Смешки от форума - 15

• 135 864
  • 1 338
  •   1
Отговори
# 810
  • Пловдив
Цитат
Относно "презюнкцията" - може да е бил някой испаноговорящ.
Да, помня, че и аз като търсех преди време дали няма латинска дума "презункцион", ми излязоха десетина резултата, в това число някакво заглавие "Presunction of Evil", но от тях не ми стана ясно какво значи - презумпция или нещо съвсем друго.

# 811
Цитат
Относно "презюнкцията" - може да е бил някой испаноговорящ.
Да, помня, че и аз като търсех преди време дали няма латинска дума "презункцион", ми излязоха десетина резултата, в това число някакво заглавие "Presunction of Evil", но от тях не ми стана ясно какво значи - презумпция или нещо съвсем друго.

Не владея испански, но съм търсила по същия повод.
presunción - Cosa que según la ley se tiene como verdadera mientras no se demuestre lo contrario.
"presunción de inocencia ."

# 812
Цитат
... След няколко дни вечерта, докато гледаме телевизор, телефонът на баща ми звъни...

Joy

# 813
  • Бургас
Цитат
... След няколко дни вечерта, докато гледаме телевизор, телефонът на баща ми звъни...

Joy

Тая да не е същата дето викаше "Ти с телевизора няма да ма плашиш, ей"  Laughing

# 814
Цитат на:  link=topic=797601.msg28957737#msg28957737 date=1409914696

Когато спря да яде, бяхме близко до Асарел Медет, къпахме го в минерален басейн в с. Баня (беше пълно с дечица), сега чета за умряла риба в реките в района. Притеснявам се, не дали има злояд период, а да не се е натровило. Мисля, че трябва да има причина.

Какво въображение трябва, за да направиш връзка между умряла риба и злоядството на детето?  Crazy

# 815
  • HH
Цитат
... извини ме, от тези, дето живеят в острено от моливи, отличавам само хомяците.

Joy Joy Joy

# 816
Последното не мога да го схвана  Thinking Превод, моля

# 817
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Хамстери, морски свинчета, чинчили и т.н. се отглеждат в аквариуми, постлани със стърготини Peace.

# 818
И аз не разбрах кое е смешното, думата хомяк ли?

# 819
Ахаха, острено от моливи=стърготини, според мен това е смешното.  Джой, мерси, нямаше да се досетя, макар да знам за аквариума и стърготините.  Joy

# 820
Ахам, понеже съм гледала и им давахме всякакви неща за острене на зъби и в аквариумчето им имаше не само такъв талашит и за това не можах да стопля и аз  Simple Smile

# 821
  • забравих си мисълта...
Не е от форума, но не мога да се въздържа, да не го споделя. Simple Smile

Das Gehirn via Radio PSR

Мини есе от един четвъртокласник на тема "Мозъкът"
Есето е разпространено от радио PSR

И превод на есето, за тези които не разбират немски. Simple Smile

Цитат
"Мозъкът

С мозъкът човек мисли, че мисли. Освен това той се ползва за главоболие. Намира се в главата директно зад носа. Когато човек киха, той капе.
Мозъкът е много чувствителен орган. Поради тази причина повечето хора го използват изключително рядко."

Оригиналът

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 07 сеп 2014, 04:33 от Venetta

# 822
Диванче праз Joy Joy Joy о, любимо диванче праз Heart Eyes Joy

записвам си го в тефтеря Crazy

# 823
Ахаха, острено от моливи=стърготини, според мен това е смешното.  Джой, мерси, нямаше да се досетя, макар да знам за аквариума и стърготините.  Joy

По принцип тези стърготини не се получават, като се острят моливи.

# 824
Venetta,хубаво есе Wink пък и 2 му писали.Като се има в предвид ,че 1 е за отличен-много са го поощрили hahaha

Общи условия

Активация на акаунт