Syoss - изправящ спрей за 4-ри дни ???

• 1 845
  • 5
  •   1
Отговори
Добър вечер, дами  Hug! Понеже искам да имам права коса в домашни условия като след фризьор, се натъкнах съвсем случайно на един продукт на Сайъс, за който казват че запазвал перфектно права косата до 4-ри дни  Thinking Въпросът ми е: Някоя от вас ползвала ли го е и какво и е мнението? Много му се навивам, защото пресата ми е хубава, ама като ми види косата малко влага и ....  smile3511 newsm45 Ако някой не се сеща за кой продукт говоря, ето линк към снимка http://www.otzivi.bg/storage1/images/catalog/item230/pic225/View.jpg   Peace

# 1
Не съм я засичала по рафтовете посочената стока,но марката като цяло е е от най-долния клас,според мен.
Добре изправена коса се постига с качествена преса,термозащита и финиш.
Аз не мога 4 дни да не си измия косата,какъв е този продукт.

# 2
Не съм я засичала по рафтовете посочената стока,но марката като цяло е е от най-долния клас,според мен.
Добре изправена коса се постига с качествена преса,термозащита и финиш.
Аз не мога 4 дни да не си измия косата,какъв е този продукт.

И аз съм така, 4-ри дни да не си измия косата... Охх много искам да си взема нещо термозащитаващо, но не знам какво... Изчетох толкова много по форумите, но не мога да си избера, а ми е нужно, защото не си харесвам косата по естествен начин - или я изправям, или я къдря #Crazy H.eod; гледам да е 2 пъти в седмицата, но колкото и да е малко все се уврежда Confused

# 3
Аз ползвам термозащита Джон Фрида.Доволна съм.
Мия през ден,сешоар+преса.

# 4
Аз ползвам термозащита Джон Фрида.Доволна съм.
Мия през ден,сешоар+преса.

Благодаря ти!  Hug

# 5
Няма защо, Hug

Общи условия

Активация на акаунт