във виртуала да впечатлява, защото в реала е след деветата дупка на кавала.

# 797
Цитат на:  link=topic=425320.msg28951739#msg28951739 date=1409837098

- същата вечер сядаме на маса и той ми тика дамаджаната в ръцете с думте 'сипвай, снахо, снахата се познава дали е добра по това как налива ракия' и аз трябваше да седя горе-долу диванче праз да му следя чашата пълна/празна

Ех, тези изрази, 'дето все сме ги чули-недочули, разбрали-недоразбрали.  Wink

# 798
Аз пък одеве мернах една презюнкция, но диванчето с праз води по точки Grinning

# 799
  • Ямбол
Цитат
Отделно има страхотна смес, действаща, като имуностимулант и полезна за белите добове:
10 яйца, добре измити, сурови, се заливат със сока на 2кг лимони/ да не се слага в метална купа, стъкло или пластмаса.
Интересно в какво трябва да се сложи? newsm78

# 800
Цитат
Отделно има страхотна смес, действаща, като имуностимулант и полезна за белите добове:
10 яйца, добре измити, сурови, се заливат със сока на 2кг лимони/ да не се слага в метална купа, стъкло или пластмаса.
Интересно в какво трябва да се сложи? newsm78

В дървена чутура.

# 801
  • София
Може и керамика, порцелан, глина.... Има варианти.

# 802
  • Ямбол
И поради що не трябва да се слага в стъкло лимонът?

# 803
  • Луната ни пази
Разочарована съм - дългогодишни форумки със стаж, а да помислят Катрала за Лаура СГ. Нищо общо - Катрала може да е дразнеща понякога, но е дори прекалено открита. Няма да си направи нов, таен профил с фалшив аватар. По-скоро залагам на застаряваща антисекси лелка с ниски доходи, която се опитва поне във виртуала да впечатлява, защото в реала е след деветата дупка на кавала.
Всъщност е напълно вероятно да е реален образ, имам подобна ..ммм... позната, да кажем. Ограничила съм контактите с нея до нула, след като стана шеф на нещо си, любовникът и и купи апартамент и кола и тя започна да пие само от "онова" вино, да ходи само в "онзи"  ресторант и т.н. и да смята хората, които взимат по- ниска от нейната заплата, за нисши. Едва ли тя е Лаура, но определено в реала има подобни образи.

# 804
И аз мисля, че в реала има такива екземпляри.Комплексите се избиват най-добре в мама-та, щото нито някой може да ти провери виното марково ли е, нито дали колата ти има газова уредба  Wink

# 805
И поради що не трябва да се слага в стъкло лимонът?

Дай темата и ще попитам. Simple Smile

# 806
  • Ямбол
Аз мисля, че е искала да каже, че не може в метал, само в стъкло или пластмаса, ама тя тази така си пише по принцип и затова прозвуча като смешка. Но ето темата: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=752490.msg28952180#msg28952180

# 807
  • Пловдив
Аз пък одеве мернах една презюнкция, но диванчето с праз води по точки Grinning

Презюнкцията се среща сравнително често, също и гастърбайтър ме кефи (не че е българска дума, че да има утвърден български правопис, но ъ-тата лично на мен ми идват в повече, особено първото). Към диванчето праз бих прибавила "от няма и къде" вместо "от немай-къде" (с тире, без тире, с интервал, без, все тая, но не "няма и").

# 808
Аз мисля, че е искала да каже, че не може в метал, само в стъкло или пластмаса, ама тя тази така си пише по принцип и затова прозвуча като смешка. Но ето темата: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=752490.msg28952180#msg28952180

Лили, малко ми е неудобно в тази тема.

Относно "презюнкцията" - може да е бил някой испаноговорящ.
presunción

# 809
  • Ямбол
Да, и аз не посмях в темата и то не за рецептата само, а и по принцип -  звучи отвратително да предлагаш такъв вид надежда и то на не малка цена. Ама този път си прехапах езика, виждам, че и другите не са я отразили.

Общи условия

Активация на акаунт