"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 72

• 26 754
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
# 511
Момичета здравейте завърнах се от ИСТАНБУЛ беше велико преживяване ходих два пъти на сета първия път не снимаха втория път снимаха видях абсолютно всички на живо мн са хубави имам и снимки на някои защото снимането е забранено за съжаление на сета мн е затегнато има много охрана иначе всички бяха на сета без яман разбира се за мои късмет той няма да снима цяла седмица в къщата заради оня тан снима някъде другаде...но беше мн яко имаше мн фенове на снимките мира сестра и и суде снимаха вътре като отидох и само ги виждахме от вън след това дойде кенан аби ха ха а преди това фарук след това ейлюл и мерт адвоката доиде накрая забравих ендер дойде първа мн е хубава но мн бързо влизат в къщата за да не ги снимаш...имам снимки искам да ви ги покажа но не знам как да ги кача Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink

# 512
  • близо до брега на морето
Ще чакаме снимките с нетърпение

# 513
Момичета здравейте завърнах се от ИСТАНБУЛ беше велико преживяване ходих два пъти на сета първия път не снимаха втория път снимаха видях абсолютно всички на живо мн са хубави имам и снимки на някои защото снимането е забранено за съжаление на сета мн е затегнато има много охрана иначе всички бяха на сета без яман разбира се за мои късмет той няма да снима цяла седмица в къщата заради оня тан снима някъде другаде...но беше мн яко имаше мн фенове на снимките мира сестра и и суде снимаха вътре като отидох и само ги виждахме от вън след това дойде кенан аби ха ха а преди това фарук след това ейлюл и мерт адвоката доиде накрая забравих ендер дойде първа мн е хубава но мн бързо влизат в къщата за да не ги снимаш...имам снимки искам да ви ги покажа но не знам как да ги кача Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink

Надявам се,че ще споделиш видяното с нас  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 514

Вярно ли не знаеш как да ги качиш?  Whistling Whistling
Досега що не си се научил, яяяяя  ooooh! ooooh! ooooh!
Качвай там където ти попадне и давай да ги видим  Mr. Green Mr. Green

# 515
# 516
Къзлар,какъв беше линка на сериите с руски превод Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug Hug

# 517
Къзлар,какъв беше линка на сериите с руски превод Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug Hug

http://maxserials.tv/news/priliv_med_cezir_tureckij_serial_na_ru … e/2014-05-04-3709

Заповядай,Мими!  Hug Hug

Cagatay_fen,моля намери начин  да ги споделиш  Praynig

Момичета и момчета, вие имате проблем с Прикачи. При мен от два дни не се влиза.  Thinking

# 518
Русалката с делфинчо

Последна редакция: вт, 06 май 2014, 20:25 от Niky Kotceva

# 519
аз си гледам делфинчо,но тази серия ще го мисля май Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 520
И Берен ли си е направила Инст вчера?

http://gecce.com/magazin/haber/cagatay-ulusoy-beren-saati-solladi

Crossing Arms Crossing Arms Mr. Green

# 521
  • Яко в Матрицата...
Ивче   bouquet  bouquet  bouquet-аз нищо не вдянах Mr. Green. Освен ,че търсят кардото-това ми беше ясно и без тоз вагон Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Здравейте! Hug Hug Hug

Мими, за червеното newsm10 Нещо много взе да ни подценява Едже ханъм...

# 522
Как пък се уцелили ... по едно и също време им дошло  вдъхновението...

Данииии,този е за теб,да не го объркаш

Последна редакция: вт, 06 май 2014, 20:52 от Niky Kotceva

# 523
  • между морето и небето
 Hug Hug Hug Hug
Здравейте, мили мои!  Hug Hug Hug Много ви благодаря, че не сте ме забравили. прегръщам ви силно  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Благодаря ви много за топлите пожелания Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.  Почерпките са виртуални, но думите написани в поздравленията са истински  Peace Hug Hug Hug. Не успявам в последно време да ви навестявам често ... и ми е много криво, но тръстиката през топлите месеци расте много бързо  #Cussing out

Специални поздрави за именниците на Мими и Дани!  Tada  

# 524
Габиии Hug и при мен е така-още малко рахатлък и после на тръстиката всеки ден по 12 часа Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт