Смешки от форума - 15

• 135 811
  • 1 338
  •   1
Отговори
# 1 140
По повод кой предпочита за съсед:

Цитат
По-добре стар кукундел, отколкото Бг випка. Joy

Joy

# 1 141
 Резюме на "Народът срещу Мамасита":

Ох, Mamacita, добре. Simple Smile

Възможно ли е да не превръщаш и тази тема в поредната проповед Как Да Правим Нещата Перфектно Без Елементарни Усилия В Десет Лесни Стъпки, Които Ще Ви Повтарям, Докато Не Остана Само Аз В Темата?

Просто питам - ако ти липсват предизвикателства...

# 1 142
Те-ма-та! Те-ма-тааа!

# 1 143
Кликни върху " Цитат на...."

# 1 144
Момичета Лекси тотално ни  ignore2 гледам вече сме 77 стр.,а няма нова тема.Лекси смили се над нас  Peace

# 1 145
Анализ на Вип Брадър:

Цитат
Ох, ама много сте сериозни Laughing На мен  всички ми  изглеждат на ВИП мрънльовци и все пак по някакъв начив са ми сладки:
Албена - Искам да съм Пипи, но се наложи да порЕсна, защото майка ми е Мери Попинз.
Уош - И аз искам  да порасна.
Влади - Аз пък не искам да порасна.
Людмила - аз съм Мери Попинз.
Жени - Не искам да съм мъж
Тачо - Искам да съм мъж
Линдарева - Искам да съм с някой ,който иска да е мъж...но не съм сигурна дали съм сигурна.
Кали - Искам да съм слънце, така ще  осветя с лъчите си всяка прашинка...и после ще я забърша.
Камелия Воче - Искам да съм с мъж.
Наско - И аз!
Иво - то и аз, ама преди това искам да съм с Кучкова...ако може  преди това  да поспя...след това също.
Кучкова - Искам думи с повече Р, за да изпъкне чара ми.(затова предпочитам Линдарева, там от всякъде изпъквам)
Йорданка - Искам сирене, добре че излезе Камито, че все опорочаваше тази дума.
 Ели - искам да съм зрител - оп, ма то верно ,че всичко което искам се случва! Mr. Green

Joy

# 1 146
2 Bad, благодаря, че ти е харесало Hug Явно  и на други, защото вече го видях  пльоснато  на няколко места из нет пространството... Човек да го е страх вече да напише нещо в този форум Rolling Eyes

# 1 147
2 Bad, благодаря, че ти е харесало Hug Явно  и на други, защото вече го видях  пльоснато  на няколко места из нет пространството... Човек да го е страх вече да напише нещо в този форум Rolling Eyes

Еее, стига де, не се сърди, толкова е готино!  Hug

# 1 148
 Hug няма проблем

# 1 149
Цитат
.... по това време гадже й беше Петко на Преслава, който се ожени за Яна на Орлин...

# 1 150
  • Euskal Herria
Цитат
Здравейте.Моля да ми помогнете да намеря добър детски педиатър

# 1 151
  • Бургас
Цитат
Здравейте.Моля да ми помогнете да намеря добър детски педиатър

Това ми напомни на една аптекарка. Влиза жена в аптеката и я пита "Има те ли Аудиспрей джуниър". Аптекарката "Не, но имаме Аудиспрей за деца".

# 1 152
Чета поста на Джулката и си викам - кой пък влиза в аптеката да търси части за Ауди   Embarassed Embarassed

# 1 153
  • Бургас
Чета поста на Джулката и си викам - кой пък влиза в аптеката да търси части за Ауди   Embarassed Embarassed

Е, и да търсеше, съм сигурна, че въпросната аптекарка щеше да й продаде  Laughing

# 1 154
Заглавие на темата:
Какво бихте снимали във вашият любим/а?

Съдържание на темата:
Цитат
Какво бихте снимали във вашите любими хора освен лицата им и какво друго бихте снимали което да ви е спомен Завинаги?

Не знам защо, но ми прозвуча много зловещо. Направо  newsm43 bishop

Общи условия

Активация на акаунт