Фризьорски салон в Слатина

• 4 929
  • 14
  •   1
Отговори
Здравейте момичета,

може ли да ми препоръчате фризьорски салон или фризьор в Слатина, от който сте доволни.
Ще си сменям фризьора и ми се иска да знам нещо за бъдещия Stuck Out Tongue

Благодаря на отзовалите се Simple Smile

# 1
И от двата съм доволна:

# 2
  • София
Не точно в Слатина, но в Гео Милев съм ходила в Студио ДжиДжи и съм доволна.

# 3
Елинор и Грация  Peace :peace

# 4
А пт Стилисимо (ако все още го има) на ул. Теменуга имате ли някакви впечатления. Има положителни коментари за салона, но старички.....

Преди няколко месеца посетих Арлет в Галакси центъра, не мога да се оплача, бях обслужена любезно и ми беше отделено достатъчно време, само че дооформянето след изсучашане - един вид да изрежем стърчащато, води до по-трудно оформяне сам в къщи, а и цените са им завидни.....

# 5
Аз ходех доста време в Стилисимо, но явно си повярваха- доста клиенти имаха и претупваха клиентите за да не изпуснат следващите. Освен това вдигаха цените редовно...вече не съм клиент там.
В Елинор съм била с ваучер, момчето се постара, но определено не мисля, че в този салон се подхожда професионално. Сега не знам как е.
Веднъж ходих при Деси- Десита Стил, салончето е мъничко и закътано, в блок 21 от към детската площадка. Останах доволна от нея.
Приятелка ходи в блока на ул Мъдрен, но от към страната на пазарчето -тази ул. не я знам как се казва и е доволна от мацката там. Има салонче в новото блокче до ОДЗ Шарено петле, там също съм чувала добри отзиви.
В бл. 51 има салонче, козметик и фризьор, позната ходи там и твърди, че е доволна.
Май без проба- грешка няма да мине, защото личното впечатление на всеки е различно.

# 6
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Нахлувам да споделя пресни впечатления, вчера бях по задачки в Търговски център SkyCity  в Гео Милев, и тъй като се оказа, че трябва да почакам, видях, че имат "салон за красота" ( уточнявам, че за мой срам от два, три месеца се мотая и не ходя при "моята" фризьорка, да ми оправи косата ) и реших да мина от там, да ми "вземат връхчетата" Simple Smile
Попаднах на любезен и старателен младеж, имена не запомних, но съм ок от крайния резултат на услугата - миене на коса, върхове, подсушаване, младежа си игра да ми я оформя с четка и сешоар и т.н.
Така, че можете да пробвате там!

# 7
Наистина без проба-грешка не става Simple Smile
А този салон с Say city какви са му цените, на теб колко ти взе за процедурата?

И аз с прясна информация - Тъй като се оказа, че Стилисимо ми е мн близо реши да ги пробвам. Като видях терасата нещо се отчаях, но като влязох прилично салонче. Прави сте за факта, че не искат да изпуснат клиент, въпрехи, че си имаха работа и то явно с редовни клиенти, че си говореха на имена, ме взеха и мен. на работа беше една фризьорка, мисля, че Цвети е името, но не съм сигурна. Докато ме постригваше дойдоха още 2 момичета, едното му изми косата друга девойка, с следващата седна вън да си чака, явно си знае процедурата.
Доста бързо работеше фризьорката, не ме разбра какво точно исках да направи с костата ми, но и нейния вариан се получи добре, само да видя сега с поддръжката как ще съм.

А за малките салончета не съм ги виждала, но ще се разходя по квартала да видим. Те фризьорите в тях май повече се стараят вече да си охажват клиентите. Аз ходех среди време при едно момиче, което за 8 лв мие, постригва и изсушава и то не намирам никаква разлика при нея и Арлет, освен в цената, но тя не е в сф вече ....

Последна редакция: сб, 03 май 2014, 18:12 от S-girl

# 8
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
За цялата галимация - 16 лева  Simple Smile Кварталната ми фризьорка ми взема 15 , без никакви "екстри" ( миене на коса и подсушаване с разни четки), така, че съм доволна от услугата.

# 9
За цялата галимация - 16 лева  Simple Smile Кварталната ми фризьорка ми взема 15 , без никакви "екстри" ( миене на коса и подсушаване с разни четки), така, че съм доволна от услугата.

звучи добре Simple Smile

# 10
  • Berlin
А в Стилисимо има ли козметик? Или някъде наблизо? Simple Smile

# 11
Има козметик, но аз честно казано не мисля вече да ги посещавам. Оказа се, че фризьорката така ми е постригала косата, че ако искам да имам прическата, закоято отидох при нея, ще трябва да си пускам още 6 м косата.....
явно системата с по няклко човека в един час не работи Sad

аз корметик в района ако някой се похвали ще е супер, и нея мисля да сменям, че сега като стана топло се скубем на отворен прозорец с перфектна гледка от блока отсреща....

Последна редакция: сб, 05 юли 2014, 15:49 от S-girl

# 12
Аз да похваля моята фризьорка - Вероника, салона мисля се казва Мари -Ан.Намира се в блока на пицария Конти, срещу помощното училище.В салона има и козметичка, която е много добра уж, но аз не съм ползвала услугите й.С часове се работи, не претупват и не взимат скъпо.Лично аз съм много доволна

# 13
Аз да похваля моята фризьорка - Вероника, салона мисля се казва Мари -Ан.Намира се в блока на пицария Конти, срещу помощното училище.В салона има и козметичка, която е много добра уж, но аз не съм ползвала услугите й.С часове се работи, не претупват и не взимат скъпо.Лично аз съм много доволна

Здравей Simple Smile

Не намирам такъв салон с Google, може ли някакъв адрес или сайт Simple Smile

# 14
А някой посещавал ли е Bella Donna салон, с/у автостанция Гео Милев?

Общи условия

Активация на акаунт