Новите ни козметични похождения 57

• 65 839
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
DimS.разбира се,само да го ''понося '' няколко дни  bouquet

# 556

Bottega Veneta Essence Aromatique

Чудех, защо толкова ми харесва, тъй като употребявам почти само мъжки аромати, а то като взех да търся картинка, се оказа, че било и за мъже.
Bottega Veneta Essence Aromatique Bottega Veneta for women and men

Доста се колебах дали да взема това, че е EDT, а оригинала е EDP, а разликата в цената е минимална, но този аромат повече ми харесва.

Melany99, би ли го сравнила с обикновената (класическата, не лежерната) Ботега Венета? Този е по-мъжки, така ли?

# 557
Здравейте дами. Не знам дали точно за тук ми е въпросът, но не открих по-подходяща тема до 5та страница на КМ Wink Купих си днес от БЗ червило  YSL Volupte sheer candy, номер 7 - sweet fig, който в момента е намален. Поради това погледнах срока - пише 2015 на стикера на български. Сега обаче пуснах оригиналния код на кутията: 62HD02. В няколко сайта ми излизат различни дати, но все гравитират около 2011, което значи, че трите години или са изтекли, или в най-добрия случай остават няколко месеца живот, за които аз ням да го измажа. А дори и да не е изтекло, не мисля, че е редно да се слагат неверни стикери. Вие как бихте постъпили - да го връщам ли? Бих го пробвала да видя как е като аромат и т.н., но доколкото познавам бг магазините, и развалено не биха си го взели обратно.

# 558
  • в 1001-та нощ
Някой беше разказал за такъв случай с друг голям магазин и го бяха приели ... В БЗ - нямам идея как ще реагират, не пречи да пробваш  Peace

# 559
Те за взимане сигурно ще го вземат (ако не е пробвано, в Софора например знам, че приемат връщания и замени), но ми се струва крайно нагло да фалшифицират стикерите, а то си е точно така, ако може да се има доверие на сайтовете. Все пак досега каквото от бутика на ЕЛ съм сравнявала като български стикер и срок на годност по код в сайт, винаги си е отговаряло. Пък червилото с такова желание си го купих, а сега дори не мога да си го пробвам като хората Tired

# 560
  • в 1001-та нощ
Те изобщо не бива да го продават  Peace Май трябва да се проверява кода на място  Crazy

Ако пазиш бележката и ти откажат - можеш да опиташ с КЗП  Peace

# 561
  • Street of Dreams
Ще дам отзиви, като ги изпробвам Peace

BareMinerals Go the Distance

# 562
Аглая Епанчина, не е мъжки аромата определено.
По-свеж е в сравение с другите два. Те всички имат бергамот и цитрус, но тук е по-изразен.
Но на мен не седи никак дълго. Днес се напръсках и след 3 часа не се усещаше нищо.

Класическата Ботега е по-наситена, по-дамска, ако мога така да ес изразя. Има повече цветно усещане, може би от пачулито. Има и тази кожена нотка, което го прави и по-spicy.
Утре ще си пръсна и от него, да видим как ще се държи, че ми дадоха мостра.

Имам мостра и от мъжкият аромат, той определено върви към унисекс. По-мек и някак сладък ми се струва в сравнение с Essence Aromatique.

# 563
  • София
В Сефора съм забелязала, че стикерите със срока на годност също не отговарят на производствения код на продуктите. Става дума за Шанел. Съжалявам за спама  Peace

# 564
# 565
Благодарение на една от най-милите и отзивчиви съфорумки-Алена  bouquet  bouquet  bouquet

# 566
След мострите нямаше как да не си го взема Simple Smile

# 567
  • София
С огромни благодарности към Денси  Hug

* MAC Chromagraphic Pencil Hi-Def Cyan

* Dior Addict It-Lash It-Purple

* Dior Diorshow Mono It-Purple

* Dior Addict It-Line It-Purple

* Dior Addict It-Line It-Blue

* Formula X Nail Polish Alive

# 568
  • София
С огромни благодарности към Денси  Hug
* Formula X Nail Polish Alive

Къде продават Formula X?

# 569
  • София
Наде, подариха ми го. Щели да го внасят, но за сега са отложили (Сефора).

Общи условия

Активация на акаунт