Новите ни козметични похождения 57

• 65 826
  • 729
  •   1
Отговори
# 675
  • Бургас

Третият цвят Wonderland  Heart Eyes

# 676
- не мога лятото без нея  Heart Eyes

# 677

Честито Hug Прекрасен цвят Heart Eyes

Честито и на всички, които са си взели четки на Hakuhodo. Не знам дали в момента на пазара има по-добри от тях.

# 678
  • в 1001-та нощ
Ауу, тука явно всички сме умиращи....от щастие Mr. Green Mr. Green, вкл и аз !

Скрит текст:

Aз направо се превъзнасям в небесата  Mr. Green

# 679
  • Плевен
И аз и аз  Heart Eyes

# 680
  • в 1001-та нощ
Ми така, де  Joy hahaha по случай деня на детето сме си взели четки и боички да се оцветяваме  Joy hahaha

# 681
От къде ги вземате тези Хакуходота, моля кажете.

# 682
  • Torino,IT

Check Please ето линка Hug

# 683
душ гел иогурт и бъз Рефан   бутер крем за тяло с бъз и иогурт Рефан крем за лице с екстракт от охлюви Виктория Бюти Матираща база за лице Инглот                                          

Последна редакция: нд, 01 юни 2014, 21:30 от sweety :)

# 684
  • Бургас
- не мога лятото без нея  Heart Eyes
...

Заредили ли са в България вече продуктите с обновената формула?

# 685
За Весито S_P и всички, които са хвърлили око на Rodeo Belle палетата на Zoeva:

Скрит текст:
Изобщо не му мислете много да я купите. Лека и компактна палитра, картонена с магнит. Изключително наситени и плътни цветове за всякакви поводи. Нанасят се с едно минаване на четката, не се пращат. На светлата ми кожа и светли очи стоят по-тъмни, отколкото в палитрата. Early Sunrise е нежната класика за очна линия, Cactus Flower е много модерен цвят, червеното е дръзко, драматично и интензивно, Yee Haw! е синьо-зелена холограма и мой фаворит, Smoking Gun е доста тъмен, но е идеален за smokey eyes. За съжаление последните два цвята - тъмносиньо матово и  обсидиан-черно (от автомобилната индустрия - черно с червени перли) ми стоят просто черно. Няма да използвам единствено камилено-кафявото и златно-кафявото, просто защото не ми отиват.
Само за трайността не мога да кажа нищо, понеже съм ги носила за кратко.

Много благодаря за отзивите  Hug

Тези четки, дето ги размахвате последните страници, са супер изкушаващи. Ще вземете да ме вкарате пак в разхищение, а хем съм решила да не купувам повече четки, че станаха много и без това  Crazy

# 686
Аленка, браво на теб Sunglasses Sunglasses, много ти се радвам, да знаеш Hug Hug

Ще ми е интересен най много индиго пигмента , изглежда страхотно !

# 687
  • в 1001-та нощ
Ами, ще го видиш, ако дойдеш на нашето място Simple Smile и си вземи кутийка  Heart Eyes

# 688
  • София
Pupa like a doll blush 206

# 689
  • Бургас

ММ обеща следващият път като има работа до Париж просто да не ми казва, винаги заминава със списък Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт